Je krijgt wat je verwacht, service en kwaliteit

1e bestelling gedaan. Website is duidelijk, bestelproces was eenvoudig. Bestelling snel ontvangen, via email steeds op hoogte gehouden van status. Alles goed verpakt en zonder enige beschading aangekomen.

Goede en snelle service!

Dat pakketjes er in de Corona-tijd over het algemeen wat langer over doen om op de plaats van bestemming te komen is bij Stuntpakker niet te merken. Donderdagmiddag een pakketje besteld en vrijdagochtend netjes alles in huis! Top!

geweldig

De bestelling is zeer snel geleverd en de goederen voldeden boven verwachtig goed.

Super.

Snel verzonden en goed verpakt extra plastic. ( Douche gel besteld plastic voor als het perongeluk open ging

Topservice!

Goede en snelle service tegen aangename prijzen.

Snel besteld, snel geleverd!

Goede prijs, volgende dag in huis!Super!

Helemaal oke

Ik vind t fijn dat ik zo gauw mijn produkt gevonden had Netjes verpakt Netjes verzorgd

Goed en snel

Makelijk te bestellen en snel geleverd

Supersnelle service!

Goed in prijs en meteen de volgende dag keurig geleverd.

Gisteren besteld, vandaag is huis zoals beloofd. Bestelling efficiënt ingepakt, ook beter voor het milieu. Geen klachten, heel tevreden!

Snelle levering, alles compleet en ook nog een kortingscode voor de volgende bestelling.

Super!!!

Zeer snelle levering!

Super. Snelle bezorging.

Eerste keer via Stuntpakker besteld. Prima website en volgende dag in huis, zoals beloofd en ondanks de drukte. Bezorging via DHL. Goed op de hoogte gehouden over bezorg moment. Verpakking goed. Zeer tevreden. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Stuntpakker.

Altijd goed

Ik bestel hier regelmatig en ben er zeer tevreden mee..de prijzen, de snelheid van leveren en de service alle een 10

helaas zit er een gat in de cream dus de pot is half aan een kant leeg

Direct contact en uitstekende service!!!

Ik had een product wat niet paste en vroeg of dit retour gestuurd kon worden. Vriendelijk telefonisch contact en ik kreeg een label toegestuurd zodat ik het pakketje gratis kon retourneten. Top!!!

Uitstekend!

Haarverf besteld en de volgende dag netjes geleverd! Ondanks de drukte en de Corona crisis!

Prima en goedkoop

Snel geleverd en (incl. verzendkosten) veruit de goedkoopste.

Blij met producten

Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie

altijd ontvangen wat ik bestel en op tijd

Altijd keurige afhandeling

Maandag besteld, dinsdag in huis ondanks problemen bij pakketleveringen. Prijs/kwaliteit ook goed. Dit product was bijna overal uitverkocht maar bij Stuntpakker nog genoeg op voorraad.

Bijzonder klantvriendelijk

Werd gebeld dat er van een artikel 1 minder geleverd kon worden, of dit een bezwaar was. Direct een krediet ontvangen. Supersnelle levering met op de pakbon een geschreven bedankje voor het begrip. Kortom een verademing in een tijd dat iedereen maar wat schijnt aan te rommelen wekenlang zich stil houdt en zich verbergt achter Corona. Een topper!

Super strak en snel

Mijn bestelling was super strak gepakt en was een paar dagen later thuis.

Zeer snelle levering

Goedkoop en snel.

Fijne webwinkel die ondanks de Coronacrisis de boel nog op voorraad heeft en snel verstuurd. Besteld en dag erna al in huis. Top. Kleine tip om misschien de bussen met mousse iets anders te verpakken. Deze zat klem, waardoor de dop kapot was en ik een kleine schuimparty in de doos had. (Ruikt wel lekker fris)

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen