Filters

7

Was weer even een mooie opfriscursus om weer bewust bezig te zijn met Mindfulness

………….

 • Aanbevelen? Nee
10

Positieve ervaring

Veel handige technieken geleerd over hoe om om te gaan met stres. En niet uit de automatiesche piloot te reageren

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik vind het een leerzame en inzichtgevende training !

Ik kan nu beter mijn stress situatie en doemdenken herkennen, door gebruik te maken van o.a de drie minuten adempauze om een bewuster actie als respons te nemen zo. Bree als trainer ervaren als een zeer rustige luisterende trainer ervaren , voelde me op mijn gemak,veilg, ze kon mij goed triggeren met haar info,opmerkingen en haar neutrale houding als mindfull ervaren !

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed gevoel aan overgehouden!

Een begeleider met veel passie en kennis, veilige omgeving, heb er echt wat aan gehad!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne ervaring

Het waren 8 hele bijzondere weken waarin Sijmen je meeneemt in de wereld van mindfulness. Veel dingen vielen op z'n plek en het cursusboek is erg leerzaam. Sijmen laat je enorm op je gemak voelen en helpt je om op een laagdremlelige manier steeds een beetje bewuster te worden, je steeds meer in het nu te laten komen en de verbinding met je lichaam te herstellen. En dat is hard nodig in een hectische wereld waar prikkels overal op de loer liggen en je aandacht constant wordt gekaapt door externe kapers. Ik kan deze cursus dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die wat minder in zijn hoofd wil leven en weer verbinding wil vinden met zichzelf en zijn of haar omgeving.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mindfulness geeft mij na 8 weken een rustige geest in een ontspannen lichaam.

Ik geniet van de meditaties. Het doet me goed. Lichamelijk en geestelijk. Merk dat lichamelijke ontspanning en geestelijke veerkracht toeneemt. Dat is geweldig. Ik ben me regelmatig bewust van mindfulness en mijn reactie op dagelijkse zaken. Dan zijn er dingen die al jaren dieper weg zitten. Dat heeft meer tijd nodig. Er blijft nog een weg te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

een aanrader voor mensen die behoefte hebben aan meer rust door acceptatie

prettig, helder en gezellig

 • Aanbevelen? Ja
8

zinvol

het geeft je handvatten om om te gaan met stressvolle momenten en je rust te pakken op de dag. hierdoor ontstaat focus met wat je op dat moment doet. het is zeker geen quickfix maar een tool om te gebruiken. jij maakt de keuze welke je gebruikt. het leren omgaan met tegenstrijdigheden tussen mindful leven en de eisen die wij ons zelf (en de maatschappij) ons opleggen is ook iets wat er mag zijn en geeft ruimte om bewuste keuzes te maken. niemand zegt dat het makkelijk is, maar het geeft je leven wel richting.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie introductie in de mindfulness

Het was een prettige en toegankelijke training om meer bekend te raken met mindfulness. Soms werd er in mijn ogen teveel gepraat, terwijl juist het ervaren en het uitvoeren van de oefeningen heel waardevol zijn. Tegelijkertijd begrijp ik dat dit ook lastig is met een groep waarbij de verschillen groot zijn.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prettige 8 weken

Ik heb een hele fijne mindfulness training bij Martine gevolgd. Je gaat veel oefenen en krijgt daarnaast ook nog theorie over de oefeningen en hoe je zo mindful mogelijk met momenten in je leven om kunt gaan. Martine is naast de training ook heel betrokken en zelfs als je onverhoopt een sessie mist, dan wil ze je met al het plezier telefonisch op de hoogte brengen van de besproken stof en het huiswerk. Zodat je nooit de aansluiting hoeft te missen. Al met al 8 hele interessante en fijne weken gehad :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Heeft me ontzettend goed geholpen!

Ik heb last van burn-out klachten met ook wat depressiesymptomen. Omdat ik van mezelf een vrij druk brein heb en zo snel overweldigd en gestresst raak, leek het mij slim om eens een mindfulnesstraining te volgen. Ik heb daarbij de volgende doelen voor mezelf gesteld: - Een rustiger brein weten te creeëren. - Mijn lichaamssygnalen beter te leren begrijpen zodat ik stress sneller opmerk. Dankzij deze training hebben allebei de doelen weten te behalen, en daarnaast iets wat misschien nog wel belangrijker is voor mij ook geleerd: - Hoe om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens, en hoe deze te leren accepteren. Al met al dus echt een fantastische ervaring voor mij geweest die mij op vele vlakken heeft geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een openbaring in inzicht, rust en wijsheid

Ik heb een hele prettige mindfulness training gevolgd bij Kirsten. Haar kalme en respectvolle wijze wijze van training wekt direct een vertrouwde en veilige omgeving op. Zij is absoluut niet belerend maar creëert met haar enthousiasme interesse. Ze weet haar uitgebreide kennis goed over te brengen en wisselt 'theorie' af met eigen anekdotes, dit vond ik erg fijn. Dat ik de training als een openbaring heb ervaren en hier zeker mee door wil komt mede door de trainer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helpt me voor de rest van m'n leven

De trainingen waren goed, relaxed en boden inzicht. Het is van belang dat je je 'huiswerk' doet. Dan wordt de training en reis. Kirsten is een goede trainer die haar vak verstaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verhelderend en motiverend

Een verhelderende kijk op patronen in je leven. Je leert omdenken en tegelijkertijd leer je hoe belangrijk die self care voor het brein is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kirsten is een rolmodel voor Mindfulness

Zeer praktische training, waardoor de noodzakelijke oefening en uiteindelijke toepassing in eigen leven wordt gefaciliteerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mindful en niet zweverig

Hele fijne online training (ik heb klassiaal lessen volgen niet gemist) met een docent die duidelijk en rustig de basis van mindfulness uitlegt. Ik had niet hele goede ervaringen met apps maar had me toch met enige aarzeling aangemeld. De MBSR lessen bleken heel praktisch en down-to-earth te zijn. En dat spreekt me wél aan. En de warme en kalme stem van Renée draagt daar zeker aan bij. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en er is voldoende oefenstof waar je ook na afloop goed mee uit de voeten kunt. Aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mijn hoofd is rustiger geworden dankzij mindfulness

Wat zijn deze 2 maanden snel voorbij gegaan en wat heeft het mij goed gedaan. Een fijne groep mensen bij elkaar, ik heb mij veilig gevoeld om dingen te delen. Tijdens de 1e les moesten we opschrijven wat je wilde leren, je intentie. Ik had last van stress en een druk hoofd en slecht slapen, en mijn wens was om meer rust te krijgen en meer vertrouwen in mijzelf. Ik denk dat dit redelijk gelukt is, want er aan werken moet ik zeker blijven doen. Gelukkig heb ik de tools en dat is een fijn gevoel Dank Romy en dank medecursisten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Nuttige, flowende en inzichtgevende training

De training was een mooie mix van ervaren, stilstaan, erover praten en oefenen. Er mee bezig zijn en doen en de uitleg erbij helpt om alles helder te krijgen. De sessies waren op een prettig tempo, niet te snel en niet te langzaam. Cynthia is een prettige instructeur die veel vragen weet te beantwoorden en de kennis van mindfulness in pacht heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer nuttige, niet zweverige online mindfulnesstraining

Ik vond deze mindfulnesstraining zeer nuttig en zeker niet zweverig. Renee Piket geeft de training op een prettige manier en heeft een prettige stem. Ze begeleidt de trainingen op een prettige manier. De training begint en eindigt ze op de afgesproken tijden. Het mindfulnessboek dat je kunt ontvangen staat vol met praktische tips en oefeningen. Een aanrader voor één ieder die er voor open staat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerde cursus waar ik nog lang van kan profiteren

De cursus was erg goed georganiseerd met een duidelijke opbouw en structuur. De lessen waren online mogelijk waardoor het voor mij haalbaar werd om de training te volgen. De docente was uitstekend in staat om ook online een open sfeer te creëren en een groepsgevoel tot stand te brengen. Ook was zij erg goed in het bewaken van de tijd terwijl de hele les zij het gevoel van ruimte gaf en er geen enkele haast was en voldoende tijd voor vragen en delen van ervaringen. De docente had veel ervaring met mindfulness en het geven van trainingen. Voorafgaand aan de training ontvingen we als cursisten een werkboek met meer informatie per les wat erg prettig was. Ook stuurde de docente na elke les een e-mail met een korte samenvatting en het huiswerk. De docente zelf heeft de oefeningen ingesproken waar we mee oefenden. Dit gaf mij structuur en binding met de cursus door de week heen. Daarbij vind ik het heel prettig dat ik nu na de training kan blijven oefenen met deze oefeningen en kan teruglezen in het werkboek. Ik heb meer geleerd dan ik had verwacht en merk nu al duidelijke resultaten op dagelijkse basis. Ook heb ik de handvatten gekregen om te blijven oefenen. Ik vind het een prettig idee dat er meer cursussen zijn voor verdieping en oefendagen waar ik nog aan mee zou kunnen doen later als ik er behoefte aan heb.

 • Aanbevelen? Ja
1

Basis training verkocht als gevorderde

Ik heb gebeld en specifiek gevraagd - ik heb best veel ervaring met mindfulness, welke cursus past bij mij. Ik krijg te horen dat een van hen cursussen juist voor mij is. 5 van 9 mensen in die cursus deden voor de eerste keer mindfulness. De hele cursus was gewoon a 'starter'. Het ligt verder in de descriptie dat je een datum kan kiezen voor face-to-face dag als onderdeel van de cursus. Ik heb een email gekregen dat ik in 6 dagen naar Amsterdam moet om de face-to-face dag te doen. Als ik die dag niet kan, moet ik extra 35 euros betalen. 1000 euros voor 8 online sessies was toch niet genoeg, MindfulnessFabriek???

 • Aanbevelen? Nee
10

Mindfulness leert mij om thuis te komen bij mijzelf.

Door het volgen van de 8-weekse mindfulness training voel ik meer rust in mijn lijf. Het leert mij te zitten met mijn ongemak en te ontspannen in het moment. Hierdoor ervaar ik meer ontspanning gedurende de dag. De wekelijkse bijeenkomsten hielpen enorm bij het proces, omdat je dan ook andermans ervaring hoort. Daarnaast was het fijn om samen te oefenen. Het was fijn om de training van Romy te krijgen. Ze heeft een hele fijne energie, kan goed luisteren en legt alles goed uit. Bedankt voor de prettige begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Nadia, Dank je wel voor de prachtige review en het mooie cijfer! Heel fijn om te horen dat je nu meer rust hebt in je lichaam en dat je hele prettige ervaringen hebt gehad tijdens de training en met de trainer. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek

10

Fijne begeleiding in de kennismaking met mindfulness

Ik zou de cursus iedereen aanraden die graag kennis wilt maken met mindfulness. Je haalt echt uit de cursus wat je er in stopt. De begeleiding bij deze cursus maakt het verschil in hoe je het ervaart. Cynthia was een heel ervaren en begripvolle docente.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Devon, Wauw! Een 10! Dank je wel voor het prachtige cijfer en de goede review! Heel fijn om te horen dat je de training aanbeveelt aan iedereen die kennis wil maken met mindfulness en dat jouw ervaringen met de trainer zo positief waren. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek

8

Hele fijne praktische en toegankelijke cursus

Erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd: er komen allerlei verschillende tips en ideeen rondom mindfulness voorbij, zodat iedereen zelf kan kijken wat het beste voor hem/haar aansluit. Alles is gericht op praktische toepassing en ik merk na een aantal weken al zeker verschil. Vooral erg enthousiast over de trainer, die heel goed kan uitleggen en op een erg prettige manier de oefeningen begeleidt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Very positive!

The course was very helpful and for the first time after many attempts, I feel I am able to meditate. There was plenty of helpful tips and I feel a positive difference nearly every day. The information was clear and well delivered with great guided meditations to try at home and videos as extra information on the subject.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.