Een hele leerzame training vol inzichten met een fijne trainer!

Een hele leerzame training vol inzichten met een fijne trainer!

Gun het jezelf!

Voor mij was het moeilijk om dagelijks tijd te nemen voor mindfulness, maar het is me wel gelukt om een momentje te nemen tijdens het hardlopen, buiten. Zo kan het dus ook. En Jantien heeft ervoor gezorgd dat ik doorzette, heel fijn!

Fijne cursus met zeer kundige trainer.

Dubbel en dwars waard!

Graag bedank ik ook nog via Kiyoh mijn trainer Idie voor de in totaal acht zeer leerzame weken. In het begin kampte ik met nog heel intense burn-out klachten, zowel mentaal (slapeloosheid, paniek, angst) als fysiek. Ik verloor mezelf steeds in een soort eindeloze carrousel aan gedachten en wilde zo snel mogelijk "beter" worden. Tijdens de lessen leerde ik, mede door zelf dagelijks zeer intensief te oefenen, al die gedachten te accepteren, hoe vervelend ze ook zijn, maar er niet langer oneindig in mee te gaan. Ik snap nu dat je gedachten daadwerkelijk "slechts gedachten" kan laten zijn. Dit geeft zoveel meer rust. Ik doe het nog een paar maandjes rustig aan, maar ik heb er dankzij deze training veel meer vertrouwen in en het gaat nu al veel stabieler met mij. Ik raad de training van harte aan, net als mijn trainer Idie. Ik ga de lessen denk ik zelfs een beetje missen in mijn wekelijkse lijstje van activiteiten, was iedere keer een prettige manier om even wakker te worden geschud. Dankje Idie!

Vooruitgang boeken door even stil te staan!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de mindfulness training bij de Mindfulnessfabriek me veel goeds heeft gebracht. Ik heb op een ontspannen manier geleerd naar mijn lichaam te luisteren, dat alles goed is zoals het is en met een open blik naar de wereld om me heen te kijken. Dorien, Jouw professionele en warme aanpak maken het mogelijk om te ervaren wat mindfulness voor je kan doen. Dankjewel voor de fijne en leerzame bijeenkomsten! Het was een feestje! Hilde

Een eerste grote stap naar een ander leven!

Praktisch maar zeer effectief! Hilde is een fijne trainster met aandacht voor iedereen.

Verandering van je mindset

Een stapsgewijs 1-op-1-programma waarin ik prettig begeleid ben door mijn trainster Ilse. De trainingen en de oefeningen thuis zorgen voor rust en je bent veel meer in het moment zelf bezig, in plaats van alles wat er om je heen gebeurt of is gebeurd en dat zorgt voor een verandering van je mindset. Het is laagdrempelig en de opdrachten zijn goed uit te voeren. Door de corona-crisis zijn we halverwege overgestapt naar online trainingen en dit was prima te doen. Alle oefeningen blijven beschikbaar, dus je kunt hier altijd mee aan de slag. Een aanrader!

Professioneel en behulpzaam

IK heb de opzet en de begeleiding van de training als bijzonder professioneel en ervaren. het heeft me geholpen om meer mindful te leven. Kleine groep ( max 10) werkte prettig . begeleiding van Ilse was heel prettig. Ze is echt een professional, rustig, heeft mensenkennis, is hartelijk behulpzaam en oordeelt niet. Dat laatste past bij mindfulness maar is wel heel erg fijn als iemand dat goed kan. Werkboek was fijn om na afloop te lezen. Oefeningen waren eenvoudig te begrijpen en te doen. Noodzakelijk om te doen maar het werkte echt. De training was goed opgezet, eigenlijk heel eenvoudig en goed te volgen. Geen gezweef of ingewikkelde psychologisch gewroet. Gewoon stilstaan en adem halen. Heel simpel eigenlijk. Maar je moet het dan wel zo DOEN. Dan heb je er profijt van. Elke dag.

Mindfulle mindset werkt

De training heeft me handvatten gegeven om de rust terug in mijn leven te brengen en meer te genieten van het nu, in plaats van altijd bezig te zijn met vroeger of later. De training werd gegeven op een prettige locatie. De trainer was kundig en prettig in de omgang. De communicatie was zeer goed.

Prettige manier van werken aan meer kalmte, een rustiger tempo en meer zelfinzicht

De training die ik bij Mariëtte heb gevolgd was waardevol en effectief. Zij heeft mij op een vriendelijke manier bijgebracht welke tools er zijn om meer rust in je hoofd te creeëren en wat het effect van mindfulness op jouzelf en je naasten kan zijn. Ik heb heel veel geleerd, ook en vooral over hoe ikzelf in de war steek en wat het wel of niet beoefenen van midnfulness voor effect heeft. Daarbij vond ik het werken met Mariëtte erg fijn. Ze heeft veel ervaring en kennis en is bovendien erg vriendelijk en geduldig. Ik raad iedereen aan een training bij haar te volgen!

Had ik Mindfulness maar eerder ontdekt...

Een positieve ervaring met de online training gegeven door Jen van Horen. Jen heeft een rustige uitstraling, kan goed luisteren, nodigde een ieder uit om zijn of haar ervaringen te delen. En dat alles op afstand via Zoom maar toch ook dichtbij, al snel vertrouwd waardoor ik me op m´n gemak voelde en me open kon en durfde te stellen in een nieuwe groep. Van tevoren had ik mijn bedenkingen over een online training. Uiteindelijk is het me goed bevallen, want de sessies volg je immers al thuis in een vertrouwde omgeving. Dat maakte voor mij het dagelijks oefenen gemakkelijker. De video´s die Jen heeft gemaakt zijn heel fijn als achtergrondinformatie en ik kijk ze nog regelmatig. Ik heb de 8 sessies in 4 weken gevolgd, dat vond ik wel intensief en dat zou ik niet meer doen bij een volgende training. Verder niets dan lof.

Mindfulness in al zijn eenvoud

Na een bijzonder lastige periode met enorm veel stress en spanningen samen de stap genomen om Maatjes Mindfulness training te volgen. Met Idie als kundige en fijne coach samen het werkboek in acht weken doorlopen. Mindfulness maakt nu onderdeel uit van ons dagelijks leven. Dat dagelijkse leven is daardoor een stuk minder stressvol. De training heeft inzicht gegeven in onze stress factoren en tevens instrumenten gegeven daar goed mee om te gaan. Al met al een bijzonder waardevolle training die wij iedereen gunnen!

Heel bijzonder, ik wou dat ik dit 30 jaar geleden had gedaan

Ik heb deelgenomen aan de eerste online mindfulnesstraining, onder leiding van Jen van Horen, die dat fantastisch deed! Dankzij deze training ga ik nu makkelijker door lastige tijden. Ik heb geleerd op een andere manier naar mijn gedachten en gevoelens te kijken, wat mij een gelukkiger mens maakt. Al na de eerste sessie voelde ik me blijer. Jen van Horen en de groep mededeelnemers hebben er een bijzondere ervaring van gemaakt.

Leren proberen te leven in het hier en nu

Door de mindfulness cursus ben ik veel meer bezig met proberen in het hier en nu te zijn in plaats van in de toekomst en het verleden. Dat is wat ik altijd deed en sinds de mindfulness training ben ik meer bezig te genieten van de dingen die nu gebeuren en het door te hebben

Fijne groep, goede begeleiding

Ik heb veel gehad aan de mindfulnesstraining online. Het was erg goed georganiseerd. Fijn om in de coronacrisis mindful te zijn, dat heeft me goed gedaan. Bedankt.

It was fine

Warm, patience and helpfull

Zeer prettige gesprekken en oefeningen

Ik werd zeer snel geholpen . Veilig gevoel . Fijn persoon die mij begeleid heeft. Cursus in de praktijk goed uitvoerbaar, bruikbare handvaten . Opdrachten die goed uit te voeren zijn , laag drempelig

Geweldig! Twijfel niet en doe een cursus mindfulness

Ik (26 jaar) vond de cursus bij de mindfulness fabriek in Nijmegen geweldig. Mijn trainster José was een zeer vriendelijke en lieve vrouw met veel kennis. Ze heeft me enorm geïnspireerd.. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen mocht je in Nijmegen aan de slag willen gaan. Verder raad ik iedereen de beoefening van mindfulness aan. Het zal je leren om te gaan met onrustige gedachten, stress, zelfvertrouwen en zo veel meer! Gr, Donna

mijn ervaring was zeer goed en aan te bevelen

Mijn ervaring met jullie cursus was bijzonder prettig en nuttig. Door Resia en mijn cursusgenoten was er een heerlijke open en ontspannen sfeer tijdens de les. Resia was bijzonder prettig in de omgang, Iedereen heeft de lessen volgens mij als zeer ontspannen ervaren, waarbij zij een zeer luisterend oor had, veel geduld bij vragen en bijzonder duidelijk uitleg gaf. Ik ben zeker geinteresseerd om opnieuw een cursus via jullie organisatie te volgen. Vriendelijke groet, Melitta Schippers Groep Hilversum 19.15-22.15

Meer ruimte in mijn hoofd

Een cadeau voor jezelf. Even stilstaan in plaats van altijd doorrennen. Een moment voor jezelf. Dankzij de mindfulness heb ik geleerd mijn denkhoofd af en toe uit te zetten en te genieten van het hier en nu. Minder spanning in mijn buik, meer rust. Heerlijk.

Prettige eerste kennismaking met mindfulness

Absoluut een goede ervaring gehad met Hilde en de fijne groep (7 mensen, niet te veel niet te weinig). Er wordt een prettige sfeer gecreëerd die uitdaagt om ervaringen te delen en daar leer je veel van. Een sessie van 2,5 uur lijkt lang, maar is eigenlijk zo voorbij. Het echte leren begint dan ook pas thuis. Dus wees voorbereid op huiswerk.

Zeer waardevol en direct positieve impact

Jen is een hele fijne en positieve trainster, die het online programma nog completer heeft gemaakt met behulp van "eigen gemaakte video's" om de behandelde stof uit het werkboek, net iets prettiger en begrijpelijker te vertalen naar ons toe. Daarnaast hadden wij ook een fijne groep. Kortom een aanrader om deze training online te volgen

Was een waardevolle en fijne training

Hilde neemt de tijd en legt goed uit. Door het coronavirus hebben we van fysieke training naar een online training gekregen. Dit heeft ze heel goed gedaan. De training heeft mij inzichten gegeven waar ik voor de rest van mijn leven iets aan heb.

De mindfulness was een fijne en veilige plek om dieper in te gaan op bewustwording.

In deze 8 weken is er veel tijd en aandacht geweest voor mijn persoonlijke en gedurende dit traject. Het was fijn om samen met een groep deze ervaringen (van de oefeningen/huiswerk opdrachten) te delen! De cursus is heel mooi opgebouwd en aan de hand van het werkboek dat je ontvangt is het heel fijn om te oefenen. Tot slot wil ik onze mindfulness trainer Hilde bedanken voor haar aandacht, professionaliteit en warmte.

Hele fijne eerste ervaring met mindfulness (online training).

Mijn eerste ervaring met mindfulness was de online training. Heb hier veel van geleerd en handige tools gekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven. De trainster was erg fijn! Stelde de juiste vragen, gaf iedereen aandacht, leidde het proces goed, gaf je ook een goed gevoel als het niet zo goed ging. Niks moet en alles mag er zijn. Ook de kleine vooruitgangen werden gewaardeerd, wat heel fijn voelde. Ook het online aspect vond ik prettig, je kan tegelijk alle deelnemers zien en je bent in je eigen omgeving waardoor je je sneller op je gemak voelt. Ontzettend tevreden over deze training en heel veel uitgehaald en geleerd waar ik nu mee verder kan. Begin de positieve effecten al in mijn dagelijkse leven te merken.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum