De bestelling werd de volgende dag bezorgd. Super!

Snelle levering. Kritiek: Doos opgevuld met plasticfolie. Dit zie ik graag anders.

Snelle levering. Goed ingepakt

Snelle levering. Goed ingepakt

Bij Stuntpakker kon ik een bepaald artikel kopen dat ik normaal gesproken alleen maar in Frankrijk kon krijgen. Heel snel geleverd. Ben heel tevreden hierover.

Super prijzen.

Lage prijzen, met zorg ingepakt (met 'n persoonlijk tintje, want 't wordt door 'n medewerker per hand ingepakt en afgetekend), snelle afhandeling en levering, prima kwaliteit van de producten. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raad Stuntpakker.nl zeker aan.

Voordelig, supersnel en prima verpakt!

Is zeker niet de laatste keer dat ik bij Stuntpakker iets bestel!

Klasse

Snelle en accurate levering,prima webshop

Super snelle levering

Super snelle levering.Uitstekend verpakt.Zeer tevreden.

En heel mooi en netjes verpakt en verzorgt..zeer tevreden..

Persoonlijke behandeling!!

Een klein dingetje met de bestelling is door Mark prima opgepakt. Humor en snelheid voerden de boventoon. Er werd helemaal niet gemaald om het feit dat het weekend was. Tevens veel voordeel dus ik zeg: bestellen en ervaar het zelf!

Product met een goede prijs en kwaliteit.

Meer dan tevreden

naar aanleiding van mijn review heeft Stuntpakker.nl contact met me opgenomen en het aankoopbedrag van de keuken-ontvetter terug gestort, ik vind dit echt geweldige service, want ik had hier niet om gevraagd. bedankt!

supermakkelijk besteld en snel geleverd. aanrader voor iedereen

vrijdag s besteld en op zaterdag geleverd. goed verpakt. prima zo

Te lang gewacht op mijn bestelling

Kreeg eerst een bericht wij staan morgen voor de deur tussen.. en .. Gewacht tot 22.00, volgende dag hetzelfde.. en toen was het weekend dus maandag nieuwe bericht ontvangen we staan vandaag voor de deur tussen .. en .. tot die tijd gewacht.. niks. Ging ik even uit huis en toen kwamen z leveren dus te laat want in de bericht stond een ander tijdstip. Dus pakket meegenomen en niet bij de dichtbijzijnde Dhl shop achtergelaten, maar ene die wat verder is.. ook nog niet gelijk maar de volgende dag na 17.00 uur. HEEL SLECHT DIT!

Uitstekende service!

Ik heb via jullie een stofzuiger besteld. Deze was zo'n 20 euro goedkoper dan bij bol.com, maar ik had wel via daar besteld. De stofzuiger zou binnen 2 dagen bij mij thuis zijn maar was dat zelfs al na 1 dag! De stofzuiger is netjes geleverd, goed verpakt. Hele fijne service!

super

vandaag besteld ,dag later geleverd,Top

Good deal

Nice assortment of products and sharp prices. Will order again :)

Prima bedrijf.

Prima ervaring met dit bedrijf, snelle levering, goede prijzen.

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Top evaring

Top geregeld en netjes bezorgd.

Prima!!!

Ik ben erg tevreden met de zijden kussenslopen, die ik bij Stuntpakker besteld had. Ze zijn mooi en werden snel bezorgt.

Ik werd na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van het pakket en heb het opgehaald op een DHL punt. Super.

Super snelle en fantastische service!!!!

Mijn pakket was tijdens transport door DHL beschadigd. Voor de beschadigde producten hebben de stuntpakkers meteen een goede oplossing gevonden. Zonder dat ik er om had gevraagd is het kapotte product vervangen en kreeg ik mijn geld terugbetaald. Bij mijn nieuw direct geplaatste bestelling zat een persoonlijk schrijven, zeer attent. Top actie Top service en Mark Sanders heeft er een fan bij!

Snelle levering, efficiënt ingepakt en super goede prijs

Gaan we zeker vaker bestellen

Top!!

Na het plaatsen van mijn bestelling had ik het de volgende dag, netjes verpakt, in huis! Er zat een nette brief bij met een kortingscode. Uitstekende service stuntpakker!

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen