Oogopenner

Heel plezierig in groepsverband. Je ogen worden beter geopend wanneer je ook de verhalen van anderen hoort. Onze trainer Linda deed het op een fijne manier, luisterde goed en nam de tijd voor je. Ze weet waar ze over praat, goede uitleg en doelgericht.

Het heeft mij rust overzicht en inzicht gegeven

Ik ben heel blij dat ik deze training ben gaan volgen. Het is heel gestructureerd en duidelijk opgebouwd. Ook de trainster José was rustig duidelijk en kalm. Dit gaf een prettige sfeer in de groep. Het helpt mij zeer om na een volle werkdag weer even mijn mind te resetten. Zodat ik op een fijne manier van de avond kan genieten.

Zeer nuttig!

+ Ik heb de bijeenkomsten als prettig en nuttig ervaren. + Ik merk nu sneller op wanneer ik aan het piekeren ben en kan hier nu op inspelen. + Ik kan pijn (psychisch en lichamelijk) beter accepteren. + Ik kan iets meer genieten van de kleine dingen, maar dit is nog work in progress. + Ik kreeg goede tips van de trainer, met daarbij aandacht voor mij als mens. - Vanwege corona hadden we een paar online lessen, dit vond ik wat lastiger vol te houden.

Heel fijn

Heb de cursus bij Jacqueline Henock gevolgd en ben erg tevreden. Veel geleerd, fijne sfeer, en prettige docente die echt haar best doet om voor iedereen er een inspirerende en leerzame ervaring van te maken

Mooie reis met instrumenten voor het leven

De trainingen van Linda waren elke keer een fijn samenzijn. Linda heeft ons 8 weken lang "instrumenten" aangeboden die je op dagelijkse basis helpen grip te krijgen op je leven en jouw weg te banen. Ze deed dat heel professioneel en met aandacht voor ieder individu in de groep. Daarnaast was het samenzijn ook nog eens heel gezellig!

Goede kennismaking met mindfulness en wat praktische tips om mee aan de slag te gaan

De meditatie/mindfulness-oefeningen waren wat onwennig in het begin, maar ze werken wel! Goed om dat te ervaren. Ook een paar handige tips gekregen waar ik concreet mee aan de slag kan. Nu is het aan mezelf om het op te pakken.

Heerlijk elke week leren in een moment voor mezelf samen met anderen

Deze training heb ik als zeer waardevol ervaren en ik zou het iedereen aanbevelen om een beetje meer te leren over jezelf en over omgaan met je denken en emoties. Het is fijn elke week met een groepje te delen en inspiratie te krijgen onder begeleiding van een zeer empathische trainster

Verrijkend

De groep met deelnemers was heel inspirerend. Leuk om van elkaar te horen hoe iedereen met de stof bezig is en welke stappen er worden gezet. En leuk dat we een vervolgafspraak hebben gemaakt over een half uit jaar om te kijken waar iedereen dan staat.

Superfijne en goede online training

Goede en prettige trainster van de Mindfulness classes. Iedere keer een ander thema voor verdieping. Laagdrempelig om mee te doen. Leuk dat dit online kan en ook zo goed werkt.

Enorm prettig om online samen te mediteren met context erom heen.

Een aangename meditatie break midden in de week!

Een onschatbare investering in jezelf.

Deze cursus is een onschatbare investering in jezelf. Je krijgt geen gouden advies dat uw leven zomaar zal veranderen... Je wordt echter uitgerust met een uitgebreide set van tools die het mogelijk maken om beter te reageren op stressvolle situaties. Onze coach, Joyce, was buitengewoon toegewijd en een ongelooflijk ondersteunende en open persoon, die de hele ervaring zeer persoonlijk en uniek heeft gemaakt. Haar expertise en interesse in het vakgebied zorgden voor een volledige behaaglijkheid in de zaal. Ze luisterde, steunde ons allemaal, maar respecteerde ook onze grenzen. Een geweldige coach voor een onvergetelijke reis. Bovendien was de groep waaraan ik was toegewezen zo geweldig om deze ervaring mee te maken. Om af te sluiten, ik vind het geweldig hoe de MBSR-cursus me heeft geholpen om te stoppen en over mezelf na te denken. Dit proces van acht weken stelde me in staat om mezelf, mijn reacties en mijn gedrag vanuit veel verschillende hoeken te bekijken, waarvoor ik buitengewoon dankbaar ben. Ik werd uitgerust met tools die mijn leven nu al ten goede veranderen. Bedankt!

Verhelderend en leerzame training

Veel nieuwe inzichten gekregen over de wijze van denken over dingen, de oefeningen en leermomenten om rust te vinden. De input van collega cursisten geven aan hoe verschillend iedereen zijn of haar "druk" of "stress" ervaart en dan blijkt dat die van mij best nog wel mee vielen. Veel aan gehad en dank aan Jose!

Iedereen ter wereld zou deze training moeten doen

Ontzettend toegankelijke, mooie training waar je je leven lang iets aan hebt. Het samen oefenen stimuleert je om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Toegankelijk, goed te begrijpen werkboek die je er steeds bij kunt pakken. Ik vind eigenlijk dat dit verplicht zou moeten worden voor iedereen haha, want iedereen zal hier iets aan hebben.

Fijne trainer

Trainer gaf ruimte aan behoeften van de deelnemers. Legde alles heel duidelijk uit. Zorgde voor een goede sfeer.

Boven verwachting helpend

Zelf heb ik last van angst- en paniekklachten, mede doordat ik niet vaak genoeg tijd voor mezelf neem. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik heb de cursus als zeer prettig en helpend ervaren. In het begin kost het veel tijd en zag ik het elke dag oefenen als 'moeten', maar inmiddels ben ik dit gaan zien als 'tijd voor mezelf'.

Verhelderend

Mijn ervaring bij de MindfulnessFabriek was zeer aangenaam. Heldere communicatie en afspraken. Kon al snel bij een van de coaches terrecht. Hester heeft mij goed geholpen en ook mijn individuele punten behandeld. Ben er een hoop mee opgeschoten en overweeg een eventueel vervolg traject in de toekomst. Nu eerst aan de slag met de materie die me is geleerd in deze 8 sessies. Een aanrader in mijn ogen!

Een echte aanrader!

Ik heb met veel plezier de cursus in Deventer gevolgd. Met de nodige rust, sympathie, kennis en professionaliteit heeft Ilse ons wegwijs gemaakt en laten ondervinden in hoe mindfulness een waardevolle aanvulling zou kunnen zijn in ons dagelijks bestaan. De cursus geeft je nieuwe inzichten, nieuwe denkpatronen en het is aan jou hoe je deze verder gaat toepassen. Ilse nogmaals bedankt.

Laagdrempelig en effectief

Met veel plezier heb ik twee online trainingen gevolgd (mindfulness basis en plus) bij De MindfulnessFabriek. De trainingen zitten goed in elkaar. De bijgeleverde boeken zijn een goede handleiding, die je ook na het volgen van de cursussen nog eens kan doornemen. Het heeft me veel inzichten gegeven ten tijde van een emotioneel beladen periode. Hiervoor had ik al ruime ervaring in het thema mindfulness en persoonlijke ontwikkeling, maar dit zijn trainingen die relevant blijven. Dit komt doordat ze een grote DOE factor hebben. Je kunt immers veel kennis hebben, maar het gaat erom dat je er wat mee doet. Een aanrader voor als je beginnend, maar zeker ook als je ervaren bent.

Heel veel geleerd

Ik vond de training heel prettig. Had al vaker over Mindfulness gelezen, maar het wekelijks bijeenkomen en het oefenen dragen wel echt bij aan het leereffect. We hadden een prettige groep en José is een fijne docent!

Super fijn

Ik vond het een hele fijne training en heeft mij rust gegeven . Ook kan ik dit goed toepassen thuis. Het heeft mijn ogen geopend hoe ik dingen ook anders kan doen in het leven . Tanya deed het heel erg goed. Ze luisterde goed naar je en ze nam de tijd.

Fijne trainingen

De trainingen heb ik als heel prettig ervaren. De mindfulness cursus heeft mij goede handvatten gegeven om tot rust te komen en heeft mij daarnaast inzichten gegeven in mijn patronen van gedachten en gevoelens. Ik zou het anderen zeker aanraden.

De mindfulnesstraining bij Joyce heb ik als zeer prettig ervaren.

Fijne, open sfeer en heldere training sessies.

De mindfulness training heeft mij veel inzichten en vaardigheden gegeven, waar ik echt wat aan heb.

Prettige sfeer. Tanya gaf duidelijke informatie, op groepsniveau en individueel. Open persoonlijkheid die je het gevoel geeft dat je alles kon vragen. Veel tips en techniek uitleg gekregen. Al met al een ervaring om verder mee te kunnen. De omgeving waar we waren was wel erg gehorig en in de zomer zeer warm.

Leerzaam

Ik heb de training als een fijne aanvulling ervaren. Ik had al wat ervaring met mindfulness, maar het op deze manier ervaren in een groep, dat was echt een top idee. De begeleiding van Tanya was super. Open en vriendelijk, kundig en vooral iemand die ook doorvraagt waardoor je echt aan het denken wordt gezet.

Een openbaring!

Ik vond het een hele fijne training. Tanya geeft goede tips en uitleg over de achtergrond van mindfulness. Fijn dat ze ook voorbeelden noemt. Ik ben mij bewuster geworden van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en kan nu af en toe eerst een stapje terug zetten om te bepalen hoe ik ga reageren. Als tip voor Tanya heb ik dat het denk ik fijner is als ze grotendeels de opdrachten uit het werkboek volgt. Ik merkte dat er doordat we hier soms van afweken wat verwarring in de groep ontstond.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum