Pluspunten

Vaak mogelijkheid om cursus te starten Duidelijke communicatie Mogelijkheid om in contact te komen met trainer voor cursus Duidelijk ingerichte cursus met werkboek

Aan de tijd houden die is afgesproken, bij ons ging het vaak langer door of was het korter. Fijn daar 1 lijn in te trekken

Pluspunten

Fijne trainster, erg inspirerend, fijn om te komen

Pluspunten

Deze acht weken zijn een goede start om mindfulness te kunnen integreren in je dagelijks leven. Met haar vriendelijke betrokkenheid nodigt Sarah alle deelnemers uit om rust en acceptatie te ontdekken in zichzelf.

Pluspunten

Zeer tevreden. Ik heb veel zorg ervaren in het cursusmateriaal. Ook in de opbouw van de cursus en de uitvoering hiervan.

Pluspunten

Sarah heeft de training tot een succes gemaakt. Alle credits voor haar. Ze is erg geduldig en vriendelijk.

Verbeterpunt: wellicht een app maken vanuit mindfulnessfabriek?

Pluspunten

Fijne coach, veel van geleerd en hele waardevolle avonden en momenten gehad

De connectie tussen Sandra en de Mindfulness fabriek is niet geheel duidelijk. Zij werkt niet voor hun maar staat wel als trainer ingeschreven. Dit maakt de flow tussen het boek en de cursus bijv soms wat verwarrend. Hetzelfde geldt voor de dingen die worden aangeboden vanuit de Fabriek, Sandra is hiervan niet altijd op de hoogte

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, goede locatie, deskundige trainer

vloerverwarming zou prettig zijn geluidsoverlast Bedaseweg

Pluspunten

Uitstekende begeleiding en cursusinhoud.

Informatie omtrent de kosten en declaratie (pas na afloop van de cursus) was voor mij niet duidelijk op de website Vragen daarover per mail werden ook niet adequaat beantwoord.

Pluspunten

Ik vond de training een toegevoegde waarde. De service vanuit kantoor persoonlijk en goed. De trainer een inspirerend persoon die mij veel heet geleerd.

Wellicht een andere locatie om de trainingen te doen. De training kon een keer niet doorgaan en we moesten een keer in een andere zaal. Verder is noord niet ideaal bereikbaar met de pont.

Pluspunten

Vriendelijk en snel van reageren. De trainingen van Jeltje Berends waren prettig, helder en duidelijk. veel aan gehad.

Pluspunten

Perfect.Passend, treffend, verhelderend, inzicht/rust gevend en zo bevorderend voor mijn persoonlijk functioneren dat de integratie van de meetings meer als productief zijn gebleken. Werkboek en oefeningen mee als huiswerk ook het gerichte mindfulness traject van 8 x aanwezig zijn werkt stimulerend. Zeer professioneel wat zich onderscheid van andere mindfulness trainingen waardevol om als levenskunst toe te passen. Prachtige ontwikkeling..

nvt

Pluspunten

Fijne sfeer, zeer goede trainer die aanvoelt wat nodig is, goede balans tussen de groep en persoonlijke aandacht

Pluspunten

Hele fijne trainer

Pluspunten

Goede en correcte communicatie. Inhoud training veelzijdig, opbouwend. Fijn dat er ruim aandacht is voor borging

Pluspunten

Veel locaties, prijs is OK

Pluspunten

Ik heb veel geleerd, over mezelf en van anderen.

Pluspunten

Training zat goed in elkaar als ook de stiltedag. Fijne trainingsgroep en trainer. Redelijk duidelijke website. En goed oefenmateriaal gevarieerd oefenmateriaal.

Ik had graag meer duidelijkheid gehad over de locatie. Vanuit de website leek het of er op een andere plek getraind zou worden. Niet alle bestanden zijn toegankelijk en niet alle bestanden kloppen. Ze eindigen niet allemaal met een belletje terwijl dat wel wordt gezegd. En een bergmeditatie waarin iets met stilte zit zou ik fijner vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne, betrokken trainster. Mooi, makkelijk te lezen en praktisch boek

Parkeergelegenheid is zeer slecht. De temperatuur op locaties is wisselend, waardoor onprettig. Harde, niet comfortabele stoelen.

Pluspunten

Een positieve training gegeven door een rustgevende trainer

geen

Pluspunten

Super mooie locatie. Hele vriendelijke trainer.

Pluspunten

Het heeft me geholpen op een moment toen ik het nodig had. Ik merk een groei en daar deed ik het voor

Pluspunten

Ik heb de MBSR-training van De MindfulnessFabriek gevold en dit als enorm fijn, toegankelijk, vertrouwd en warm ervaren, maar vooral: heel duidelijk gelinkt aan de praktijk! Geen zweverige praat (hoe interessant ikzelf dat persoonlijk dan ook kan vinden), maar super toepasbaar in het dagelijks leven. Top dus! Ook vond ik specifiek Karin Bosveld, de trainer waar wij “les” van hadden, een heel oprecht en lief mens. Het was fijn om in haar groep binnen te stappen. Ik vond het prettig hoe zij ruimte bood voor alles wat zich aandiende bij alle cursisten, waarin zij zich als alerte waarnemer in plaats van bezorgde hulpverlener opstelde. Ze gaf je niet altijd antwoorden, maar juist de vragen die je nodig had om die zélf te beantwoorden. Dat vind ik sterk als coach! Overigens kon ik haar nodige humor her en der ook waarderen. Kortom: ik zou het zo weer doen als ik het kon en kan deze training, Karin en De MindfulnessFabriek aan iedereen aanraden!

Het is wellicht fijn om in het begin van de trainingsequence een duidelijker beeld te krijgen van de organisatie De MindfulnessFabriek in zijn totaliteit, omdat je nu enkel je eigen trainer en je vaste trainmoment meemaakt (wat wellicht normaliter anders is omdat er een oefendag tussendoor komt met andere trainers, maar dit was bij ons anders). Ik weet niet of iedereen daar overigens behoefte aan zou hebben hoor, maar ik had dat fijn gevonden om het grotere plaatje beter te snappen! Verder vond ik alles top verzorgd! Enkel een klein detail als tip: als jullie zo lief zijn koekjes bij de thee te leggen in de pauze, dan zou het nog leuker zijn daar ook glutenvrije koekjes bij neer te leggen :-). (Ik nam altijd braaf mijn eigen glutenvrije reep mee, maar zoveel mensen hebben tegenwoordig allergieën en zoiets wordt zo gewaardeerd, met dat soort kleine dingetjes kan een bedrijf denk ik veel verschil maken!) Verder: mijn complimenten!

Pluspunten

Duidelijke communicatie, deskundige trainer, goede sfeer, goede locatie

Follow up mogelijk na het traject in de vorm van maandelijkse sessies zou ik wel op prijs stellen.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum