Reactie van het bedrijf
Geachte mevrouw Gajadhar-Balkaran,
Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling maar natuurlijk erg vervelend om hier op Kiyoh uw review te lezen.
Uiteraard meteen in de Track & Trace van DHL gedoken om te zien wat er allemaal gebeurd is....
Ik zie dat u op woensdag 20-5 uw bestelling bij ons heeft geplaatst Deze hebben wij ook zo goed als direct verwerkt en klaar gezet voor de chauffeur van DHL. Deze heeft hem even na 16 uur bij ons opgehaald en naar het sorteercentrum van DHL gebracht.
Doordat het de dag erna hemelvaart was loopt uw pakket direct 1 dag vertraging op en zou deze normaliter op vrijdag geleverd gaan worden. Vervolgens is er een sorteerfout gemaakt door DHL (terecht gekomen op een verkeerd depot dat niet bij u in de buurt is). Daarvandaan gaat uw pakket weer naar een centraal depot (in Utrecht) en daarna naar het depot in uw omgeving. Dit is allemaal op zaterdag en zondag gebeurd en maandagmorgen is het de auto van de bezorger in gegaan en die is rond 17:54 uur bij u aan de deur geweest maar was u helaas niet aanwezig.
Zoals ik reeds in mijn mail aan u persoonlijk heb laten weten betreuren wij deze gang van zaken en vinden het erg jammer dat wij, als Stuntpakker.nl, negatief beoordeeld worden.
Het is ons bekend dat alle bezorgdiensten in Nederland (en daarbuiten) het, sinds het uitbreken van het Coronavirus, bovengemiddeld druk hebben met in sommige regio's VEEL te druk! Uiteraard betreuren wij het dat ook onze dienstverlening daar onder te lijden heeft.
Nogmaals (en ook namens DHL) onze excuses voor uw ongemak,
vriendelijke groet,