Pluspunten

Ik heb de individuele mindfulness training gevolgd. Dit heb ik als zeer fijn ervaren. Tijdens de training was er veel aandacht voor hoe ik persoonlijk dingen ervoer. Daardoor waren de oefeningen tastbaar en kon ik deze in het dagelijks leven toepassen. Mariëtte was zeer kundig in het doorzien van denkpatronen waar ik mij niet bewust van was. Ik heb mij altijd zeer prettig en vertrouwd bij haar gevoeld, waardoor ik eerlijk en open naar mijzelf kon kijken. Tijdens deze training heb ik veel inzichten gekregen waar ik erg dankbaar voor ben. Ik voel me na het volgen van deze training bewuster van mijzelf, milder naar mijzelf en heb een meer open zienswijze gekregen. Ik heb voldoende handvaten gekregen om mij hier na de training nog verder in te ontwikkelen. NB: ik ben gediagnosticeerd met ADHD en heb na de training verlichting gevonden in mijn klachten die hiermee gepaard gaan. Ik ben zelfs gestopt met het slikken van medicatie. Dit had ik voordat ik met de training begon niet verwacht. Ik raad deze training dus ook zeer aan voor mensen met ADHD!

Pluspunten

Eigenlijk is er werkelijk NIETS negatiefs, dat wil dus zeggen dat ik alles als zeer positief heb ervaren. Jen van Horen is een heel prettige, serieuze (maar ook weer niet te), warme en betrokken dame. Ik vond het altijd fijn om een uurtje 1 op 1 met haar te zijn. De rust en kalmte die Jen uitstraalt is zeer begerenswaardig hahahahaha! Ik heb erg veel aan de training gehad.

Geen enkele...ga zo door!

Pluspunten

Anna heeft mij veel inzicht gegeven hoe de balans op te maken in mijn werk en privé. Dit doet Anna op een zeer fijne manier dmv oefeningen waarin ik mij zeer op mijn gemak voelde. Teruggaan naar de basis van het leven en de essentie van het hier en nu, loslaten en voornamelijk het verminderen van stress is wat Anna mij in de sessies heeft geleerd en waar ik dankbaar voor ben.

Nvt

Pluspunten

vriendelijke en open omgeving. ideaal leer omgeving

geen mail reclame verzenden aan betalende klanten

Pluspunten

Wij hebben de maatjes cursus gevolgd, wat echt een aanrader is! Samen met Jen zijn we het mindfullness avontuur aangegaan: omgaan met stress, venitleren van emoties en gevoelens en accepteren van dingen zoals ze zijn zonder te oordelen over goed en fout. Wij zijn een ervaring rijker! Jen is een ervaren, aangename en begripvolle trainer met een hele prettige stem. wij hebben de training als totaal niet zweverig ervaren, maar juist als praktische en pragmatsisch waarbij je verschillende handvatten krijgt aangereikt die je dagelijks kan toepassen. Alleen maar lovende woorden, dank voor de fijne ervaring!

Pluspunten

Vriendelijke en snelle benadering. Fijne laagdrempelige training. Binnen de groep heerste een veilige niet veroordelende sfeer.

Stiltetraining er zeker inhouden: heel waardevol. Tijdens het bespreken van het oefenen thuis wat meer ingaan op voorbeelden uit de praktijk, zodat het wat meer diepgang krijgt

Pluspunten

De training was heel goed opgebouwd, ik heb enorm veel geleerd en ervaren en zal dit voor de rest van mijn leven meenemen. Bijzonder waardevol.

Pluspunten

- Veel geleerd. Inhoudelijk sterke cursus. - Fijne, ongedwongen sfeer, waarin praten mag, maar niet hoeft. - Intensieve cursus, waardoor het geleerde ook beter blijft hangen. - Mooie locatie op een handige, centrale plek. - Blij met het boek dat we bij de cursus kregen!

- Ik had het wel leuk gevonden als er ook wat met filmpjes/uitleg/media werd gewerkt. Over mindfulness zijn zo veel leuke filmpjes te vinden. - Van tevoren een soort outline van de cursus, met wat wanneer behandeld gaat worden, had ik zelf wel prettig gevonden. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Cursus heeft voor mij een positieve uitwerking. De leidster geeft geen mening en dat is goed. In zijn geheel is het een cursus die ik zou aanraden in mijn omgeving.

De verblijfsruimte mag wel wat frisser/schoner zijn. Kussens zien er stoffig uit. Een kleine pauze van ca 10 minuten voor een kop koffie of zo zou prettig zijn.

Pluspunten

Goede snelle service. Vriendelijke trainer die voor je open staat en je echt wilt helpen.

Pluspunten

+ Goede trainster + Professioneel

Pluspunten

Er wordt op een fijne manie gesproken, met elkaar omgegaan en we werden behandeld met een aardige en rustige manier. Ik vond de lessen heel rustgevend. Het was een mooie en grote locatie, je had ook niet veel onrust van buitenaf die de sessie verstoorde.

Het was (voor mij) op een erg laat tijdstip. Het eindigde om 22:00 en ik was tegen half 11 thuis. De volgende ochtend ging mijn wekker weer om 6u. Niet dat het heel storend was maar als het eerder was dan was dat fijn geweest. De locatie was voor in de zomer net iets te warm.

Pluspunten

Mooie sfeervolle trainingsruimte, centraal gelegen in Utrecht. Zeer goede mindfulness trainster. De 8 weekse training, als zeer prettig ervaren en veel geleerd.

Pluspunten

Ik ben super goed geholpen door de MindfulnessFabriek. Toen ik met veel stress klachten mijn werkzaamheden niet meer 'normaal' kon uitvoeren, heb ik contact opgenomen met de MindfulnessFabriek. Ik twijfelde erg of het bij mij zou passen (ik had nog nooit iets gedaan met meditatie), maar het fijne was dat ik kosteloos een intake gesprek kon plannen met een van de trainers. Ik kon zelfs nog kiezen of ik liever een man of een vrouw als begeleider wilde. Uiteindelijk ben ik gekoppeld aan Renée en ik had het niet beter kunnen treffen. De 8 weekse curses is voorbij gevlogen! Renée heeft mij op een prettige, laagdrempelige, niet-zweverige manier kennis laten maken met mindfulness. Ik ben echt geraakt door Renée haar passie en kennis; mij heeft ze zo ontzettend goed geholpen! De kunst is wel om ook thuis de oefeningen te doen, als ik dat niet had gedaan, had ik niet zo veel verbetering gezien in 8 weken. Na de curses weet ik stres klachten sneller te herkennen, neem ik op tijd mijn rustmomenten en kan ik beter relativeren. Echt een aanrader.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer betrokken trainer met integere screening voor aanvang. Prachtige, rustige locatie in centrum van Utrecht. Open groep. Goed lesmateriaal en zelfs een aanvullend werkboek van de coach. Ook de geluidsbestanden zijn van goede kwaliteit. Door de MBSR ervaar ik minder stress, meer rust en is mijn re-integratie, na burn-out, in vogelvlucht geraakt. Een training bij de Mindfulnessfabriek is een heel mooi cadeau aan jezelf en uiteindelijk ook anderen. De trainer is zeer integer, ervaren, betrokken. Een kei in haar vak heb geen verbeterpunten.

Meerdere groepen op zelfde locatie, wat soms voor minimale geluidshinder zorgde . Maar ook daarmee leer je juist omgaan in de training.

Pluspunten

Individuele begeleiding was erg goed. Ik raad de Mindfulnessfabriek aan bij mensen. Dagelijkse 'struggles' werden in de sessies meegenomen en bekeken hoe hiermee om te gaan door middel van mindfulness.

Vanaf het begin de leerling aanleren herinneringen voor zichzelf te maken om mindfulness niet te vergeten. Maar dat is vooral voor mij persoonlijk!

Pluspunten

Ik ben zeer prettig begeleid in mijn training mindfulness. Elke sessie was heel leerzaam en buitengewoon ontspannen. De mevrouw die mij begeleidde (mw van Hoorn) was erg flexiebel in haar afspraken en heeft een rustige en prettige uitstraling. Deze training heeft mijn leven letterlijk een positieve draai gegeven! Ik ben er enorm mee geholpen! Dank je wel!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk vindbaar en benaderbaar. De MindfulnessFabriek wil mindfulness voor iedereen bereikbaar maken. Dat vind ik een mooie doelstelling. Ik heb een individuele training van acht lessen bij Anne gevolgd. Anne is bevlogen, kundig en nuchter. Ze daagde me uit om over de dagelijkse praktijk reflecteren en dat heeft me echt verder geholpen!

De MindfulnessFabriek was erg snel met de rekening, terwijl ik mijn proefles nog niet gehad had.

Pluspunten

Persoonlijk, Toegankelijk, Nuchter en zeer Behulpzaam!

Betere communicatie over intensiteit trainingen en een omgeving zonder vliegen om je heen tijdens de stiltedag in Bergen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een hele persoonlijke benadering. Fijn om te ervaren.

Pluspunten

Myrthe is een ster in het geven van Mindfulness training, ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en ze beheerst de materie erg goed zodat ze jou er ook tot in de puntjes in mee kan nemen. In de individuele training is er bovendien zat ruimte om af te wijken van de planning als de situatie daar om vraagt.

Pluspunten

Jen van Horen is een erg fijne trainer, er was een prettige sfeer, prettige stem en wist vragen goed te beantwoorden. Goede afwisseling van oefenen en theorie.

Meer vanuit het boek werken, is bijna niet ten sprake gekomen en daarom heb ik hem ook minimaal gebruikt. Iets meer sturen op huiswerk (maar dat is voor iedereen individueel anders)

Pluspunten

Ik ben blij dat ik een mindfulnesstraining heb gevolgd. Het heeft mij rust gebracht en ik kan beter omgaan met situaties waar ik eerder tegenaan liep. Mindfulnessfabriek is een goede organisatie. De trainer was ervaren en wist de juiste vragen te stellen. Er was aandacht voor iedereen in de groep op een prettige en ongedwongen manier.

Pluspunten

Een zeer fijne training met uitstekende trainer. Ik heb me altijd erg op mijn gemak gevoeld en heb de training als zeer positief ervaren.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum