Goedkoop en snelle levering!!

Haarkleuring L'Oréal per pak zeker € 7,00 goedkoper. Dat scheelt een hoop geld! Volgende dag bezorgd.

geweldige aanbiedingen

snelle levering. Goede aanbiedingen.

geweldig

s,avonds besteld en de volgende middag al in huis ,nou snel wil je het hebben top hoor was een foutje van mijn kant met de email een telefoontje en gelijk opgelost zeker de moeite waar om hier te bestellen zeer positieve ervaring

Geweldig ,pakket ging fout door schuld van DHL ,Heb gebeld ,jullie hebben teruggebeld en alles super opgelost

Goede ervaring, snelle leverong

Prima snelle service!!

De bestelling is snel opgepakt en keurig afgeleverd!

zeer klantvrienelijk

Doordat DHL er weer eens zooitje van had gemaakt, heb ik contact gehad met Mark Sanders. Hij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en heeft hierover contact gehad met DHL. Stuntpakker is een zeer klantgerichte bedrijf. Leeft mee met je probleem (en probeert er ook wat aan te doen) Zal dan ook zeker weer bij Stuntpakker bestellen. Mits het niet door DHL wordt geleverd.

Slechte verpakking, goede service

Ik had 10 potjes ginseng creme besteld. Doordat de verpakking tijdens het vervoer niet stevig genoeg bleek te zijn waren van vier potjes de dekseltjes kapot gegaan. Toen ik dit meldde bij de klantenservice kreeg ik zonder gedoe 4 nieuwe potjes nagestuurd. Een prima service dus.

Snelle levering, goede verpakking

Werd keurig op tijd geleverd. Zorgvuldig verpakt; doos niet onnodig groot.

Uitstekend!

Goedkoop en snelle levering. Precies wat je zoekt.

Ondanks de feestdagen snel geleverd.

Snel bezorgt voor een nette prijs.

Gelukkig maar met deze foam

Ruikt lekker en doet wat het belooft: krullen! Thanks alot!

Zeer snelle levering

Nog geen ervaring met het product, maar goede levering en laagste prijs!

Prima service,snelle levering

Zeer klantvriendelijk.

Snelle levering en zeer klantvriendelijk. Gunstige prijzen.

Kei goed!

Snelle levering!

Alleen jammer de bezorgtijden waren van acht tot zes uur avonds En gelijk bij een x niet thuis bij afhaalpunt Denk wordt bij buren evt gebracht

Snel en simpel

Bamboo shirts besteld. Werden enkele dagen later bezorgd. Shirts zitten lekker, maar kan over de kwaliteit nog niet veel zeggen. Heb ze daarvoor te kort. Verder gewoon een goede webshop. Geen contact gehad met de klantenservice, dus die kan ik niet beoordelen.

Bestelling inmiddels ontvangen

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Uitstekende website! Bestellen gaat heel makkelijk en je wordt precies op de hoogte gehouden bij de verzending en de levering.

goede service

Snel geleverd, alles prima

Zelfs tijdens de drukke Sinterklaasdagen, werd het pakket meteen de volgende dag geleverd. De bestelling was in orde. Ook zeer snelle service via de whatsapp-klantenservice dienst.

Prijs en Service zijn uitstekend Ik kom graag nog eens terug

Heel blij met alles, de levering enz. Alles verliep prima!

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen