Goed snel en goedkoop

Goede site prima geleverd niks mis mee

Goede prijs, snelle levering.

Ik heb een goede eerste ervaring. De tandpasta die ik wil hebben is goedkoop en het pakket is een dag eerder aangekomen dan vermeld. Volgende keer bestel ik weer hier.

Goedkope kwaliteit

Goedkoop, goede producten en een snelle levering

Netjes ingepakt snel

Top bedrijf en service

Mijn bestelling zou 5 dagen duren , je er was de zelfde dag nog verwerkt en verzonden ,op een zondag ochtend een 1.5 dag vroeger bezorgd , Top in orde !!

Goede prijs! Super snelle levering, zelfs op Zondag

De kindertandpasta was plotseling op. Stuntpakker had de beste prijs! Zaterdag besteld en op Zondag om 10 uur geleverd! In één woord: Geweldig!

Goede en snelle levering. Tevreden

Snel. Goed. Super tevreden!

Prima, vlotte levering

Doet wat het beloofd voor heel redelijke prijzen

Snelle juiste service

Snelle juiste service

Snelle levering, volgens afspraak

Top levering, netjes volgens afspraak. De communicatie over de order was prima. Alleen de verpakking van het product liet ernstig te wensen over. Ten eerste was de doos NIET dicht geplakt, dat is door de vervoerder gedaan... Ten tweede bestond de zending uit 1 te kleine nieuwe doos, 1 kapotte oude doos, dit alles zat in een te grootte omdoos, 80% was lucht die dus niet dicht geplakt was...

Geweldig...een top winkel ..!!

Hele snelle levering absoluut niet duur..echt de moeite waard om er eens te bestellen ..

Snel en volgens beloftes geleverd!

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Goed op de hoogte gehouden

Netjes op tijd, goede service

Snelle levering ,degelijk verpakt.

Super service

Heel snelle levering, zeer goed verpakt! Heel goede prijzen!

Alles netjes en op tijd!

Duidelijke informatie, alles netjes en op tijd geleverd. Prima service.

Súper goed bestellen en na twee dagen in huis

Keurig bezorgd een goede begeleiding via trac and trace

Prima service, snelle levering

Vaak een bestelling gepleegd. Altijd snelle levering, vandaag besteld, morgen thuis!

Zeer voordelig

Prijzen zijn heel laag, niet een enorme keuze, maar als ze hebben wat je zoekt..... Snel geleverd ook.

Besteld, betaald en de volgende dag in huis!

Makkelijk te bestellen, snelle duidelijke communicatie, snelle levering = TOP !!

Het was een goede ervaring en een goede service

Prima en betrouwbaar.

Groot assortiment, lage prijzen en ontzettend snel geleverd! Zeker een aanrader.

Gemakkelijk bestellen op een overzichtelijke site. Snelle afhandeling. Volgende dag alles in huis. Gunstige prijzen.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen