super !!

was niet mijn 1ste bestelling bij stuntpakker - ruime keuze - prijs is uiteraard het grote trekpleister. en wat ook een plus is - vandaag besteld, morgen - mits het niet te druk is - in huis.

Top en goede ontvangst

Ik was verrast door de snelle ontvangst en zal met plezier nog wel eens bestellen Top team

Zeer snelle levering op maandag

Op zondag besteld en maandag geleverd in de avond. Tevreden over de bestelling, goed verpakt en zeer snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

Was al heel lang op zoek naar deze tandenborstel. Heb ze besteld en de volgende dag in huis top.

Helemaal tpp

Het is top Snelle levering laatste keer een dag later Goed verpakt Top ga zo door zal zeker weer bij jullie bestellen

Erg tevreden

Snel geleverd en voordelig

Pakketje was beschadigd

Heb een pakketje 4 maart besteld , die is helaas beschadigd terug gestuurd wat ik echt jammer vond omdat ik 6 maart jarig was wou graag mijn haar verwen heb even gebeld met de klantenservice wat eigenlijk snel was opgelost goede contact snelle uitleg , goed geholpen ze hebben weer een pakket naar mij toe gestuurf wat super was want pas vandaag 16 maart is de beschadigde pakket pas aangekomen ben weer gebeld om uit te leggen wat er met de pakket was gebeurd gewoon superr lief en opgelost. Gewoon top!

Top! In de avond besteld, volgende dag in huis. Prima producten voor een uitstekende prijs!

Helemaal tevreden. Stukken goedkoper. Ben er helemaal blij mee.

Super snelle levering

Ik had mijn producten rond 20u besteld en de volgende ochtend waren ze al geleverd. Ik ben super tevreden!

Wederom alles netjes en keurig bezorgd.

Wederom alles makkelijk en goed kunnen bestellen wat ik nodig had. Alles ook weer netjes ,keurig en snel bezorgd.

Netjes verpakt en duidelijk gecommuniceerd?

Heel prettig om iets bij te kopen. Er werd duidelijk en eerlijk gecommuniceerd, en de artikelen waren netjes verpakt.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, af en toe gaat er wel eens iets mis maar dat ligt meer aan het bedrijf die de bestelling voor verzending klaar maakt. Stuntpakker besteed dat nml., uit ( blijven wel verantwoordelijk v/d bestelling ) maar waar mensen werken worden soms fouten gemaakt, dat gebeurd wel bij ieder bedrijf.

Snelle levering ,matige prijs en slecht verpakt(flesjes los in een veel te grootte doos

Scherpe prijzen en snel geleverd!

Fantastische prijzen, super service, super snel geleverd. Top site!

Snelle verzending. Fijn en overzichtelijke website

Erg fijn

Snel geleverd en voordelig

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Heel tevreden

Mooie prijzen, duidelijke communicatie, snelle verzending

Goede prijs verhouding en snelle levering

Vandaag besteld morgen of anders de dag erop in huis goede prijs verhouding zeker een aanrader

Top webshop

Ik koop vaak van stuntpakker.nl en ben altijd tevreden. Mooi producten en lage prijzen.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Geleverd conform aanbod !!

Helaas is DHL wederom zonder aan te bellen langs gereden. Dus pakket zelf moeten ophalen bij servicepunt. Hier kan stuntpakker niets aan doen, maar de bezorging van DHL is voor de zoveelste keer waardeloos.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen