Beste Marijn, Bedankt voor je prachtige cijfer! Goed om te lezen dat je zulke waardevolle inzichten hebt opgedaan tijdens de training en dat je bruikbare handvatten hebt gekregen om meer in het moment te leven. Wat fijn dat je sinds de training veel bewuster bezig bent met wat er nu in je leeft en dat het je helpt om opener en vrijer in het leven te staan. Ook prettig dat het je nu beter lukt om jezelf te blijven en dat je de dingen meer kunt accepteren. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Anoniem, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je de training als aangenaam en helder hebt ervaren. Wij willen jou verder bedanken voor de feedback, dit zal worden doorgegeven. Veel geluk! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat je de training als plezierig, helder, bruikbaar en leerzaam hebt ervaren. Ook goed om te lezen dat de groep en de trainer zo betrokken waren en dat je de training zeker zou aanbevelen. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Tina, Bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat je de training als waardevol hebt ervaren en dat je het werkboek zo duidelijk vond. Ook goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de trainer. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Kimora, Bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat je zoveel nieuwe dingen hebt geleerd tijdens de training en dat je de opzet en de structuur van de training als prettig hebt ervaren. Het doet ons verder goed om te lezen dat je zo tevreden bent over Romy. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Hans, Bedankt voor je prachtige cijfer! Wat fijn dat je zoveel aan de training hebt gehad. Ook goed om te lezen dat je het werkboek duidelijk vond en dat je zo tevreden bent over Cynthia. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste José, Bedankt voor je geweldige cijfer! Fijn om te lezen dat je de begeleiding van José als zeer prettig hebt ervaren. Wat waardevol dat je je bewust bent geworden van de momenten waarop je normaal gesproken in de stress zou schieten en dat je op deze momenten nu meer kunt relativeren. Het doet ons goed om te lezen dat je de training als gezellig en waardevol hebt ervaren. We wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Marieke, Bedankt voor je mooie cijfer! Leuk om te lezen dat je de training aan iedereen aanraadt. Het doet ons verder goed om te lezen dat je Cynthia een geduldige en toegewijde trainer vindt. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Rory, Bedankt voor je prachtige cijfer! Wat fijn dat je zoveel hebt geleerd en beleefd in de periode van de training. Goed om te lezen dat je ervaringen met de groep zo postief waren en dat er veel ideeën en belevingen met elkaar zijn uitgewisseld. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Cathelijn, Bedankt voor je geweldige cijfer! Wat mooi dat je de training als praktisch en fijn hebt ervaren. Het doet ons verder goed om te lezen dat je zo tevreden bent over Jacqueline. Wat waardevol dat je handvatten kunt meenemen vanuit de training en dat het voor jou nu laagdrempeliger is geworden om te mediteren. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste A, Bedankt voor je prachtige cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat de slaapcoaching jou uit een vicieuze cirkel van nachtelijk gepieker heeft gehaald. Wat fijn dat je op een onspannen manier alles voor jezelf op een rijtje hebt kunnen zetten en dat je tools hebt gekregen om het slechte slapen te doorbreken. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Natasha, Bedankt voor het mooie cijfer! Wat fijn dat de training jou zulke waardevolle aanvullingen heeft gegeven. Mooi ook dat je zoveel inzichten hebt gekregen en dat deze inzichten bepaalde belemmerende patronen hebben doorbroken. Het doet ons verder goed om te lezen dat je zo tevreden bent over José. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Mirthe, Heel erg bedankt voor je prachtige cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je de training als fijn en leerzaam hebt ervaren. Wat mooi ook dat de groep en de trainer aan deze ervaring hebben bijgedragen. Ook prettig om te lezen dat je zo tevreden bent over het boek en dat het structuur heeft kunnen bieden aan je persoonlijke leerproces. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Lonneke, Ontzettend bedankt voor je prachtige cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je de training als prettig hebt ervaren en dat er zo'n fijne dynamiek heerste in de groep. Verder is het ook leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Tanya. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Beste Cor, Bedankt voor je mooie cijfer! Prettig om te lezen dat de groep zo fijn was en dat je tevreden bent over de trainer. Waardevol dat de mindfulnesstraining jou inzichten heeft gegeven. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Romy, Bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat je het gesprek met de trainer als leerzaam hebt ervaren en dat het een mooie toevoeging was op de video’s die je hebt bekeken. Wij wensen jou verder veel gelukt toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Monica, Bedankt voor het prachtige cijfer! Fijn dat je door de training nog bewuster met mindfulness aan de slag kunt gaan. Verder doet het ons goed om te lezen dat de training jou aan meer zelfvertrouwen heeft geholpen én dat je dankzij de oefeningen jezelf meer terug kunt vinden. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Zita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je de training over het algemeen als zeer fijn hebt ervaren. Ook prettig dat je beter hebt leren voelen en dat je inzicht hebt gekregen in je eigen gedachtestroom. We willen je bedanken voor de feedback. Dit zal worden doorgegeven. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Jackeline, Bedankt voor het prachtige cijfer! Fijn om te lezen dat je de trainingsavonden als een cadeautje hebt ervaren. Mooi dat onze trainer Dorien daaraan een bijdrage heeft kunnen leveren. Veel succes met het je eigen maken van de handvatten en hopelijk kun je inderdaad de stress reductie gaan ervaren. Wij wensen jou verder veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Emelie, Heel erg bedankt voor het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven! We vinden het fijn om te lezen dat je zoveel geleerd hebt van de mindfulnesstraining. Wat super dat je nu meer rust en ruimte kunt nemen en dat je beter naar jezelf kunt luisteren. Ook prettig dat je de valkuilen van je gedachten herkent en dat dat ervoor zorgt dat je weer kunt genieten van alles om je heen. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Susanne, Ontzettend bedankt voor het prachtige cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat de training jou veel waardevolle inzichten heeft gebracht. Fijn dat je Bree zo'n prettige trainer vond. Verder is het mooi om te lezen dat er in de groep oprechte interesse in elkaar werd getoond. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Michelle, Heel erg bedankt voor het geweldige cijfer! Wat super dat je zo'n fijne en bijzondere kennismaking hebt gehad met mindfulness. Ook fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze trainer. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Anniek, Bedankt voor je prachtige cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je zoveel hebt geleerd over mindfulness. Ook fijn dat er tijdens de trainingen een prettige en open sfeer heerste. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Jacob, Ontzettend bedankt voor het geweldige cijfer! Je geeft in je verhaal mooi aan welke inzichten je hebt opgedaan tijdens deze training. Fijn dat deze inzichten jou meer rust geven. Ook goed om te lezen dat Arjen jou zo prettig heeft begeleid en dat je jouw STAP-budget hebt kunnen inzetten voor deze training. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek
Hallo Lars, Bedankt voor je mooie cijfer! Wat fijn dat Cynthia zorgde voor een vertrouwde setting waarin je open en kwetsbaar kon zijn. Goed om te lezen dat de training jou heeft geholpen om beter met stressmomenten om te kunnen gaan. Wij wensen jou veel geluk toe! Met vriendelijke groet, Team MindfulnessFabriek