Pluspunten

Wauw, wat een ervaring. 8 weken bezig met het Mindfulness traject en dat op een hele ontspannen manier. Goede, fijne en professionele begeleiding en dat midden in het centrum van Groningen, wat je op het moment van de cursus even vergeet. Zelfs voor mijn leeftijd (21 jaar) is alles heel toegankelijk en is alles fijn verlopen.

Tip: Meer 'reclame' maken of op een andere manier. Het was bij toeval dat ik bij jullie terecht kwam. Anders had ik nooit van jullie gehoord.

Pluspunten

Toegankelijke mindfulnesstraining en fijne trainer die rust en vertrouwen uitstraalt. Met als verrassing een gratis stiltedag om alle oefeningen nog eens te herhalen.

Door alle verschillende oefeningen raak je snel de kluts kwijt. Dat zouden ze beter kunnen clusteren.

Pluspunten

Uitstekende trainer en heel prettige begeleiding. Duidelijke oefeningen waarmee je ook thuis goed uit de voeten kon - en nu, na afronding van de cursus, nog steeds kunt.

Kan niets bedenken. Gewoon uitstekend van A tot Z!

Pluspunten

Hele interessante en leerzame cursus met een fijne trainer!

Pluspunten

Kundig Gepassioneerd Down to earth en pragmatisch

Cursusmateriaal kan op sommige punten meer helder.

Pluspunten

Goede trainer, secretariaat behulpzaam en goed bereikbaar.

Pluspunten

Ik heb de training als zeer positief ervaren, fijne coaching en ik heb het gevoel dat ik er echt iets mee kan. Deze periode heeft voor mij veel nieuwe kennis en eyeopeners gebracht zodat ik om kan gaan met stress.

Pluspunten

Goede zichtbaarheid Aantrekkelijke overzichtelijke site Veel mogelijkheden

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Arjen is een vriendelijke en geduldige trainer. Raakte tijdens de training steeds meer uit mijn hoofd en meer in het nu.

Pluspunten

Goede trainer, leuke locatie, leuke groep, fijne feedback.

Huishoudelijk puntje. Ik heb begin april een email gestuurd met de vraag of ik het eerste deel van de factuur mocht ontvangen, aangezien in de email alleen de laatste 4 sessies stonden. Hier heb ik nooit bericht op gehad en dit heb ik wel nodig voor mijn verzekering.

Pluspunten

Diederick is een respectvolle en professionele trainer. De rust en het enthousiasme van Diederick zorgde ervoor dat ik graag naar de bijeenkomsten ging. Hij forceert niets en neemt de tijd die nodig is. Hij creëert een veilig klimaat waardoor er een open sfeer kan ontstaan.

Pluspunten

Professionele trainer , zeer klantgericht. Heb het gevoel gehad dat de training geheel om ons heen werd gebouwd en niet een ' programma van de plank' was.

Pluspunten

Diederick Lanzing is een fantastische trainer. Neemt de tijd voor iedereen en laat iedereen in zijn/haar waarde.

Pluspunten

Ik heb de cursus gehad bij Roos Barthels in Zwolle. Ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren. Het heeft mij vooral veel inzicht geven over hoe om te gaan met verschillende emoties. Roos is een fijne persoonlijkheid, die in alle rust alles goed over kan brengen zonder zweverig te zijn.

Pluspunten

Ik heb een individuele mindfulness training gevolgd bij de Mindfulness fabriek te Groningen. De training geeft je inzicht en handvaten om aangenamer en met meer aandacht voor het moment te leren leven. Bewuste aandacht, gedachten zijn geen feiten, doe/zijn modus, ... inzichten waar ik veel aan heb. Aanrader!

Pluspunten

Persoonlijke benadering, vlotte reactie op vragen per mail. De training heeft mij veel gebracht. Ik zie het als een begin van een nieuwe manier van omgaan met stress.

Pluspunten

Ik heb net de individuele training bij Myrthe Frederix in Amsterdam-Noord afgerond. Mindfulness heeft me gegeven wat ik nodig had tijdens mijn burnout. Meer uit mijn hoofd en meer in mijn lijf. Myrthe is een hele fijne begeleider die de meditaties op een hele prettige manier begeleid en ook de theorie op een heldere manier uitlegd waardoor het ook beter beklijft. Kortom, ik vond het een hele prettige ervaring waarvan ik hoop dat ik er nog veel aan zal hebben.

ik vond de stem die de meditaties begeleid op de audiobestanden niet altijd even prettig.

Pluspunten

Het volgen van de Mindfulnesscursus heeft me veel gebracht. Het biedt een hele andere benadering dan de reguliere ggz begeleiding om te leren omgaan met burn-out en depressie. Het gaat niet om cognitief oplossen door te denken, maar het heeft me geleerd wat echt accepteren is, loslaten, voelen, gevoelens toestaan, niet oordelen, en het leren surfen op de golven. Ad is een hele prettige trainer en de groep was erg prettig. Heel open en steunend en zonder oordeel. Niet zweverig maar met twee voeten op de grond. Met theoretische achtergronden, maar ook praktische oefeningen en voorbeelden.

Pluspunten

- goede locatie - inhoud van de training - deskundigheid, vriendelijkheid, bereikbaarheid van de trainer

Pluspunten

Geen zweverig gebeuren maar juist een nuchtere benadering van hoe je omgaat met stress en de drukte van alle dag. Fijne omgeving en zeker een aanrader!

De geluidsopnames voor de oefeningen thuis kunnen beter/professioneler (soms hoor je het mono op je hoofdtelefoon en dan weer stereo). Persoonlijk zou ik de tekeningetjes uit het leerboek halen/veranderen, ziet er wat kinderachtig uit.

Pluspunten

Erg fijn contact gehad met de trainer(s). De training is voor mij erg succesvol geweest in het omgaan met stress en het bewaren van aandacht. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Pluspunten

Een cursus waar je echt gericht iets mee kan in het dagelijks leven. Zeer prettige leider van het proces met veel respect naar iedere deelnemer.

Pluspunten

In verband met angst- en stemmingsklachten ben ik de mindfulness training gaan volgen. Ik heb anders leren kijken naar en omgaan met gevoelens en impulsen, waardoor deze klachten duidelijk zijn verminderd. Kundige en betrokken trainer. Ik heb de training totaal niet als zweverig ervaren. Er worden veel oefeningen gedaan die je ook na de training kunt blijven doen om je te helpen bij een bewuster bestaan.

Pluspunten

Ik heb de individuele cursus van mindfullness bij Roos Barthels gevolgd. Het was wat ik hoopte... De cursus duwt je in een mindfull leven! De rest mag je zelf doen.... De oefeningen krijg je in een dropbox bestand, wat maakt dat je overal de oefeningen kan doen. Roos is rustig en in balans, zonder zweverig te zijn. De lokatie is prachtig en rustig, helemaal passend! Ik kijk uit naar de vervolg cursus en de stilte dag!

Pluspunten

Arjen creëert een ontspannen en veilige setting, hij heeft oog voor het individu. Ik ben me nu bewuster van het hier en nu en pas geleerde steeds meer toe in dagelijks leven.

De audiobestanden vervangen. Ik vond het niet echt een aangename stem om naar te luisteren. Audiobestanden wellicht ondersteunen met muziek?

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum