1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- geen

Hanteren erg agressieve verkooptechnieken. Ik moet nu van hen een training volgen terwijl ik dit helemaal niet wil. Maar tijdens het aanvragen van informatie op de website ben k akkoord gegaan met algemene voorwaarden waarin staat dat ik, als de training binnen een week begint, mij niet meer kan uitschrijven. Mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Ik heb telefonisch contact gehad en via de mail. Het gaf mij een geruststellend gevoel en heb toe ook besloten door te pakken met de mindfulness-training. Veel geleerd door deze training. Ilse is een goede begeleider met ook wat humor op zijn tijd. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

De praktijk was goed te volgen bij Ilse en heb ik als prettig ervaren. Ik vond de meditaties vanuit het werkboek ook goed. Jammer dat deze niet kunnen worden gedownload. Via de scanner viel de begeleiding meditatie regelmatig weg waardoor je ook uit je meditatie was. Aan de keuzeloze opdracht zat geen eindgong. Hierdoor zou je gewoon door kunnen gaan maar helaas wordt je dan gestoord door een reclame met harde muziek die volgt. Misschien is hier en oplossing voor te vinden.

Pluspunten

goede service een eerdere cursus/inschrijving werd last minute gecancelled maar dit wel heel erg netjes op gelost fijne trainer houdt zich aan haar afspraken warm en betrouwbaar stiltedagen ook echte een aanrader, toevoeging voor je cursus Duidelijk studiemateriaal

cursus trainer mocht wat mij betreft iets meer eisen van de cursisten om de cursus echt effectief te laten zijn Studiemateriaal werd niet veel aangehaald

Pluspunten

Prachtige locatie en rustige trainers. Vooral Breej heeft een heerlijke rustgevende stem tijdens de meditatie

Reactie snelheid per mail. 1 zelfde trainer voor de gehele training is wat mij betreft wenselijker

Pluspunten

Duidelijke en persoonlijke uitleg en benadering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Persoonlijke begeleiding waar gewenst - Goede ruimte - Goede variatie tussen theorie en praktijk

- Maak klanten beter attent op gratis (waar?) parkeermogelijkheden, om bekeuringen te voorkomen. - Meer oefeningen gebruiken onder (meditatie-)muziek. - Sterker groepsgevoel creeeren, bij begin training

Pluspunten

Fijne training gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nuttige om te leren mediteren. Leuk en interessant om in een groepsproces het te ervaren.

Theoretische diepgang en onderbouwing miste ik. Daarnaast veel huiswerk. Opzich goed om veel te oefenen, maar minder toegankelijk als je een druk leven hebt. Mijn persoonlijke voorkeur zou zijn een laag drempeligere cursus methode. Niet 1 uur huiswerk per dag maar bijv 20 min en dan evt meer cursusdagen. En evt tegen een hogere cursustarief. Het lesgebouw kan beter. Vieze toiletten en zéér gehorige ruimte

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering door de trainer, zij weet precies hoie ze je als persoon moet benaderen. Goede sfeer en practische adviezen. Ook een zeer prettige persoonlijkheid. Het had wel langer dan 8 weken mogen duren. de stiltedag was zeer prettig. Elke week een goede handleiding met practische tips. Je MOET elke dag oefenen en tijd investeren. Zij helpt je om dit te doen. Het was een goede tijd die mijn leven veranderd heeft.

Ik heb absoluut geen verbeterpunten, alleen het feit dat er soms overlast was van verkeer met herrie. Dat kan soms niet voorkomen worden.

Pluspunten

Persoonlijk, praktisch

Organisatie begeleiding (wisseling van trainer)

Pluspunten

Het bedrijf ken ik niet, maar de training mindfulness die ik gevolgd heb, heeft mij gebracht wat ik zocht: rust in mijn hoofd en lijf.

Vloerverwarming in de keuken zou heel lekker zijn, als je op je sokken koffie gaat halen ;-) Ik weet niets serieus te bedenken. Mooi pand waar de training was.

Pluspunten

De 8 weekse mindfulnusscursus is heel goed opgezet. De begeleiding is echt super fijn. Erg toegankelijk, niet zweverig.

Pluspunten

Het boek De extra aandacht die aan de deelnemer wordt gegeven: belgesprek van te voren, bijpraten bij gemiste dagen, oefeningsdag De betrokkenheid van de trainer, en dat zij bereid was om extra dingen te doen.

De enige tegenvaller is de prijs, die heel hoog is voor en kursus van acht avonden.

Pluspunten

Een hele fijne cursus!. Na 8 lessen kan ik gemakkelijker loslaten, pieker (veel) minder en geniet ik weer. Mariette is een hele fijne warme vrouw die op een rustig tempo duidelijke uitleg geeft. Ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

Ik heb de mindfulness training gevolgd bij Anna Spohr via de MindfulnessFabriek. Anna, een vakvrouw, verstaat de kunst om vanuit een veilige omgeving te prikkelen, uit te dagen en je volledig naar binnen te laten keren. De aanpak is praktisch, warm en met humor. Ik heb deze training als een kado ervaren. Elke week even onderdompelen in warmte, plezier en vooral jezelf mogen zijn. Een aanrader!

Ik heb begrepen dat de stiltedag die ik gevolgd heb bij Anna NIET standaard bij deze training hoort. Een gemiste kans. Deze dag is een belangrijke aanvulling voor de training. Mijn tip voor de MindfullFabriek is om deze wel als standaard op te nemen.

Pluspunten

Eigen methode, goed bereikbaar, duidelijke instructies.

Pluspunten

Met professionele trainer en een door mindfulnessfabriek gemaakt inspirerend en praktisch werkboek ben ik op een natuurlijke wijze de uitdaging aangegaan van "de spiegel". na 8 weken ben ik vol verwondering over het behaalde resultaat.

De naam fabriek is enigszins misleidend voor de zorgvuldige en persoonlijke begeleiding van de mindfulnesstraining. Misschien toch even nadenken over de naamstelling -:).

Pluspunten

Zeer goede uitleg en prettige sfeer tijdens de trainingen. Het boek is ook fijn om hetgeen wat je hebt geleerd tijdens training nog even na te lezen.

Pluspunten

Makkelijke communicatie zowel met bedrijf als met de trainer. Hele fijne, zeer betrokken trainer.

Pluspunten

Ik was al bekend met mindfulness maar de training was zeer zeker nog verdiepend en leerzaam. Ilse geeft op een zeer neutrale manier met humor les zodat iedereen goed voor zichzelf kan ontdekken en ervaren wat mindfulness kan betekenen. Ik heb er veel aan gehad en ervaar het als goed toepasbaar in dagelijks leven. Prettige, open sfeer.

Pluspunten

Goede trainer, helder boek

andere naam bedenken, 'fabriek' klinkt niet goed!

Pluspunten

De training was duidelijk, voelde mij ook meteen veilig in de groep. Martiene gaf duidelijke educatie en heeft een prettige en rustige stem en houding.

Moest een halfjaar 'wachten', werd telkens uitgesteld wegens te weinig deelname. Snap het wel dat het anders niet uit kan, maar heb er wel van gebaald. Ben wel altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door Martiene. Daarnaast werken niet alle oefenlinks vanuit het boek bij mij.

Pluspunten

Fijne groepstrainingen, veel aan gehad!

Pluspunten

Er wordt een goed opgebouwd programma aangeboden, ondersteund door een helder geschreven en goed te begrijpen werkboek over wat mindfulness nou eigenlijk is. Heel herkenbaar in je dagelijks leven.

Na het volgen van deze basiscursus ontstaat als vanzelf de behoefte aan een vervolg, een verdieping. Daar wordt aan gewerkt, maar er was nog niet een heel duidelijk aanbod bij afronding van de training.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum