Pluspunten

Veel aandacht voor cursisten. Prettige sfeer. Denkt mee in oplossingen ipv in problemen

Soms verteld een medecursist onrelevante dingen en soms duurt dat heel erg lang. Het zou mooi zijn als hier wordt gezegd ‘we hadden het over ‘...’ heb je daar nog iets over te vermelden’

Pluspunten

In de training geleerd om op een milde manier met je gedachten om te gaan. De automatische piloot leren herkennen. De oefeningen die we aangereikt gekregen waren constructief/praktisch, met de voeten op de grond (niet zweverig). Dat sprak mij zeer aan. Een uitgebreid boek met audio bestanden wordt meegeleverd. Handig als gids door de cursus en als naslagwerk. Onze trainer was met haar oprechte aandacht aanwezig, voor de gehele groep. Op een rustgevende en warme manier hebben we samen geoefend. Ook het delen van wat gevoeligere onderwerpen voelde o.a dankzij haar zeer vertrouwd.

Pluspunten

Prettige, uitgebreide mindfulness training. Veel verschillende oefeningen, handvatten om thuis te oefenen en een handig werkboek met theorie en opdrachten. Isabella is heel betrokken en is enthousiast. Ze geeft erg goede begeleiding bij de cursus, om deze ook aan te passen op jou als persoon. Zodat je de training zo goed mogelijk kunt volgen. Mindfulness is denk ik voor iedereen goed, maar het moet wel bij je passen. Toch zou ik het wel aanraden.

Ik had van tevoren iets beter geïnformeerd kunnen worden over de combi mindfulness en depressie. Die combi kan goed werken, maar ik vond het erg pittig en weet niet of ik de training ook had gedaan als de mindfulnessfabriek me daar van tevoren meer over had verteld. Trainster ging er wel heel goed mee om!

Pluspunten

Communicatie, helder en volledig aanbod

Pluspunten

Kleine groepen, gratis parkeren, boek plus oefeningen beschikbaar via smartphone. Fijne trainer met persoonlijke aandacht

Pluspunten

Erg fijn om een keer per week met Mariëtte te praten over de dingen die ik bij mezelf tegen kom. Het was interessant om te zien én te merken hoe de mindfullness mij kan helpen hier op een andere manier mee om te gaan.

Pluspunten

Het was een super fijne training, ik verwacht in de toekomst veel baat te hebben bij mindfulness. Er zijn goede handvatten gegeven om lief voor jezelf te zijn, te luisteren naar je lichaam en jezelf te erkennen (je mag er zijn). Sarah heeft op een ontzettend fijne manier de cursus mindfulness gegeven, er was een goede sfeer tijdens de lessen en Sarah heeft een goed luisterend oor kunnen bieden.

Geen.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie, behulpzaam

Pluspunten

Goede training met zowel aandacht voor het dagelijkse toepassing van mindfulness als voor de echte basis van mindfulness zelf.

Pluspunten

Duidelijk, prettig werkboek voor Mindfulness. Trainingen in een prettig, veilig klimaat. Communicatie zowel via mail als vanuit de trainer helder. Persoonlijke aanpak en als je een keer een sessie mist praat de trainer je 1 op 1 bij.

De trainingsruimte zelf is niet erg inspirerend.

Pluspunten

De mindfulnesscursus was een groot succes. De bijeenkomsten waren erg leuk, rustgevend en bovenal leerzaam. Guido was een erg goede trainer met veel talent in dit vak en een mooie persoonlijkheid. Ik zou de cursus zeker aanrader ter vermindering van stress en paniek.

Persoonlijk vind ik de naam mindfulnessfabriek tegenstrijdig met de fijne.cursus. fabriek klinkt alsof je een nummer bent terwijl het juist ging om een hele persoonlijke aanpak.

Pluspunten

Prettig om in een kleinere groep te werken. Kerem als trainer is een fijne en rustige man die op een respectvolle manier ieder veel aandacht geeft.

De ruimte is vaak gehorig door het vele verkeer.

Pluspunten

Prettige kennismaking met mindfulness, inclusief geluidsbestanden en (heel fijn leesbaar) werkboek. Fijn om tijdens de trainingen uitleg te krijgen en ook ervaringen te kunnen delen.

Af en toe veel geluidsoverlast

Pluspunten

Ik heb het een fijne training gevonden en jammer dat het zo snel voorbij is gegaan. Het werkboek ter ondersteuning vd training vind ik heel fijn, hier heb ik ook veel aan. Het contact met de Mindfulness fabriek verliep ook erg prettig

Het enige minpuntje vond ik de locatie omdat er veel lawaai van buiten kwam, aan de andere kant een goede uitdaging om in het moment te blijven bij de meditaties

Pluspunten

Bijzondere en uitermate waardevolle cursus. Guido is een zeer prettig persoon om naar de luisteren en bezit enorm veel kennis omtrent Mindfulness en het leven in zijn totaliteit. Naast de Mindfulness cursus heb ik ook een persoonlijk gesprek met Guido gevoerd, wat betrekking had op mijn huidige en toekomstige manier van leven. Dit heeft mij weer een stukje meer bewust gemaakt om het maximale uit mijn leven te halen. Ik raad je daarom zeker aan om een Mindfulness cursus te volgen bij Guido. '''Het leven biedt meer dan alleen de automatische piloot''

Pluspunten

Wat een ontzettend goede trainer is Sarah van Engelen!!! Een aanwinst voor jullie bedrijf! Zo lief, integer en kundig! Ben enorm blij dat ik bij haar terecht gekomen ben!

Pluspunten

Fijne mindfullness training gevolgd met een gevarieerd aanbod aan oefeningen. Duidelijke uitleg van de context van de oefeningen. Prettige trainer die op een rustige en respectvolle manier lesgeeft.

geen.

Pluspunten

De 8-weekse trainingen waren goed verzorgd. Daarbij heel veel geleerd over mindfulness en hoe dit is toe te passen in het dagelijkse leven.

Pluspunten

Het was een fijne cursus. Waar je na die tijd ook zelf mee verder kunt.

Pluspunten

Je werd snel geholpen en vooraf aan de training een fijn telefoongesprek waarin je kon vertellen wat de reden was waarom je wilde deelnemen. Jen was een hele fijne trainster die veel geduld had en je elke week opnieuw inspireerde.

Meer in kleine groepjes overleggen. Aan het eind van de training wellicht meer stiltedagen waar je aan kan deelnemen.

Pluspunten

Behulpzaam. Reageren snel. Goed programma met duidelijke start in mindfulness. Veel oefening

Communicatie rondom stiltedagen.

Pluspunten

Goede pbouw training; fijn werkboek en zeer goede begeleiding.

Ruimte was iets te krap voor de grote groep en soms benauwd.

Pluspunten

Een hele fijne training gehad

Pluspunten

- Er worden duidelijke afspraken gemaakt. - Alles wordt netjes met de cliënt besproken.

- Geen

Pluspunten

Goed georganiseerd, fijne trainer.

Locatie is in de zomer niet ideaal, warm en met ramen open behoorlijk lawaaierig.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum