Pluspunten

Fijn contact en een zeer goede begeleiding voor het ontwikkelen van vaardigheden voor mindfulness waar je je hele leven wat aan hebt.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht. Betrokken trainer. Goede groepsgrootte. Mooi boek en veel studiemateriaal beschikbaar.

Soms had ik het gevoel dat vragen wel werden aangehoord maar niet werden beantwoord.

Pluspunten

Goede communicatie vooraf vanuit De MindfulnessFabriek. Prettige rustgevende lokatie. Kleine groep. Top docente (Lotte) die veel toegevoegde waarde heeft tijdens deze training.

Het voor de MBSR gebruikte boek van De MindfulnessFabriek training komt soms wat kinderlijk over. Tijdens de training is door de docente echter veel extra materiaal aangereikt.

Pluspunten

Goede communicatie vooraf en tijdens de cursus. Laagdrempelig, is voor iedereen te doen. Fijne docent!

Locatie was voor mij niet helemaal handig. Ik kom van buiten de stad en kwam met de auto. Oftewel: extra (parkeer) kosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Enthousiaste/empathische/erg fijne trainster * Frisse insteek * Uitgewogen training * Leuke locatie

* Teveel mensen (12) in de training * Administratief en organisatorisch nog ruimte voor verbetering

Pluspunten

De oefeningen gaven mij veel rust, ik heb vooral geleerd om met stress situaties om te gaan. Prima begeleiding echt een aanrader.

Pluspunten

Het is een stuk minder zweverig dan de cursus in eerste instantie lijkt en het biedt zo ongelofelijk veel voordelen! Het is een enorme aanrader voor iedereen die zich over het algemeen gestresseerd voelt of is (soms loop je te hard zonder het in de gaten te hebben).

Omdat het in groepsverband is kan het gebeuren dat sommige personen minder matchen wat tot frustratie kan leiden, wat op zich weer een mooie oefening is voor de mindfulness!

Pluspunten

Fijn gelegen in Utrecht, goed te lopen vanaf het centraal station. Goede begeleiding en focus op de training op de momenten dat je bij elkaar bent (fijne verdeling tussen praten met elkaar en het uitvoeren van de training).

Opdrachten door meerdere mensen in laten speken. De stem is belangrijk is het uitvoeren van opdrachten. Als er een foutje in de opname zit, verwijder dan de opname of haal de fout eruit.

Pluspunten

De mindfulness training was een eyeopener! Mijn doel is een betere balans te vinden in mijn leven. Ik volgde de training individueel in Tilburg onder begeleiding van Idie, niet zweverig / wollig maar plezierig, professioneel en to-the-point! Idie heeft mij geleerd naar mijzelf te kijken, hoe en waarom ik beslissingen neem en dat was en is enorm verhelderend! Bewuste keuzes maken, dagelijkse bezigheden bewuster doen en soms letterlijk stil te staan geven mij een minder opgejaagd gevoel. Maar het kost moeite om ‘bewust’ te zijn en niet op de automatische piloot door te vliegen. Maar daar heb ik vrede mee: vaardigheden leren en toepassen is een proces!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mindfulness training was voor mij erg waardevol. Ik ben o.a. door de oefeningen meer bij mezelf gekomen alhoewel ik me realiseer dat het integreren van mindfullness in mijn dagelijkse leven een voortdurend proces blijft. Inspirerend, enthousiast en met respect voor een ieder was Anna een super mindfullness docente.

Pluspunten

Mindfulness 8 weken gevolgd bij Anne, in een kleine groep bij Anne thuis waar ik mij enorm welkom en veilig voelde !!!

Nvt

Pluspunten

Jen is een super goede trainer. Ik heb ontzettend veel gehad aan de mindfulnesstraining in de groep. Ik twijfelde of een groep wel goed zou zijn, maar ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Een fijne service dat ik pas achteraf hoefde te betalen, zodat ik de factuur eerst kon declareren bij mijn zorgverzekeraar. MindfulnessFabriek, bedankt!

Ik zou het graag willen onderhouden. Bieden jullie ook terugkomdagen aan?

Pluspunten

Inspirerende cursus gedaan, die me echt wat heeft gebracht. Voelde nooit zweverig, maar juist erg toepasbaar. In een woord 'mooi'.

Audio-files worden op CD verstrekt, maar ik denk dat er steeds minder mensen met een cd-speler zijn. Als mp-3 verstrekken is eenvoudiger, komt het sneller op een telefoon/ipod terecht en is het met een koptelefoon beter beschikbaar voor de cursist.

Pluspunten

Wat betreft De MindfulnessFabriek: Mooi en handig werkboek voor tijdens de training ontvangen. Wat betreft de trainer Isabella Schmidt: een ervaren trainer die mindfulness ademt. Ze oordeelt niet en laat iedereen in zijn eigen tijd / moment tot inzichten komen.

iets meer oefenen, en minder praten tijdens de trainingsmomenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie

Een iets grotere schonere zaal zou fijn zijn De meeste QR dingen in het werkboek werken helaas niet

Pluspunten

- Fijne begeleiding tijdens de mindfulness training - Veel kennis over mindfulness - Mogelijkheid tot 1 op 1 of maatjes mindfulness - Flexibel in het maken van afspraken - Vergoeding mogelijk vanuit zorgverzekering

Pluspunten

Leuke, rustige en positieve begeleiding. Het boek is helder en de opdrachten prettig. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik heb veel van de cursus geleerd de afgelopen acht weken.

De groep vond ik wat aan de grote kant en het was soms wat passen en meten. Ditzelfde geldt voor de stiltedag: te weinig ruimte en materialen voor de deelnemers.

Pluspunten

Flexibel Persoonlijke aandacht Professionele trainers

Pluspunten

Zeer goede training gehad, verzorgd door Fransica Boele. Betrokken, empathisch, relaxte maar krachtige presentatie van Fransica. m.i was dit essentieel voor het laten slagen van deze training. De lesstof vond ik ook erg goed.

Geen.

Pluspunten

De meest waardevolle training in persoonlijk leiderschap die ik tot nu toe gevolgd heb.

Pluspunten

Ik volgde een individuele training. Het is gewoon goed. Deskundige trainer, betrokken en professioneel, levert maatwerk. Heb er veel aan gehad.

Pluspunten

erg aardige en deskundige begeleiding. Duidelijk les materiaal. wat ik heel fijn vond was dat de mindfulness lessen. niet "zweverig" waren, daar was ik bang voor. De ruimte is erg mooi en warm in een prachtig gebouw.

vervolg bijeenkomsten bv 1 keer per maand om mindfulness te blijven oefenen.

Pluspunten

- Aandacht vanuit de trainers - Goed uitgewerkte boekwerken die verstrekt worden. - mooie locatie in Groningen

- Communicatie over betalingen en facturen en betalings regelingen.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum