Verrijkend!

Op het eerste gezicht lijkt het misschien vaag of zelfs zweverig, maar niets blijkt minder waar. Als je 'wat je ervan vindt' even opzij zet en 'gewoon' doet, blijkt de training juist hartstikke concreet. Makkelijk om jezelf open te stellen? Nee. Confronterend? Absoluut. De moeite waard? Yes. Ik kan me niet voorstellen dat je niet iets uit deze training haalt.

Nuttige mindfulness training in een veilige en open setting

Persoonlijk heb ik de training van MindfulnessFabriek, in dit geval gegeven door Ilse van Dijk, als zeer prettig ervaren. In 8 groepsbijeenkomst (10 personen), waar een logische opbouw in zat, gingen we aan de hand van een werkboek steeds dieper in op mindfulness en hoe dit in de praktijk toe te passen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en reflecteren op de ervaringen van afgelopen week. Ilse heeft een hele open en veilige setting geschapen, waarbij iedereen evenveel aan bod kwam. Dit doet ze met veel geduld en steeds weer terugkomend op de basisaspecten van mindfulness. Jezelf openstellen en ervaringen delen vond ik een vereiste om het meeste uit de training te halen. Een nuttige, prettige training waar ik zeker baat bij heb gehad.

Het was een kadootje

Ik heb veel geleerd, meer bewustwording en diepgang in mijn leven. Hoe mooi is dat! Het werd prettig gegeven, geen zweverig gedoe, maar praktisch. Het zat ook goed in elkaar met een prachtig mooi boek.

Geweldige ervaring!

Geweldig ervaring!

Een heel andere gewaarwording dan vooraf verwacht

Mooie plek , prima setting qua grootte en samenstelling van de groep. Ilse gaf duidelijk uitleg , waarbij het in het boek ik het soms best “lastig” vond. Rustige en fijne avonden waren het. Waar ik veel geleerd heb. Eerst wat sceptisch , maar naarmate de cursus vorderde werd ik steeds enthousiaster. Echt een aanrader, ook voor mensen met chronische pijn .

Blij dat ik het gedaan Heb!

Het was een bijzondere ervaring. Ilse is een hele fijne trainster met verstand van zaken. Ik heb veel geleerd hoe ik meditatie en dus meer rust kan inbouwen in mijn dagelijkse leven! Bedankt Ilse!

Praktische en waardevolle training

Ik heb de mindfulnesstraining van 8 weken gevolgd in een 1-op-1 traject. Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Het is een leuke training voor iedereen op ieder niveau. Niet zweverig, maar juist erg praktisch. Waardevol om hier zo bewust mee bezig te zijn.

Mooie handreiking om te ont-moeten

Ik heb de mindfulnesstraining als heel positief ervaren. Isabella laat je vanaf het eerste moment welkom voelen en heeft mij handvatten gegeven die ik goed kan gebruiken in de waan van de dag.. De uitdaging ligt nu in het integreren in mijn leven. Los van de inhoud was de locatie in Utrecht perfect en de communicatie etc. goed. Laat die vervolgtraining maar komen!

Experienced teacher, leaves room for questions and time for participants personal experiences.

I feel no connection to the company itself.

Goed opgebouwde training, heel fijne begeleiding

Ik heb de cursus als zeer zinvol en motiverend ervaren, met fijne, zeer professionle begeleiding.

Basis mindfulnesstraining

De training heeft me veel rust en overzicht gebracht. Ik heb geleerd om te gaan met stressvolle periodes. Ben me meer bewust van de omgeving, van het hier & nu, dat er steeds een keuze is om wel of niet mee te gaan in de waan - lees stress/ drukte - van de dag. Henriette Rutten heeft met veel geduld, toewijding en liefde de cursus geleid. Ik vond haar een prettige trainster.

Stilstaan in de waan-van-de-dag

---

Goed gefaseerd aangeboden oefeningen

Goed contact via e-mail met aanmelding. Ik was in het begin vooral in gevecht met mezelf, maar door de oefeningen steeds meer rust gevonden.

toegankelijke training waarbij voldoende ruimte is voor iedereen

toegankelijke training waarbij voldoende ruimte is voor iedereen

hele goede training

Ik heb de mindfulnesstraining als heel positief ervaren. Deze training heeft mij handvaten gegeven die ik heel goed in het dagelijkse leven kan gebruiken om beter met alles wat op het levenspad komt om te gaan.

Goede organisatie en prettige trainer van zinvolle training.

Ik heb de training als positief ervaren. Ik heb er zeker wat aan gehad. Het was een prettige, veilige groep qua samenstelling en het contact met de trainer was erg fijn. Er was ruimte om in te brengen wat ik wilde. Qua inhoud had ik wel meer theorie willen hebben en minder oefeningen, maar misschien strookt dit niet met de 'mindful-stroming'.

Als een inspirerende, rustgevende en leerzame ervaring.

Ik vond de trainingen erg leerzaam en een fijn moment in de week om echt even tot mezelf te komen. Er zat ook veel variatie in de trainingen met veel verschillende oefeningen en in de oefeningen zat vaak ook een leerzame boodschap. Ik heb geleerd hoe ik beter bewust met bepaalde situaties in het leven om moet gaan, of het nou een prettige of onprettige situatie is.

Een hele waardevolle training, die direct toepasbaar is.

Isabella is een bijzonder fijne trainster, die alle rust en aandacht heeft tijdens de trainingen. Ik keek elke week uit naar de training en wist het meet de week beter toe te passen in mijn dagelijks leven. Ik blijf nu dagelijks oefenen.

Ontzettend lieve en begripvolle trainster

Ik vond de trainingen en de groep heel fijn. De trainster gaf ons een heel fijn en veilig gevoel. Hierdoor werd er een hele fijne en open sfeer gecreëerd binnen de groep.

zeer positieve ervaring met de mindfulnessfabriek, Jantien Salomons

Ik heb de training van Jantien Salomons als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Door de levenservaring en de oprechte interesse van Jantien, is het een aanrader om deze cursus te volgen. Jantien heeft veel kennis in huis die zij in de training inzet. ( denk aan: yoga, coaching, meditatietechnieken). Ik heb er veel aan gehad, een rustpunt in de week.

Een aanrader

Ik zou het iedereen kunnen aanraden om hier een mindfulness cursus te volgen. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met het concept. Het is niet zweverig en juist heel inzichtelijk. De avonden zelf zijn ook erg fijn en rustig. Vooraf dacht ik dat het veel energie zou kosten, maar uiteindelijk gaf het me juist energie! Een cursus die me bijblijft!

Aanmelding ging voorspoedig, ruimte is aangenaam, Karin is een aardige docente met een prettige stem, informatie en bijgeleverd werkboek voorziet prima, bij elkaar dus hartstikke goed

Heb ervaren dat mindfulness goed effect kan hebben

Ik vind dat Karin heel goed dit onderwerp wist, ben er erg teveden over

Pluspunten

Alles wordt goed geregeld. Fijne locatie en goede faciliteiten. Mijn trainer Stefanie is heel betrokken en heeft een prettige stem. (wat ik erg belangrijk vind bij de geleide meditaties) Stefanie legt de dingen duidelijk uit en geeft ruimte om vragen te stellen en op elkaars ervaringen te reageren. Na een verzuimde les geeft ze persoonlijke aandacht zodat je daarna weer zelfstandig verder kunt. Over het algemeen heb ik deze training als zeer positief ervaren.

Pluspunten

Fijne lesstof, duidelijke structuur in de lessen, ontspannen omgeving, veel geleerd. Zelfs toen ik er een keer niet was nam ad te tijd me te bellen en in te lichten wat er die week was behandeld.

Het zou handig zijn als je 1 punt hebt online waar je lesstof kunt vinden. Bijvoorbeeld via de website. Ik vond het zoeken via de qr codes niet fijn want dan heb je geen overzicht over alle oefeningen.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum