Beste Rudi, Wauw een 10! Wat goed om te horen dat je de Mindfulness Pro training als zeer fijn hebt ervaren en dat je handige tools hebt gekregen om mee aan de slag te gaan. Wij wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Nanda, Wauw een 10! Bedankt voor je positieve review. We zijn verheugd te horen dat je onze training als praktisch en waardevol hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Floris, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring met ons! Het doet ons goed om te horen dat je, ondanks dat je eerst sceptisch was, de mindfulness lessen als fijn hebt ervaren en kleine aanpassingen hebt kunnen maken in je dagelijks leven waardoor je af en toe meer rust kunt ervaren. We hopen dat je deze ervaringen kunt blijven toepassen en meer voordelen kunt halen uit mindfulness. Bedankt voor het vertrouwen in de Mindfulnessfabriek en we kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Aaltje, Wauw een 9! Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je een fijn weekend hebt gehad met meer rust en aandacht. We wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Gerben, Hartelijk dank voor je review en het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven! We zijn blij om te horen dat je de training als positief hebt ervaren en dat je Jacqueline een geweldige trainer vond. Wij wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Sanne, Bedankt voor het delen van je review en je inzichten over de training. Wat fijn om te horen dat je nieuwe inzichten hebt gekregen over het vinden van rust en bij jezelf blijven. Hoewel de online training veel voordelen heeft, begrijpen we dat sommige mensen de voorkeur geven aan fysieke bijeenkomsten en dat deze wellicht een andere ervaring kunnen bieden. We hopen dat je de opgedane inzichten en technieken kunt blijven gebruiken in je dagelijks leven. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Bas, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de mindfulness training bij Jose. We zijn verheugd om te horen dat je de training als zeer prettig en kundig hebt ervaren en dat de sfeer in de groep, de verschillende sessies en de fijne persoonlijkheid van Jose hebben bijgedragen aan jouw bewustwording. We wensen je alle voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Antonieke, Wauw wat een mooie review! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de online MCTa therapie bij Bree. We zijn verheugd om te horen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad en dat je Bree als een zeer vakbekwame en fijne therapeut hebt ervaren. We zijn ook blij om te horen dat de therapie ook online goed werkte en dat je nu de regie hebt over het piekeren en je het als een ware zegen ervaart. We wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste M, Bedankt voor het mooie cijfer! Wat goed om te horen dat je de Mindfulnes Pro training als zinvol en ontspannen hebt ervaren en dat je er elke week weer naar uit hebt gekeken. We wensen je alle succes en voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Lindy, Wat fantastisch dat je de Mindfulness PLUS training een 10 geeft! Het is geweldig om te horen dat je de training als prettig en waardevol hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je feedback en we wensen jou alle voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Fauzia, Wauw wat een mooi cijfer! Het is fantastisch om te horen dat je de cursus met plezier hebt gevolgd en dat je merkt dat je gegroeid bent op het gebied van mindfulness. Bedankt voor je feedback en we wensen je veel succes toe met het toepassen van de nieuwe handvaten. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Janet, Wauw, een 10! We zijn blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad en bedanken je voor het delen van jouw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Jessica, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de MBSR training en de Mindclasses! Het doet ons goed om te horen dat je deze kennis de rest van je leven kunt inzetten en dat het een verrijking voor je was om de training te volgen. Wij wensen je alle voorspoed toe. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Inga, Wauw, bedankt voor het mooie cijfer! Wat goed om te horen dat je anders naar je gedachten en gevoelens kunt kijken en meer compassie voor jezelf hebt. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Marieke, Bedankt voor je positieve feedback over de training met Michel. Fijn om te horen dat je in korte tijd de juiste handvatten hebt gekregen en dat deze ook realiseerbaar zijn. We wensen je alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Sandra, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat je de uitleg van Renee tijdens het kennismakingsgesprek nuttig vond en dat het belang van het dagelijkse huiswerk benadrukt werd. We begrijpen dat mindfulness soms tijd nodig heeft om te landen en het is daarom goed om te horen dat je bij les 4 meer inzicht kreeg in wat mindfulness voor jou kan betekenen. We wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Dankjewel voor jouw positieve review over onze mindfulnesscursus. Het doet ons goed om te horen dat je de cursus als fijn en degelijk hebt ervaren en dat je de docent als prettig en zeer toegankelijk hebt ervaren. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij MindfulnessFabriek. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Saskia, Wauw een 8! Bedankt voor je positieve review en feedback. Het is fijn om te horen dat je je comfortzone hebt kunnen overstijgen en dat je inzichten hebt gekregen om met meer aandacht voor mens en omgeving in het leven te staan. Cynthia zal blij zijn te horen dat ze heeft kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groei en rust. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Maarten, Wauw een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer. Het is goed om te horen dat de training je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Maud, Wauw een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je de training als verhelderend en helpend hebt ervaren en dat je tevreden was met de locatie en de sfeer tijdens de training. Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek