Goed product en snelle bezorging

De handcreme van Le petit Marseillas is nergens anders te krijgen en het helpt goed tegen eczeem na het vele handen wassen en handgel van de laatste tijd. De volgende dag al in huis, kon ook de tijd aanpassen naar de avond aangezien ik moest werken. Bedankt!

Prima, snelle levering en goede prijzen.

Netjes verpakt, fijne prijs.

ONGELOFELIJKE SNELLE LEVERING !

S' middags geplaatst, s'anderendaags geleverd ! En in een ander land dan nog ! Als dat geen snelle service is ! Bravo !

goede ervaring

Makkelijke website, snel geleverd en goed verpakt, ben zeer tevreden over de Stuntpakker

Snelle levering.

Bestelling snel en netjes ontvangen!

Super snel en goedkoop!

Bestelling altijd netjes verzorgd + kortingscode voor de volgende keer, heel attent!

Uitstekend, doen wat ze beloven. Ga hier vaker bestellen.

Uitstekend. Doen wat ze beloven en snelle verzending.

Vandaag besteld morgen ontvangen.. Netjes verpakt.. Precies zoals beloofd.

.....

.....

Snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering. Alleen n onduidelijkheid hoeveel stuks je kunt bestellen.

perfect

Rustig producten opzoeken en bekijken op website, bestellen, betalen en het wordt netjes op tijd bezorgt. Perfecte thuiswinkel dus.

Snel, goede service

zoals altijd zeer goede service

Snel en goed!

Super snelle levering, stevig verpakt en goede artikelen voor een mooie prijs!

Top en snelle levering

Top en snelle levering

Artikelen zijn duidelijk goedkoper dan elders het betreft ook precies dezelfde merken en inhoud zeer snelle levering gewoonweg top.

Netjes verpakt en snel bezorgd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Verrast door de snelle bezorging. Top

Super snelle bezorging, netjes verpakt.

Goedkoop, snel geleverd

Bestelde tandpasta is niet meer verkrijgbaar in de winkel. Hier besteld voor een normale prijs, zelfde middag al bericht dat het verzonden zou worden, en volgende dag in huis.

Overzichtelijk Snelle levering van de producten En voor een klein prijsje allerlei producten aangeboden

Geweldig.

besteld en keurig verpakt binnen 2 dagen binnen.

Snel en goed.

Maandag mijn bestelling gedaan en dinsdagavond al in huis.

Klantvriendelijk

Mijn pakket werd in één dag thuis bezorgd met een pakbon waaraan je kunt zien dat mijn bestelling met aandacht is ingepakt.

goede deals snelle service

betrouwbaar, goede deals en snelle service

goed snelle service

nou het is een goeie webwinkel en goed ingepakt geen onnodige grote dozen en ook lehkker goedkoop

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen