Pluspunten

Duidelijk werkboek. Onze trainster Bree Smej; training valt of staat mede door de persoon die de training geeft. Bree gaf de training op een hele prettige manier (waarbij ze iedereen in waarde laat).

Locatie van training in Leeuwarden vind ik niet inspirerend. Oefeningen als mp3 beschikbaar stellen ipv soundcloud.

Pluspunten

Zeer positief verrast over het resultaat van de cursus. De individuele cursus heeft mij veel geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Mede door de open en deskundige houding van de trainster voelde ik mij op mijn gemak. De cursus zou ik zeer aanraden aan iedereen.

Kosten zijn voor individu zonder bedrijf aan de hoge kant. Bevestiging van aanmelding en facturatie per mail mag sneller.

Pluspunten

Vriendelijke, ontspannen trainster die de tijd voor je neemt als dat nodig is. Goeie variatie wat betreft oefeningen

Pluspunten

Sarah was een hele fijne, rustige en respectvolle trainer met ruimte en aandacht voor alle deelnemers

Rustige locatie

Pluspunten

Erg betrokken en begaan, fijne en rustige benadering, veel goede handvatten gekregen die ik in het dagelijks leven kan en ga toepassen. Bedankt voor de fijne en leerzame 8 weken!

Pluspunten

Zeer vriendelijke behandeling vanaf het moment van eerste contact. De training heeft me geholpen beter met mijn gedachten en emoties om te gaan. Hierdoor voel ik me rustiger, ontspannener en feitelijk gelukkiger. Vol overtuiging aanbevolen!

Pluspunten

Tevreden

Pluspunten

Prima cursus mindfullness. Mooie oefeningen, warme trainer. Persoonlijke aandacht. Fijne stiltedag. Kortom heel tevreden!

Pluspunten

Ze hebben me geleerd om anders in het leven te staan en dat is heel wat waard. Fijne groep en fijne trainster.

Pluspunten

Een hele persoonlijke aanpak, veel aandacht voor de individuele deelnemers. Omdat er heel veel verschillende type mensen zijn, met allen hun eigen aandachtsgebied en ervaringen, leer je veel van elkaar. Veel verschillende vormen van meditatie en veel praktische oefenen voor thuis. ik heb veel aan deze training gehad en ik beveel Stefanie en Mindfullnessfabriek ten zeerste aan.

Pluspunten

Deskundige trainer. Was heel fijn om te doen, ben er echt door veranderd.

Geluidsfragmenten waren in mijn ogen niet allemaal even goed. Te lang of onlogisch.

Pluspunten

Ik heb heel veel gehad aan de Mindfullness trainingen die ik van Mariëtte Huibrechtse heb gehad. Deze hebben mij geholpen om beter door een hele moeilijke periode heen te komen en beter te kunnen functioneren. Ik raad dit iedereen aan.

Pluspunten

Zeer goede en betrokken trainer. Mooi werkboek dat ik vast nog regelmatig eens door ga bladeren.

Pluspunten

De trainster behandelde de stof in een goed tempo en creëerde een prettige sfeer waarbij je je op je gemak voelde. Ik kijk terug op een leerzame training waarbij er bewustwording is gecreëerd en waarbij ik praktische handvatten heb gekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan heb!

Pluspunten

Goede training

Pluspunten

Top trainster met veel ervaring, deskundigheid en prettige stem. Ik heb de 8 wekelijkse thema trainingen gevolgd, met veel plezier en heb weer handvatten voor mijn verdere leven! Ik ben een blij mens

geen

Pluspunten

Leerzame duidelijke training.

Deelnemers die in de 2e helft van de avond binnen komen of eerder weg gaan, dit zorgt toch voor wat onrust / verstoring van de sfeer.

Pluspunten

Voor mij was het fijn dat de training je echt leerde oefenen met mindfulness. De opbouw van groepstraining, theorie en zelf thuis oefenen zorgde voor een goede structuur. Het geduld om te oefenen met aandacht krijg je zo echt in je systeem.

Voorlichting over het waarom mag iets meer benadrukt worden voor aanang van de training. Om zo de verwachting van de deelnemers beter te kunnen managen. Geen ontspanning maar aandacht, wat betekend dat dan?

Pluspunten

snelle persoonlijke service. Altijd fijn om een trainer te hebben die het onderwerp vd training zelf ook uitstraalt. Anke haar rust en persoonlijke, no nonsense stijl maakten dat iedereen al snel open stond voor verandering en zich veilig achtte om zichzelf te zijn. Top!

Pluspunten

Sandra is een ervaren fijne trainer en weet voor iedereen een veilige omgeving te creëren. Het boek van de Mindfulness Fabriek geeft een goede begeleiding, uitleg en verdieping. Na een paar sessies begon ik al meer rust te ervaren. Zou het iedereen, ongeacht ervaringen en situatie aanbevelen !

Pluspunten

Mooie ruimte, goede trainer, fijne mindfulness

Pluspunten

Fijne trainer, prettig tempo van de stof.

Vervelend als mensen steeds te laat komen.

Pluspunten

Een heel goede trainer!!; handzaam boek; passende locatie

Communicatie (over niet doorgaan groep Zuid Groningen, info mindfulness stilte dag)

Pluspunten

Makkelijk contact baar, niet te duur. Mijn lerares was zeer fijn en ik raad haar altijd aan!

Pluspunten

Geweldige training gehad!

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum