Pluspunten

Met het bedrijf heb ik niet zoveel te maken gehad; dat maakt het lastig terugkoppeling te geven. Wel is het in staat om een goede trainer te verzorgen. José is rustig, praat rustig, legt zaken helder uit en respecteert elke deelnemer zoals hij/zij is. Humor ontbreekt niet; erg belangrijk. José is ook stipt. Mailt op de afgesproken dagen de afgesproken zaken. Daar houd ik wel van! ;) Door het volgen van de training heb ik geleerd meer in het heden te zijn en de gedachtentrein vaker aan me voorbij te laten gaan, zonder erop te springen. Dit brengt meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik gelukkiger ben. Ik wens een ieder die het lastig heeft, deze training toe.

Terugkom-dagen.

Pluspunten

Een hele fijne en zinvolle training mindfulness gehad van Isabella Schmid. Zeer kundig en ervaren. Goed voorbereide lessen. Altijd een mail met welke oefeningen thuis gedaan kunnen worden. Heel overzichtelijk. Een fijne groep met openheid om ervaringen te delen.

Pluspunten

Prettige manier van lesgeven doe suzan

Iets meer interactie in de griep stimuleren

Pluspunten

Hele fijne (groeps)training, mooie locatie, alles goed geregeld. Ik waardeerde het persoonlijke contact, de kennis en de rustige stem/houding.

Ga zo door :)

Pluspunten

Ik vond het een fijne training. De trainer zorgt voor een goede sfeer en heeft kennis van zaken. Fijne stem om meditaties te begeleiden en de training vindt plaats in een sfeervolle ruimte.

Pluspunten

Waar ik in eerste instantie huiverig was dat ik het erg zweverig zou vinden, was dit zeker niet het geval. Ik heb het als een leerzame cursus ervaren. Ik vond Diederick een prettige trainer, die de tijd nam voor iedereen. Ik vond in een groep mindfullness volgen een meerwaarde door de herkenbaarheid en de verhalen van andere deelnemers. Zeker een aanrader!

De informatie over de training vooraf kwam naar mijn mening wat laat.

Pluspunten

Goede trainer, fijn boek en materiaal. Cursus is een aanrader

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de trainer, oog voor de problematiek van de cliënt.

Bij het gebruik maken van de geluidsbestanden via Sound Cloud komt er na het belletje een keiharde reclame of muziek. Dat is geen prettige afsluiting van een oefening.

Pluspunten

Snel, duidelijk en werkt met mooie materialen.

De zolderetage is voor een cursus in de winter wellicht wat aan de frisse/tochtige kant.

Pluspunten

Ik heb een 8 weekse Mindfulnesstrainig onder leiding van Isabella schmidt gevolgd. Ze geeft de trainingen professioneel en vol passie. Ik heb erg veel aan deze training gehad.

Pluspunten

De trainer heb iker aren als kundig, positief,bevlogen en enthousiast Het werkboek is heel helder en duidelijk geschreven

Pluspunten

oefeningen goed gedaan.

voor mij was het onhandig dat het midden in de stad was vanwege parkeren.

Pluspunten

Ik heb de mindfulness training gevolgd bij Ad van Knippenberg in Eindhoven. Ad is een oprechte, betrokken en kundige trainer. De training is een goede mix van theorie en praktijkopdrachten. Ik heb veel aan deze cursus gehad en ik beveel de mindfulness trainingen bij Ad ten zeerste aan.

Pluspunten

Interessante training (Mindfulness plus) waar ik veel heb geleerd en wat ik voor de rest van mijn leven bij me houd!

De inhoud van de Mindfulness plus wordt wat abstract omschreven, op voorhand niet duidelijk dat ACT de methodiek is. Wellicht voor toegankelijkheid, maar wellicht verkoopt deze training door helderheid wel beter.

Pluspunten

Interessante materie waar ik wat aan heb gehad.

Zou zo gauw niet weten

Pluspunten

Hele goede training (Mindfulness plus ACT) Bijzonder prettige, professionele, vaardige, ervaren, gedreven trainer Prima locatie en faciliteiten (Noord) Goed geschreven cursusboek (opbouw en tekst)

Geen! Mijn verstand zegt: Voor de ultieme perfectie zou je het cursusboek nog eens op een paar rare autocorrecties kunnen nalopen (geen urgentie, zegt mijn verstand dan ook weer :)

Pluspunten

Ik heb de mindfulness training gevolgd bij Ad van Knippenberg. De training wordt gegeven in een mooi klooster. Ad is een betrokken persoonlijkheid die zijn kennis en ervaring op een duidelijke heldere manier overbrengt, met daarbij hier en daar een vleugje humor. De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Je leert onder andere door meditatie oefeningen, het boek en de presentaties (niet helpende) gedachte eerder op te merken en los te laten en je aandacht te richten op je huidige aanwezigheid. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en balans, letterlijk meer in het leven te staan en het genieten van het nu. Bedankt Ad, voor je wijze woorden! Eveline Zwerts

Pluspunten

Boek geeft een nuchtere, compacte en heldere kijk op mindfulness. Organisatie is goed. Voldoende online oefeningen (beginners) om te volgen.

De online oefeningen mogen van mij uitgebreider. Ik mis het aan diversiteit/verdieping. Een mindfulness fabriek app zou fantastisch zijn. Ik moest nu 2 extra app installeren om oefeningen te kunnen doen. Ik hoorde bij de begeleide oefeningen achtergrond geluiden en herhalingen die ik als (licht ) storend heb ervaren. Omdraaien van de bladzijde bv. Dus met name verbeterpunten mbt de gesproken begeleiding en de bereikbaarheid van de oefeningen zouden voor mij beter kunnen.

Pluspunten

Betrokkenheid Oprechte aandacht Mildheid Veel ervaring met mindfulness/meditatie Deskundig "Practice what you preach": Karin IS mindfulness Aards

Wat onduidelijkheid over data

Pluspunten

Erg goede training. Ik heb erg veel geleerd en ga hier zeker mee verder. Diederick deed het erg goed. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd op een fijne manier.

Pluspunten

Alles zeer positief ervaren. Blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

De locatie is niet top. Beetje kale kantoorruimte

Pluspunten

De donderdagavonden zijn twee maanden lang een zeer welkom moment van kalmte en bezinning geweest. Grotendeels mogelijk gemaakt door Sarah, een baken van rust bij wie ik me erg fijn voelde en die de training zeer kundig heeft gegeven! De gehele groep durfde zich open te stellen. Complimenten! Tevens erg fijn dat ik als cursist na de training niet zomaar wordt 'losgelaten', maar er ruimte voor contact blijft.

De locatie in Tilburg (Bredaseweg) is erg gehorig. Het omgaan met de geluiden van de training werd onderdeel van de training, maar ik vond de voorbijrazende auto's soms toch erg storend.

Pluspunten

Persoonlijk Doelmatig Juiste verhouding theorie/praktijk Respectvol Energiek

Ten opzichte van de (sfeer) plek in Groningen vond ik de ruimte van Leeuwarden niet veel karakter hebben. Het heeft me niet gestoord maar het viel me op. :)

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum