Pluspunten

ze zijn erg overtuigd van de effecten van Mindfullness. Wat het met je kan doen in je leven.Ze werken uit passie. dat is mooi en aanstekelijk.

Pas na 4 bijeenkomsten kreeg ik een beetje het idee het leidt ergens toe en we gaan wat de diepte in. daarvoor kabbelt het een beetje.

Pluspunten

Kleine groep, prettige sfeer. Behalve de oefeningen ga je ook meer de diepte in, zonder dat het vervelend wordt. Voor mij persoonlijk betekende dit verschillende eye-openers. Mooie locatie. Verschillende oefeningen zodat je altijd de keuze hebt, wat bij je past en wat niet.

Geen, ben hier zonder verwachtingen naar toe gegaan en heb er geen spijt van gehad. Met name dank aan de trainers.

Pluspunten

Erg leuke invulling van de trainingen, fijn in combinatie met het werkboek. Vriendelijke trainers en goede mogelijkheden om trainingen in te halen in een andere groep.

Geen!

Pluspunten

Klantvriendelijk aan de telefoon. verder heb ik er niet zoveel mee te maken gehad.

soort vervolg op de 1ste 8 lessen of 1x in de 14 dgn of maand

Pluspunten

Inmiddels heb ik de mindfulnesstraining afgerond en de bijbehorende stiltedag gevolgd. Voor mij was dit de perfecte afsluiting (of moet ik zeggen: juist het begin?) van de training. We werden ontvangen in een grote mongoolse yurt, op een bijzondere plek in Bergen. Nadat de trainer ons goed had voorbereid, gingen wij een aantal uren van stilte in (alleen de trainer praat dan, de deelnemers zijn stil). Deze stilte werd gevuld met meerdere mooie meditaties, yoga, mindful wandelen over het terrein, tijd voor bezinning, en een heerlijke lunch, die we in stilte opaten, ondertussen genietend van de natuur en het mooie weer. Ongemakkelijk? Nee. Juist heerlijk om even niet verplicht met elkaar te moeten praten. Alle tijd om met jezelf bezig te zijn, onder begeleiding van Anna, die dit professioneel, met liefde, en op eigen wijze doet. Ook als je wat verder weg woont, is het echt de moeite waard om naar Bergen te komen voor een stiltedag op deze manier. Anna, ik wil je bedanken voor de training en deze inspirerende dag. Als er weer een stiltedag komt hoop ik er ook weer bij te zijn! All is groovy... ;-)

Pluspunten

Is persoonlijk

Goed informatie doorgeven over vervolg trainingen.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht

Meer toespitsen of individuele tips geven op persoonlijke problemen/moeilijkheden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vond de training van Anne Formsma echt geweldig

geen

Pluspunten

Erg persoonlijk en goed georganiseerd. Duidelijke documentatie en audio bestanden. Een bijzondere ervaring met een leuke groep.

Pluspunten

Enthousiaste trainster. Veel mogen leren en beoefenen.

Pluspunten

Goeie trainer. Gevoel van welkom zijn.

Pluspunten

Eind februari met een burn-out thuis komen te zitten. Op advies van psychologe bij Mindfulness training terecht gekomen. Ondanks dat ik er in het begin veel moeite mee had omdat het zo ver af stond wat ik normaal gesproken doe toch doorgezet. Dit is de beste beslissing die ik ooit had kunnen nemen. Zeer zeker voor iedereen een aanrader (met of zonder klachten). Via deze weg wil ik ook nog een keer mijn coach Guido Wüner bedanken, mede dankzij hem heb ik het traject zeer succesvol afgerond. Ga nu verder zelf hier mee aan de slag, lessen voor het leven. Een echte aanrader!

n.v.t.

Pluspunten

Ik was al lang aan het nadenken of mindfulness mijn leven zou kunnen verrijken en nu de training is afgelopen kan ik volmondig "ja" zeggen. Isabella heeft op een kundige wijze de groep geleerd met een andere bril naar de wereld te kijken, waarbij het prettig geschreven boek een plezierige leidraad vormt. Je ontwikkelt uiteindelijk een set gereedschappen die je iedere dag in kunt zetten om meer in het hier en nu te zijn, te genieten van de mooie momenten en te accepteren dat mindere momenten er nou eenmaal ook bij horen. Deze training was een bijzondere ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

Een kleine opmerking: de geluidsfragmenten mogen wat opgeschoond worden (enkele bevatten kuchen, herhalingen e.d.)

Pluspunten

We hebben een geweldige trainer gehad met een zeer rustgevende stem, niet oordeelde en ons zeer goed verzorgde. De filosofie van mindfulness werd zeer kundig door haar overgebracht. In mijn ogen was zeker goed te merken dat ze ervaren was en daardoor ook goed wist in te spelen/ te improviseren op de dynamiek van de groep. Chapeau, en ik zou de trainer zeker aanraden bij anderen in mijn sociale kring. De bereikbaarheid van trainer en Mindfulness buiten de trainingen/ sessies om is echt goed. Geen enkele vraag is te gek.

In Utrecht hebben we de eerste sessie en de stiltedag op zolder in het gebouw moeten doorbrengen. Op warme dagen is dit geen fijne ruimte en geen aanrader. Het kan hier aangenamer worden gemaakt door verkoeling van bijv een airco.

Pluspunten

no nonsense en snel in hun terugkoppeling

gebruik reviews van cursisten voor het krijgen van een goede eerste en globale indruk

Pluspunten

Ik denk dat vrijwel iedereen een training zoekt zodat er een persoonlijk doel behaald kan worden. Het grappige is dat een doel een product is van eigen denkpatronen en dat het bewustzijn van die eigen denkpatronen vaak absent zijn. Mindfullness verruimt je blik naar jezelf en geeft je handvaten voor beslissingen. Als controlfreak beveel ik dit bedrijf aan.

geen

Pluspunten

Ik vond het heel erg fijn hoe trainer Stefanie de mindfulnesstraining heeft gegeven op een prachtige locatie in Groningen. Het werkboek zorgde voor extra verdieping in de materie en de geluidsbestanden maakten het oefenen thuis erg prettig. Ik vind het heel knap hoe Stefanie voor iedereen in de groep uitgebreid de tijd nam en hoe zij de groep als geheel begeleidde. De stiltedag heb ik ook gevolgd bij Stefanie, dat was een mooie afsluiting van een waardevolle 8-weekse mindfulnesstraining.

Pluspunten

Suzanne heeft alles super helder uitgelegd en staat uitermate open voor vragen of onduidelijkheden. Ze neemt je mee in zowel de theorie en de praktijk. Niets is raar, ze staat voor alles open wat zorgt voor een gemoedelijke en prettige sfeer. Ik heb me iedere training op mijn gemak gevoelt en heel erg veel geleerd in deze 8 weken. Bedankt!

Pluspunten

No nonsens training over de juiste toepassing van Mindfulness.

Pluspunten

Zeer leuke en leerzame 8-weken mindfulness curus gedaan bij de Mindfulnessfabriek. Helemaal niet zwevering, juist met beide benen op de grond. Geen quick fixes maar goede handgrepen geleerd om mindfulness in het dagelijks leven toe te passen. Kan deze cursus voor iedereen aanraden die meer te weten wil komen over mindfulness.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, goede opzet van de training, met een handig werkboek als naslagwerk en veel geluidsbestanden met meditaties om thuis te oefenen, en een mooie locatie. Maar het fijnste vond ik toch wel de trainer, waar ik ontzettend veel van geleerd heb! Wat een warme, positieve vrouw. Onder haar leiding ontstond er een hele fijne, vertrouwelijke dynamiek in de groep, die ik zeker nog ga missen.

Geen.

Pluspunten

mindfulnes cursus is echt iets wat ik nodig had. Ik heb nog iets meer nodig maar de cursus was heel fijn om mee te beginnen. Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik ga hoogstwaarschijnlijk nog de burnout behandeling van streswise proberen

Pluspunten

Nemen de zorg voor administratieve zaken uit handen, waardoor je je volledig op de training kunt richten. Ook vooraf een goed, uitgebreid advies gekregen (om de groepssessie te volgen ipv individueel).

Pluspunten

Fijne trainingsruimte, duidelijke informatie vooraf, mooi praktijkboek, kleine groepen en een hele fijne / warme docente.

Pluspunten

Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt je iedere keer weer nieuwe informatie aangereikt waarmee je aan de slag kan. Dit maakt het leuker om mee bezig te blijven

Ik zou als verbeterpunt meegeven dat er soms wat meer op het gevoel mag worden ingegaan. Dus meer aandacht voor het probleem wat er rondom de client speelt.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum