Ze leverden snel maar de verpakking kon wat beter. Ik had verschillende spuitbussen die door elkaar in de doos lagen waarvan een dop kapot was gegaan. Dit kan ook door de extreme kou zijn gekomen natuurlijk want dan word plastic hard en breekt het snel maar als er iets tussen de bussen was geduwd was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Ik heb een mail gekregen met de verontschuldigingen en een tegemoetkoming voor 20 % korting op de volgende aankoop. Dat is pas service. Super.
Wij vinden service echt enorm belangrijk, heel erg bedankt nogmaals en graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Originele beoordeling
Ondanks de sneeuw en drukte bij pakketvervoerders was mijn pakketje er razendsnel. Daar heeft het bedrijf natuurlijk maar gedeeltelijk invloed op, maar na het bestellen is het wel meteen verpakt en verzonden. Top!
Super dat we een 10 hebben gekregen, daar worden wij heel blij van! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Fijn om te horen en dank u wel voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
De zonnecreme wat ik heb bested is maar houdbaar tot augustius dit jaar. Daarom ga ik dus zelf liever naar een winkel. Stuntpakker, heeft klanvriendelijk gereageerd en heeft het aankoopbedrag terug gestort. Dit geeft mij het vertrouwen om bij stuntpakker online te bestellen.
Heel erg bedankt dat we het mochten oplossen voor u. We proberen altijd met onze service het verschil te maken. En van een 10 worden we helemaal blij! Met vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Originele beoordeling
Uitstekend verpakt en supersnel verzonden!
Hiep hoi en 10!! Dank u wel voor uw mooie beoordeling, daar worden wij enorm blij van! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Postpakket verzending is nu wat trager, niets van gemerkt bij stuntpakker !!
Ha dat is fijn en super om te horen! Dank je wel voor je mooie cijfer :) Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Goede website en goede service en toch snel nog in deze periode ga zo door
Dat gaan we zeker doen! Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Service, bezorging en nazorg is helemaal super vooral de prijs!
Super leuk om te horen! Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Ondanks dat je het tegenwoordig niet meer verwacht, was de levering binnen 1 dag en eerder dan was aangegeven.
Goed om te horen! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Goed product wat ik bestelde en snelle levering
En zo hoort het ook :) Dank je wel voor je mooie review! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie review. Team Stuntpakker.nl
Alles prima en mooie prijzen
Dat horen we graag :) Bedankt voor deze mooie review!
Ik heb al verschillende malen bij stuntpakker besteld. Altijd zeer tevreden over de snelle verwerking en bezorging. De laatste keer had ik bij een paar wandelsokken twee linker exemplaren. Na een bericht aan de klantenservice werden mij twee (!) nieuwe paren toegestuurd.
Bedankt voor deze mooie review. We lossen het altijd graag, en met plezier, heel netjes op mocht er iets misgaan!
Prijs/kwaliteit, levertijd. In een woord: Geweldig
Jippie! Een 10!! :)
Aangekochte producten aan super prijzen, snelle levering en zelfs bij het tekort aan geleverde product, onmiddellijk in orde gebracht, gewoonweg formidabel
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Team Stuntpakker.nl
Het is super, snelle levering, site duidelijk. Ik ben er blij mee.
Perfect.
Dank je wel! :) Team Stuntpakker.nl
Alles goed en correct geleverd. Was alleen gedoetje met bezorging Ik had aangegeven voor de vrijdag.. Werd eerst op dinsdag of woensdag bezorgd..was ik niet thuis . Wederom doorgegeven voor de vrijdag (dit omdat ik die dag thuis was) en vervolgens werd het afgeleverd bij de buren..
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn dat het allemaal is goed gekomen ondanks dat de verzending wat rommelig verliep. Dit gaan we zeker nog eens oppakken met de vervoerder. Team Stuntpakker.nl
Overzichtelijk en duidelijke site
Heel erg bedankt Wiebe voor je mooie beoordeling! Team Stuntpakker.nl
keurig in doosje netjes twee emails alleen een van me deksels was een beetje open van een haar product. maar goed nog nieuw van binnen en zijn perfect . snelle levering binnen 24 dhl. Thank you
Thank you too voor deze mooie beoordeling! Team Stuntpakker.nl
Goede service en snelle levering Goede producten
Snel en adequaat!!
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Team Stuntpakker.nl
Zaterdag besteld en dinsdagavond al bezorgd, ondanks de grote drukte. Prijs was erg fijn ten opzichte van de winkel, en had binnen 2 uur - op zaterdagavond notabene- het track en tracenummer al. Zeer tevreden dus over alles.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Team Stuntpakker.nl
Op zondag besteld, maandag in huis en dat in coronatijd
We doen altijd ons uiterste best :) Dank je wel voor de 10! Team Stuntpakker.nl
Goede producten, lage prijzen , snelle service .
Dank je wel voor je mooie beoordeling Sabrina! Team Stuntpakker.nl
Bosmanskamp 79