Filters

9

Gehoopt en gevonden

Met een open blik ingestapt zonder te veel verwachten. Een fijne locatie in het park en prettig begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer waardevolle toevoeging op een cognitieve gedragstherapie

Na het volgen van een cognitieve gedragstherapie voor een angststoornis kan ik iedereen aanbevelen om daarna een Minfullness training te volgen bij Idie Pijnenburg werkzaam voor De MinfullnessFabriek. Na het afronden van de cognitieve therapie dacht ik nog vaak "Ik weet hoe het werkt in mijn hoofd, maar toch voel ik het niet zo". Met deze uitdaging ben ik begonnen aan deze Mindfullness training. Ik heb na deze 8 weken minder last van mijn klachten en verwacht ik nog veel baat te hebben na het volgen van deze training.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig en leerzaam

Deze cursus heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn denkpatronen. Ik heb handvaten ontvangen om meer in het 'nu' te leven. In eerste instantie dacht ik dat meditatie was om rust te krijgen en te 'moeten' ervaren, maar dat blijkt niet zo te zijn. Je leert om te gaan met alle gevoelens en emoties die er op dat moment zijn. Leren accepteren en loslaten is hierin belangrijk. Online is prima te doen, je voelt toch de energie die er in de groep zit/is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam en praktisch

Prima georganiseerd en een goede trainer die je meeneemt in het proces. Het gaat niet vanzelf en het is een uitdaging mindfulness je echt eigen te maken, maar het is zeker de moeite waard. Ik kan het aanraden.

 • Would you recommend us? Yes
9

Waardevol, een verrijking van de dagelijkse dingen

De mindfulnesstraining onder begeleiding van Renée Piket heb ik ervaren als een wijze les, die ik diep van binnen al kende, maar door oefening heb leren toe te passen. Ik zie het als leren lopen. Sommige kinderen kruipen nog niet als ze 1 jaar oud zijn, anderen springen dan al. Iedereen heeft zijn eigen tijd nodig, als je jezelf die tijd gunt, dan kom je er wel. Geniet van de tijd die je nu hebt, wat de toekomst brengt weet je niet. Maar je kan die toekomst zo positief invullen als je zelf wilt. Leef met een positieve mindset.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een voorrecht om Dorien als instructeur te hebben

Ze is gewoon echt heel goed in wat ze doet: vriendelijk, oprecht, fijne instructies en alles altijd goed verzorgd. Erg leuk om te zien wanneer twee dingen totaal matchen en iets naar een hoger niveau getild wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzame training!

Ik heb de training als heel leerzaam ervaren. De online bijeenkomsten waren prettig. Ik heb meer inzicht gekregen hoe om te gaan met stressvolle momenten en geleerd om beter te ontspannen. Hierdoor ben productiever en kan ik mij beter focussen op de dingen die ik doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevolle training!

De digitale bijeenkomsten waren heel fijn. Vooral dankzij de nuchter, open en concrete houding van Hilde. Deze training mindfulness heeft mijn verwachtingen overstegen.

 • Aanbevelen? Ja
8

De mindfull training heeft me geholpen om mij uit mijn malende gedachtenis te halen

Fijne ervaring, de oefeningen en het boek zijn helpend. Ik ervaarde meer rust in mijn hoofd. de wekelijkse meetings zijn voor mij ondersteunend met name het door blijven gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbonding

Mezelf wat kunnen resetten. Dank hiervoor Ad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een waardevolle stap

Druk zijn we (bijna) allemaal, maar ook dat is een gedachte.............. Als je dat voor de cursus tegen me had gezegd, dan had ik gezegd “wat een onzin, ik weet toch wat ik zelf ervaar" En daar gaat het nu om,.... wat je zelf ervaart……. Door meer aandacht te geven aan jezelf, op te merken wat je ervaart / voelt en het niet te veroordelen, leer je om te gaan met hoe jij je voelt. Zonder te oordelen. Je leert zelf beslissingen te nemen over hoe je op dingen wilt reageren. Weer leren je eigen leven te dirigeren. Niet vanuit automatisme, maar bewust zelf kiezen. Is dat makkelijk…. nee zeker niet, althans voor mijn niet. En als het dan niet 123 lukt, dan leer je mild te zijn voor jezelf en veroordeel jezelf niet. Mijn vader, inmiddels 90, zei vroeger al tegen mij: “ Als je niet goed bent voor je zelf, kun je ook niet goed zijn voor anderen” Waarom dan de Mindfulnessfabriek in Eindhoven? Ad geeft iedereen de ruimte die nodig is om binnen de eigen grenzen dit te leren en dat op een prettige en stimulerende manier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Thuis komen bij jezelf!

Een fijne cursus is deze (bijzondere) Corona tijd. Soms beleef je dingen in je leven die je blijft onthouden en die het verschil (gaan) maken. Deze Mindfulness training geleid door Ad is zo’n beleving. Op een vriendelijke, nuchtere wijze heb ik geleerd om thuis te komen bij mezelf. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Maar ik weet, alles is goed. Twijfel je om je eerste stappen in de mindfulness te zetten? Niet doen. Gun jezelf deze mooie ervaring om thuis te komen bij jezelf.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg inspirerend om met jezelf aan de slag te gaan.

Een heel bijzondere ervaring waar ik zeker een goede basis heb gevonden hoe ik verder mijn leven richting wil geven. Inzichten gekregen en mezelf weer een beetje beter leren kennen. Ilse was een enorm inspirerende vrouw en heel erg prettig om een cursus van te krijgen. Rust aandacht begrip. En ook verduideleking hoe wij als mens ons zelf voor de gek kunnen houden, maar ook weer bij onszelf terug kunnen keren. Dank voor alles! Mvg Annika Stam

 • Would you recommend us? Yes
7

Niet precies wat ik nodig had

Wel prettige communicatie en humor

 • Would you recommend us? Yes
10

Fijne en professionele begeleiding!

Jen is een hele fijne, rustige en professionele trainer, biedt je alle ruimte en geeft op een rustige en duidelijke manier uitleg tijdens de mindfulness training. Ook de videos en het bijbehorende boek zijn erg waardevol tijdens de training, maar zeker ook om nadien terug te lezen en te kijken. Ik heb er veel van opgestoken en ga zeker zelfstandig met mindfulness verder. Het geeft je heel veel inzicht en brengt je door met regelmaat te oefenen veel goeds! Bedankt Jen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het maakt het leven een stuk makkelijker

Ik kan situaties die ik niet kan veranderen makkelijker los laten. Veel dingen zijn heel herkenbaar, maar ik kijk er nu op een andere manier naar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne training en totaal niet zweverig

Allereerst wil ik Mariëtte bedanken voor de 8 leerzame lessen. De eerste keer dat ik de kamer binnen wandelde had ik veel last van zenuwpijn in mijn hele lichaam. Deze pijn kreeg ik door jarenlang altijd ‘aan’ te staan. Altijd maar doorgaan en willen presteren. Dit resulteerde uiteindelijk in een burn-out, wat zich met name uitte in fysieke pijn. Tijdens de mindfulness lessen leerde ik hoe aandacht werkt, en ben ik bewust gaan kiezen i.p.v. altijd maar door te gaan op de automatische piloot. Ik neem meer de tijd voor mijzelf en heb meer rust in mijn lijf. Hierdoor gaat het momenteel veel beter met mij. Ik kan mindfulness aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige en laagdrempelige begeleiding, heel fijn!

Voor mij was het perfect dat mijn coach Suzanne aan huis kwam. Dat vond ik echt een luxe. Suzanne zelf is erg deskundig, zij heeft mij enorm geholpen met al haar kennis en vaardigheden. Ze luistert goed en is rustig, dat vond ik fijn. Het boek leest makkelijk weg en is helder en duidelijk. De opdrachten sluiten goed aan bij de behoefte. Ook fijn dat je gebruik kan maken van de Soundcloud.

 • Would you recommend us? Yes
10

Heel goed tegen overmatig denken

Ik heb de online training gedaan. Ik vond de stof heel goed opgebouwd en alles werd duidelijk uitgelegd. De cursus is vooral behulpzaam voor het overdenken. Daar heb ik nog wel eens last van en het is nu minder geworden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een hele leerzame training vol inzichten met een fijne trainer!

Een hele leerzame training vol inzichten met een fijne trainer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gun het jezelf!

Voor mij was het moeilijk om dagelijks tijd te nemen voor mindfulness, maar het is me wel gelukt om een momentje te nemen tijdens het hardlopen, buiten. Zo kan het dus ook. En Jantien heeft ervoor gezorgd dat ik doorzette, heel fijn!

 • Would you recommend us? Yes
10

Super

Fijne cursus met zeer kundige trainer.

 • Would you recommend us? Yes
10

Dubbel en dwars waard!

Graag bedank ik ook nog via Kiyoh mijn trainer Idie voor de in totaal acht zeer leerzame weken. In het begin kampte ik met nog heel intense burn-out klachten, zowel mentaal (slapeloosheid, paniek, angst) als fysiek. Ik verloor mezelf steeds in een soort eindeloze carrousel aan gedachten en wilde zo snel mogelijk "beter" worden. Tijdens de lessen leerde ik, mede door zelf dagelijks zeer intensief te oefenen, al die gedachten te accepteren, hoe vervelend ze ook zijn, maar er niet langer oneindig in mee te gaan. Ik snap nu dat je gedachten daadwerkelijk "slechts gedachten" kan laten zijn. Dit geeft zoveel meer rust. Ik doe het nog een paar maandjes rustig aan, maar ik heb er dankzij deze training veel meer vertrouwen in en het gaat nu al veel stabieler met mij. Ik raad de training van harte aan, net als mijn trainer Idie. Ik ga de lessen denk ik zelfs een beetje missen in mijn wekelijkse lijstje van activiteiten, was iedere keer een prettige manier om even wakker te worden geschud. Dankje Idie!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vooruitgang boeken door even stil te staan!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de mindfulness training bij de Mindfulnessfabriek me veel goeds heeft gebracht. Ik heb op een ontspannen manier geleerd naar mijn lichaam te luisteren, dat alles goed is zoals het is en met een open blik naar de wereld om me heen te kijken. Dorien, Jouw professionele en warme aanpak maken het mogelijk om te ervaren wat mindfulness voor je kan doen. Dankjewel voor de fijne en leerzame bijeenkomsten! Het was een feestje! Hilde

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat je de training als een leerzaam feestje hebt ervaren! We zullen de mooie woorden terugkoppelen aan Dorien!

9

Een eerste grote stap naar een ander leven!

Praktisch maar zeer effectief! Hilde is een fijne trainster met aandacht voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel erg bedankt voor de 9! Wij van MindfulnessFabriek zijn blij dat we een steentje bij hebben kunnen dragen aan het begin naar een ander leven.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd