Geweldige en snelle service

Heel snel geleverd en keurig verpakt! Een dikke 10 met een griffel! Groetjes Marlon

Voor herhaling vatbaar

Blij verrast, had mijn twijfels maar deze waren dus onterecht.

fantastische service direct antwoord

Perfecte service het wordt zelfs naar Zweden verzonden.Bedankt, Verzend kosten waren duur maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Toppie

Volgende dag netjes in huis, juiste product ontvangen. Zoals ik bol.com ken

Na 1 dag is de bestelling al geleverd, keurig.

Geweldige service!

Door een fout van dhl werd mijn pakket 20km verderop bezorgd. Dhl vond dat ik het maar moest gaan halen en anders pech had. De stuntpakker heeft ondanks dat het hun extra ging kosten wegens retourkosten en weer verzendkosten het super opgelost! Alsnog mijn pakket netjes thuis gekregen. Ik ben ontzettend tevreden!

Zéér tevreden

Eerste keer online besteld met jullie (stuntpakker ) heel tevreden snelle en correcte afhandeling

Uitstekend!

Supersnelle levering(volgende dag) en prima prijzen. Ik ga zeker vaker bestellen bij Stuntpakker.nl.

Ondanks Corona volgende dag in huis mooie prijs

Zeer goede ervaring, snel en volledig geleverd

Zeer goede ervaring, snel de dag na bestelling al geleverd, in deze drukke Coronatijd! En volledig en goed verpakt geleverd. Ook een email met track en trace van stuntpakker en DHL ontvangen voor ingeschatte tijd van levering. Schwarzkopf shampoo inmiddels gebruikt: fijne shampoo, conditioner erna gebruiken is niet nodig geweest. Haarverf van Nectra moet ik nog uitproberen, dus nog geen oordeel.

Blij dat ik bij Stuntpakker heb besteld! :)

Goede prijzen, dezelfde kwaliteit als in de winkel, veel keuze & kreeg ik een couponcode voor extra korting! :) Ik blijf terug komen! :)

Snelle levering en duidelijke info

Prima eerste ervaring bij deze webshop

Ik vond het top, snelle levering en keurig verzorgt

Echt geweldig, zo snelle levering en keurig afgeleverd

Zeer snelle levering en uitstekende service

excellent

Goed verpakt. Goed op tijd en keurig bezorgd.

goede telefonische bereikbaarheid en goed advies

ik zocht een haar-product en dat bleek uit de handel te zijn. Mark Sanders heeft mij geadviseerd en informatie toegezonden (geheel vrijblijvend!). vervolgens het geadviseerde product besteld en de volgende dag in huis.

Vlotte afhandeling.

Ongelooflijk snel en goed geleverd. Uitstekende communicatie. En wat ik ook belangrijk vind: niet in een verpakking geleverd die drie keer de omvang heeft van wat je besteld hebt. Top dus.

Had de spullen de volgende dag al binnen, ondanks de drukte die momenteel heerst dus goede ervaring gehad.

Uitmuntend!

Absoluut de laagste prijs. Fijn telefonisch contact. Binnen 24 uur in huis. (Had iedereen maar deze service!)

Top!!Ongekend voor deze tijd.

Ik had problemen met de betaling.kreeg een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon en hij heeft me super geholpen.Ook ben ik blij met de producten.

Klantvriendelijk. Goede uitleg en uitkomst voor probleem. Veel dank.

Ben met begrip ontvangen en probleem is opgelost. Bestelling is goed ontvangen door oplossing van het probleem, door fout fabrikant. Stuntpakker.nl maakt foute levering door fabriek in orde.

snelle levering, prima prijs

snelle levering, prima prijs

Exact wat besteld en bevestigd geleverd.

Duidelijke zoekmachine. Tevens een correcte afwikkeling.

Snel en goed

Goede correspondentie, bestelling snel en goed afgehandeld.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen