Pluspunten

Geweldige locatie aan de NieuweGracht, fijne plek met leuke deelnemers en een goede trainer, echte aanbeveling

Pluspunten

Prettig in de samenwerking en communicatie

Pluspunten

Prima training Mindfulness gevolgd. Fijne trainer (Francisca Boel) die een hele goede afwisseling bracht tussen theorie, oefeningen en haar eigen (inspirerende) ervaringen. Erg goed werkboek.

Pluspunten

De trainer heeft heel veel kennis van Mindfulness. Dit is duidelijk te merken in de lessen die worden gegeven. Het boek, de lesstof, is goed te volgen en zeer duidelijk. Er wordt inhoudelijk goed op de stof ingegaan. Ik heb deze mindfulness cursus al zeer positief ervaren en heb er ook zeker veel aan in het dagelijkse leven. Het meest inspirerende was het enthousiasme van Francisca Boel. Een hele fijne trainer met veel kennis van zaken en ze is zeer vriendelijk. De locatie is centraal en zeer geschikt. ik kijk uit naar een retraite.

Ik kan geen verbeterpunten aangeven omdat ik niets gemist heb.

Pluspunten

Nuchtere benadering waarbij de nadruk gelegd wordt op een interpretatie/vorm van mindfulness die in jouw leven past. Het wordt gestimuleerd om zelf na te gaan hoe jij mindfulness in jouw leven wil integreren. Kerim heeft een rustige uitstraling, leidt de groepen op een prettige manier en ik vind het knap dat hij net door durft te vragen. Hierdoor heb ik de kans gekregen mij als persoon te ontwikkelen.

Pluspunten

Fijne en unieke trainingslocatie(s) in Bergen (NH).

Pluspunten

Professioneel en duidelijk

Beter reageren op vragen via de e-mail. Niet al mijn e-mail is beantwoord.

Pluspunten

Prettige, warme sfeer en fijne locatie. De communicatie vanuit het bedrijf verliep goed, snelle en heldere reacties. Trainer Anke is een inspirerende, kalme en sympathieke coach. Er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen en humor, ook om van elkaar te leren. Ze laat dingen gebeuren zonder de structuur van de avond uit het oog te verliezen. Prettige stem!

Pluspunten

goede trainingen met een duidelijke lijn erin. mede door het boek waar je steeds input krijgt over de trainingen.. Goede trainer voor de mindfull lessen.

Tilburg als locatie behouden

Pluspunten

Nuchtere aanpak van mindfulness

Pluspunten

Ontspannen sfeer, centraal in Rotterdam, prettige stem, ideaal voor de oefeningen.

Mag wat minder wollig in de gesprekken, wat bondiger en iets meer structuur.

Pluspunten

Ik heb de 8-weekse Mindfulnesstraining met stiltedag mogen ervaring met Anna Spohr als onze 'begeleidster' op deze mooie reis. Deze training en de begeleiding van Anna hebben ervoor gezorgd dat ik Mindfulness heb opgenomen in mijn dagelijks leven en beter met stressvolle situaties kan omgaan en meer leven in het "hier en nu" en me daar ook bewuster van zijn. Ik kan iedereen met burn-out, overspannenheidsklachten aanraden om deze training te volgen. Anna heeft het vermogen je met een andere, nieuwe, frisse blik naar het leven te laten kijken en laat iedere deelnemer in zijn waarde; een warme vrouw.

Een vervolgtraining op deze 8-weekse training, zodat je daarna ook verder kunt met je ontwikkeling. Voor veel deenemers is het lastig het geleerde in de praktijk voort te zetten als je niet meer iedere week aan de training deelneemt. Een vervolg hierop zou een mooie aanvulling zijn denk ik.

Pluspunten

Ik werd netjes te woord gestaan door de servicedesk. De trainer nam snel contact met mij op om inhoudelijke informatie over de training te vertellen. De training was erg fijn op een goede locatie. Het geluid van buiten was in het begin storend, maar dat had alles te maken met mijn eigen perceptie! Juist door hiermee te oefenen ben ik mij anders gaan verhouden tot dingen die ik voorheen lastig vond. Een echte eye-opener!

Geen. Een super goed bedrijf dat prachtig werk doet.

Pluspunten

Ik heb de 8 weekse training 1 op 1 gevolgd. Hier ben ik als nuchter persoon met een ‘open mind’ ingestapt en is mij helemaal niet tegen gevallen. Het contact met Jen heb ik als erg prettig ervaren. 8 weken is natuurlijk snel om te zeggen of ik er op de lange duur iets aan zal hebben, maar op de oefeningen hadden al vrij snel effect (wel van korte duur) dus ik ga er vanuit dat het op den duur z’n vruchten zal afwerpen. De oefeningen helpen je te vertragen en even je focus compleet van de drukke wereld waarin we leven weg te halen. Een aanrader voor mensen die net als ik altijd maar bezig zijn, zichzelf nooit rust gunnen en/of gestresst zijn.

Ik zou graag meer keuze in geluidsfragmenten willen zien (bijv man en vrouwenstem). En sommige QR links in het boek werkten niet.

Pluspunten

Makkelijk benaderbaar; niet te 'zweverig' wat voor mij belangrijk was om de stap te nemen! Goede trainer!

Locatie is niet altijd verzorgd; dit is niet ten nadele van de trainer.

Pluspunten

Perfect ervaring! De cursus was een zeer waardevolle ervaring waar ik de rest van m'n leven iets aan zal hebben. Hele fijne docente. Prettige locatie.

Pluspunten

Constructief, laagdrempelig, goed bereikbaar, doen wat ze zeggen, flexibel. Training wordt ondersteund met werkboek en per sessie met online aanvullende filmpjes en tips. Deze zijn er altijd de dag van of na de training al. Zeer prettige sfeer, niet zweverig. Trainster Dorien is lekker nuchter, betrokken, met humor en gedegen kennis van zaken.

Pluspunten

Duidelijk werkboek, duidelijke structuur in les.

Veel van de QR codes in het werkboek linken alleen naar de website, niet naar de daadwerkelijke meditatie. Uiteindelijk vergelijkende meditaties op Google opgezocht.

Pluspunten

Reden voor mij om mindfulness te gaan doen is leren omgaan met stress en factoren waarop ik invloed heb en niet. De training is intensief en zorgvuldig opgebouwd. Trainer Dorien is goed bereikbaar en betrokken. Voor mij een zeer waardevolle training. Het heeft mij zeker geholpen om aan de doelen te werken en resultaten te boeken. Daarnaast is de training goed verzorgd, altijd koffie, thee en water beschikbaar. Daarnaast voldoende dekens, kussens en ruimte. ;-)

Alhoewel de ruimte en het uitzicht van de lokatie in Groningen prachtig is, is het er wel koud. Tip om warme kleding en sokken te dragen.

Pluspunten

Goede gebalanceerde cursus, die mij gigantisch heeft geholpen om uit mijn burn-out te klimmen en handvatten biedt om op een wat 'luchtigere' manier te surfen op de golven van het leven. En dat zonder ook maar een moment zweverig te worden. Mede dankzij José's manier van training geven. Aanrader!

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum