Ervaren docent met veel kennis van zaken

Positief

verhelderende training, fijne begeleider.

Goed georganiseerd, prima locatie en fijne begeleider, Ilonka. Mooi dat een individueel traject mogelijk is bij mindfulness.

Alles is goed!

Mooie inspirende 8 weken , jezelf mogen zijn in alle lagen , op een veilige plek, nu oefenen :)

Mindfulness heeft mij een natuurlijke manier gebracht om rust te creëren in mezelf.

Een cursus Mindfulness geeft meer rust, minder zorgen en gepieker, minder stress en ik kan meer genieten van de meest gewone dingen. Je leert hoe je een niet te veranderen situatie anders kunt beleven, kunt accepteren en hoe je er dus mee om kunt gaan. Ik heb heel veel aan deze training gehad bij Jantien Salomons. Normaal ben ik altijd druk en plan ik veel afspraken in. Door mindfulness te betrekken in mijn dagelijks leven ben ik relaxter en eigenlijk productiever geworden. Het lijkt tegenstrijdig, maar door soms even stil te staan boek je veel vooruitgang, dat was voor mij de grootste eyeopener. Jantien is een hele fijne trainer, neemt de tijd voor je en heeft een professionele aanpak zonder je te willen overtuigen van wat goed voor je is! Je mag ervaren en beleven wat het met je doet. Als je open staat, niet verwacht maar ondergaat, leer je jezelf beter kennen en zul je merken welke toegevoegde waarde mindfulness voor je kan hebben!

Fijne training

Enthousiaste, aardige docent met prettige stem. Veel geleerd.

Prettige lerares, interessante materie

Het is geen quick fix maar als je bereid bent om tijd te investeren leer je veel over jezelf. Ik heb er meer rust door gekregen. Het is een continu proces maar ik heb goede handvatten om ermee door te gaan.

Fijne cursus met een fijne begeleidster

Ik vond alle info duidelijk op de site aangegeven. Ik had de sessies liever in Delft gedaan, dit kon echter niet. Het was misschien handiger geweest als dit ook op de site vermeld was. Verder een fijne cursus met een fijn werkboek

Verhelderende, nieuwe in

De Mindfulnessfabriek geeft een mooi overzicht van het mindfulnesscursusaanbod in de buurt. Hierdoor kon ik binnen een week al starten met de cursus op 10 minuten fietsen van huis. De cursus zelf was erg goed opgebouwd. In 8 bijeenkomsten van 2,5 uur wordt er geoefend en besproken welke inzichten en ervaringen zijn opgedaan. Aan de hand van een lesboek en huiswerkopdrachten word je met kleine stapjes wegwijs gemaakt in mindfulness. De trainster (Renee Piket) was onwijs zorgzaam en gedreven in het overbrengen van de essentie van mindfulness. Kortom: een absolute aanrader!

Mindfulness me-time

De 8 weekse training is een absolute aanrader. Ik ben de training gevolgd bij Ad in Eindhoven en het heeft me tot mooie inzichten gebracht. Ik heb vooral genoten van de dynamiek in groepsverband: met gelijkgestemden samen dit pad bewandelen maakt de mindfulnesstraining nog leuker om te doen. Het is puur, eerlijk, oprecht en verbazingwekkend juist omdat je jouw proces samen mag delen. Niets hoeft, maar mag. En dat maakte het een erg aangename fijne ervaring.

Fijne, betrokken trainster en afgestemd op mijn persoonlijke situatie!

Ik heb de individuele mindfulnesscursus bij Idie gevolgd in Tilburg. Voor iedereen die nog twijfelt: doen! Ondanks mijn eigen twijfel over of het bij mij wel aan zou slaan vanwege mijn ontzettend vaste patronen, ben ik erg blij dat ik de cursus heb gevolgd. Daarbij is Idie een erg betrokken, aardig en kundig persoon. En was er de mogelijkheid om de cursus zo vorm te geven dat deze het beste op mij aansloot. Kortom, een aanrader.

Zeer goed afgestemd op mijn persoonlijke situatie

Prettig contact, Isabella is zeer sensitief en geeft je waar nodig net dat zetje. Is zeer positief en ondersteunend.

Ik heb een hele fijne Mindfulness training gevolgd bij Ilse. De opbouw van de training was goed en de bijeenkomsten heel waardevol. Ilse gaf hele goede begeleiding en liet iedereen in zijn/haar waarde. Ik zou het iedereen aanraden deze training te volgen.

Uitstekende, eerlijke en professionele training

Afgelopen acht weken een uitstekende mindfulness training gevolgd in een mooie, passende en rustieke omgeving. Ad van Knippenberg is een uiterst betrokken, eerlijke en professionele trainer met veel oprechte aandacht voor de zowel de individuele deelnemers als de groep in zijn totaliteit. Mijn verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Aan te bevelen aan een ieder die nog twijfelt.

Het was een inzichtgevende training waarbij een goede combinatie was van theorie en oefeningen.

Ilse heeft veel vakkennis en kon dit ook goed uitdragen en overbrengen naar de cursisten. Zij heeft er voor gezorgd dat er altijd een veilige sfeer was waar alles bespreekbaar was. We hebben veel geoefend met elkaar en Ilse stelde naderhand de juiste vragen. Ze was er ook alert op dat eenieder evenveel aan het woord kwam. De laatste bijeenkomst stond in het teken van het toepassen en aan de slag gaan in je dagelijkse leven op het moment dat de training beëindigd zou zijn. Dit vond ik zelf erg helpend omdat we een plan van aanpak voor onszelf hebben gemaakt.

Verrijkend!

Op het eerste gezicht lijkt het misschien vaag of zelfs zweverig, maar niets blijkt minder waar. Als je 'wat je ervan vindt' even opzij zet en 'gewoon' doet, blijkt de training juist hartstikke concreet. Makkelijk om jezelf open te stellen? Nee. Confronterend? Absoluut. De moeite waard? Yes. Ik kan me niet voorstellen dat je niet iets uit deze training haalt.

Nuttige mindfulness training in een veilige en open setting

Persoonlijk heb ik de training van MindfulnessFabriek, in dit geval gegeven door Ilse van Dijk, als zeer prettig ervaren. In 8 groepsbijeenkomst (10 personen), waar een logische opbouw in zat, gingen we aan de hand van een werkboek steeds dieper in op mindfulness en hoe dit in de praktijk toe te passen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en reflecteren op de ervaringen van afgelopen week. Ilse heeft een hele open en veilige setting geschapen, waarbij iedereen evenveel aan bod kwam. Dit doet ze met veel geduld en steeds weer terugkomend op de basisaspecten van mindfulness. Jezelf openstellen en ervaringen delen vond ik een vereiste om het meeste uit de training te halen. Een nuttige, prettige training waar ik zeker baat bij heb gehad.

Het was een kadootje

Ik heb veel geleerd, meer bewustwording en diepgang in mijn leven. Hoe mooi is dat! Het werd prettig gegeven, geen zweverig gedoe, maar praktisch. Het zat ook goed in elkaar met een prachtig mooi boek.

Geweldige ervaring!

Geweldig ervaring!

Een heel andere gewaarwording dan vooraf verwacht

Mooie plek , prima setting qua grootte en samenstelling van de groep. Ilse gaf duidelijk uitleg , waarbij het in het boek ik het soms best “lastig” vond. Rustige en fijne avonden waren het. Waar ik veel geleerd heb. Eerst wat sceptisch , maar naarmate de cursus vorderde werd ik steeds enthousiaster. Echt een aanrader, ook voor mensen met chronische pijn .

Blij dat ik het gedaan Heb!

Het was een bijzondere ervaring. Ilse is een hele fijne trainster met verstand van zaken. Ik heb veel geleerd hoe ik meditatie en dus meer rust kan inbouwen in mijn dagelijkse leven! Bedankt Ilse!

Praktische en waardevolle training

Ik heb de mindfulnesstraining van 8 weken gevolgd in een 1-op-1 traject. Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Het is een leuke training voor iedereen op ieder niveau. Niet zweverig, maar juist erg praktisch. Waardevol om hier zo bewust mee bezig te zijn.

Mooie handreiking om te ont-moeten

Ik heb de mindfulnesstraining als heel positief ervaren. Isabella laat je vanaf het eerste moment welkom voelen en heeft mij handvatten gegeven die ik goed kan gebruiken in de waan van de dag.. De uitdaging ligt nu in het integreren in mijn leven. Los van de inhoud was de locatie in Utrecht perfect en de communicatie etc. goed. Laat die vervolgtraining maar komen!

Experienced teacher, leaves room for questions and time for participants personal experiences.

I feel no connection to the company itself.

Goed opgebouwde training, heel fijne begeleiding

Ik heb de cursus als zeer zinvol en motiverend ervaren, met fijne, zeer professionle begeleiding.

Basis mindfulnesstraining

De training heeft me veel rust en overzicht gebracht. Ik heb geleerd om te gaan met stressvolle periodes. Ben me meer bewust van de omgeving, van het hier & nu, dat er steeds een keuze is om wel of niet mee te gaan in de waan - lees stress/ drukte - van de dag. Henriette Rutten heeft met veel geduld, toewijding en liefde de cursus geleid. Ik vond haar een prettige trainster.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum