Super snelle levering inhoud klopt En breed assortiment

Snelle levering en alles compleet

Snelle levering en alles compleet

Voldoet aan de verwachtingen

Ben zeer tevreden over het bestellen en de levering.

Goede producten voor een mooie prijs

Snelle levering! Goede producten

Ik ben tevreden over het product en zeer snel geleverd!!

Goed en snel

Alleen vervelend dat ze de billendoekjes die ik besteld heb, niet zo netjes in de doos zaten. Voor de verzendin ing: het pakket was veel eerder binnen dangegeven staat

Top prijs en volgende dag in huis.

Door een fabricagefout kwam de bestelling niet goed aan. Echter grote complimenten voor dit bedrijf hoe ze dit hebben opgepakt en opgelost. Dus mijn eerste ervaring is heel goed en zal zeker deze webshop aanraden.

gewoon goed, is gelopen zoals beloofd

had 8x4 deo-roller besteld, nergens meer te krijgen, daar wel en vlot geleverd.

Snelle levering! Blij met de producten.

Klacht incorrect afgehandeld

Voor ruim 100 euro aan verzorgingsproducten besteld bij stuntpakker.nl. Bestelling niet netjes verpakt en dus niet in goede staat ontvangen. Alle artikelen zijn los in de doos gegooid. Gevolg: kapotte en gescheurde verpakkingen en flessen ontvangen. De binnenkant van de doos was een vieze plakkerige zooi. Hiervan stuntpakker per mail op de hoogte gesteld foto’s van ontvangen producten bijgevoegd. Vervolgens mailcontact gehad met Kevin Bosschieter. Tweemaal excuses gehad van deze meneer en er zou melding worden gemaakt bij de logistieke afdeling. Tevens zou er bij mij worden teruggekomen met een goede oplossing, welke in overleg met mij zou zijn. Na mijn voorstel (waar om werd gevraagd) heb ik geen enkele reactie meer ontvangen. Zeer slechte service. Wanneer mijn klacht netjes afgehandeld zou worden had ik deze review niet geschreven. Echter nu na bijna een maand te hebben gewacht op reactie na meerdere verstuurde mails, is mijn geduld op. Ronduit treurig.

Super snel en correct

Een bestelling gedaan en direct via mail op de hoogte gebracht en het de dag erna al in huis. Keurig netjes verpakt en geleverd. Klasse ! Ik ga hier vaker bestellen.

tevreden

goede website, simpele afhandeling, snelle levering, prima kwaliteit

Super Service

Helemaal happy. Vandaag besteld, de dag erna in huis, goede prijzen, je wordt goed op de hoogte gehouden van het order proces en super vriendelijke klantenservice. Top!

super

Snel geleverd, en zag er keurig uit.

Super service en erg snel bezorgd.

Op zondag besteld en maandag geleverd gekregen. Ik werd vanaf het moment dat ik de bestelling geplaatst had, netjes op de hoogte gehouden. Erg tevreden en ik ga zeker vaker hier bestellen!!

Super tevreden

Veel keuze, duidelijke website. Super goede prijzen en snelle verzending.

De 1e keer via deze website besteld. Snelle levering van bestelde artikelen.

geweldig

snel geleverd prachtige producyen klantvriendelijk leuk assortiment, wisselend! een echte aanrader! ik ben superblij!

Elke keer weer een verrassing dat Stuntpakker het wel heeft.

Al jaren gebruik ik deze blonderings creme en iedere keer slaag ik alleen bij Stuntpakker.

super

bezorging een dag eerder dan verwacht,heel fijn

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs; tevreden dus!

Topbedrijf!

Stuntpakker komt zijn belofte na. Bestelling 's-avonds rond 23:00 geplaatst en is de volgende dag geleverd! Helemaal top!

Interessante producten en prijzen en topservice als je hulp nodig hebt.

Aanvankelijk kwam ik niet door de betaalprocedure, met een kleine bestelling. Nadat ik dit had gemeld kreeg ik een bijzonder vriendelijk berichtje terug met de aandacht en zorgvuldigheid die je elders niet gewend bent. Stuntpakker bleek de moeite te hebben genomen zelf uit te zoeken welke browser ik had gebruikt. Dat was Firefox, en Stuntpakker meldde dat er een update van Firefox was geweest (klopt, die had ik gezien) die een tijdelijk probleem met de website veroorzaakte. Na het advies om het met Chrome te doen ter harte te hebben genomen, verliep alles vlekkeloos. Ook de opvolging via de berichtjes over de status en het geplande moment van bezorging (tot op een half uur nauwkeurig!) verliep bijzonder plezierig. Na deze bijzonder fijne ervaring ga ik voor alles wat ik via het internet wil aanschaffen eerst bij Stunupakker.nl kijken en ik kan dit iedereen aanbevelen.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen