Pluspunten

De manier waarop Ad lesgeeft is prettig en met beide voeten op de grond. Je kunt meteen praktisch aan de slag of je nu voor het eerste kennis maakt met Mindfulness of al eerdere ervaringen hebt opgedaan. Een mooi cadeau voor jezelf.

Pluspunten

Fijne cursus, met een betrokken cursusleider. Veel geleerd over bewustwording en rust creëren .

Een tip: na de cursus terugkom dagen organiseren, om het geleerde weer wat op te frissen.

Pluspunten

Hele fijne training met praktische oefeningen en duidelijke theorie erbij.

Pluspunten

Door het enorme aanbod van mindfulness trainingen op het net was het lastig een keuze te maken welke organisatie het beste bij mij zou passen. Uiteindelijk gekozen voor de mindfulness fabriek omdat de website mij aansprak. Dat bleek een verrassend goede keuze te zijn. Ad wist een warme sfeer te creëren waarin je jezelf kon zijn en iedereen op zijn eigen manier kon werken aan zijn proces. De cursus heeft mij meer bewust gemaakt van mijzelf en de oefeningen pas ik nog regelmatig toe in mijn dagelijks leven. De training is een echte aanrader!

De locatie was iets minder, vele trappen naar de wat kleine zolderkamer.

Pluspunten

De cursus Mindfulness heb ik als zeer prettig ervaren! Met oprechte aandacht voor de hele groep heeft Ad ons bijgebracht hoe je kunt loslaten, accepteren en ontspannen in het algemeen dagelijks leven.

Pluspunten

De training wordt op een no-nonsense manier gegeven, met beide benen (of billen) op de grond. Ervaringen uitwisselen zonder dat het therapeutisch wordt. Gaandeweg de weken merkte ik verschil in mijn dagelijks leven: meer ruimte tussen gebeurtenis en mijn reactie, zodat ik deze kon kiezen. Heel fijn!

Wellicht is een eigen app met de oefeningen, een mindfulness-belletje, dagelijks een mooie quote, etc een idee.

Pluspunten

De mindfulness cursus heeft mij geleerd meer met aandacht mijn dingen te doen. Met veel plezier ging ik naar de training en kwam altijd vol energie weer thuis. De twee maanden zijn om gevlogen. Een bevlogen, enthousiaste en nuchtere aanpak. Een ervaring rijker!

Pluspunten

De Mindfulnessfabriek biedt een goed, niet zweverig programma. De acht weken durende de cursus biedt veel nieuwe inzichten die je voor de rest van je leven kan meenemen en toepassen. Een absolute verrijking!

Pluspunten

Wanneer ik de training van Arjen Hartsema kort omschrijf: - Nuchter - Persoonlijk - Rustig - Respectvol - Mooie verdeling tussen psycho educatie en ervaren van mindfulness - Humor - Het werkboek is duidelijk en doeltreffend geschreven. Kortom voor mij een hele waardevolle cursus. Ik beveel het iedereen aan om meer "uit je hoofd" te komen.

Tip: Ook na de training cursisten door middel van een nieuwsbrief blijven informeren over onderwerpen.

Pluspunten

De mindfulnesscursus van Roos is een bijzondere aanvulling op mijn leven. In een periode van burnout heeft Roos mij geleerd hoe je op een waardige manier om kunt gaan met emoties, gevoelens en lichamelijke ongemakken. Het is voor mij een geweldige verrijking waar ik mijn hele leven wat aan zal hebben.

Pluspunten

Roos van De MindfulnessFabriek in Zwolle begeleidt je via 8 bijeenkomsten naar een beter en evenwichtiger leven. Wat ik vooral aan haar bewonder is de rust die zij uitstraalt en de manier waarop ze je een spiegel voorhoudt waardoor je gedwongen wordt om naar jezelf te kijken.

Pluspunten

* positieve ongedwongen sfeer * kan goed schakelen tussen praktijk en theorie * neemt eigen ervaring mee

Pluspunten

* laagdrempelig en vriendelijke mensen * niet zweverig maar Arjen Hartsema beschikt over gezonde dosis humor * communicatie en informatievoorziening is heel volledig * flexibel, kun je een keer niet, dan wordt er een oplossing gezocht * oefeningen blijven beschikbaar voor je, ook na de training ik kan iedereen de mindfulnessfabriek van harte aanbevelen

Pluspunten

Voelde veel respect en inleving bij trainer Arjen. Was ook ruimte om buiten de 'dagthema's' om actuele zaken te ontleden. Veel zelfinzicht en situationele analyse verworven. I.t.t. de audio zijn de teksten en beschrijvingen in het werkboek raak en van kwaliteit!

De audio ondersteuning voor de oefeningen is nodig aan vernieuwing toe. Vooral taal/woordgebruik en dictie spraken mij niet aan.

Pluspunten

Prettige trainer, straalt rust uit, goede stem

Pluspunten

Arjen is een ervaren trainer die de groep goed begeleidt. Door zijn rustige en open houding heb ik de training als erg prettig ervaren.

Pluspunten

Goede persoonlijke benadering, Prettige omgeving en een goede sfeer tijdens de mindfullnes lessen.

meer stiltedagen.

Pluspunten

Professionaliteit Enthousiasme Waardevol Ik heb deze cursus als zeer effectief ervaren. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en mik ontzettend geholpen in het dagelijkse leven. Een ervaring die ik mijn hele leven meeneem en mijn leven verrijkt heeft. De training werd op een zeer professionele en fijne manier gegeven Alle credits voor de leraar.

Ga zo door en ik hoop dat vele mensen jullie cursus gaan volgen en daarmee hun leven verrijken!

Pluspunten

Je leert jezelf goed kennen met deze cursus. Daarnaast leer je om te gaan met de stress situaties die voor jou van toepassing zijn. Daarnaast was de trainer erg serieus en voelde goed zijn cursisten aan om zo het beste uit elke cursust te halen.

Niets

Pluspunten

Vriendelijke, nuchtere trainer met een goed gevoel voor humor. Het programma was van hoge kwaliteit. De trainer was ook zeer goed te bereiken en hij luisterde goed naar wat de mensen te vertellen hadden. Zo had iedereen z'n eigen start- en eindpunt en dit werd gewaardeerd. Ik voelde mij begrepen; heel prettig. Wat ik op de website las klopt helemaal met wat ik heb ervaren. De mMindfulnessFabriek, bedankt.

Pluspunten

Prettige benadering. Biedt handvatten.

Factuur liet een tijd op zich wachten.

Pluspunten

Mooie combinatie van meditatie en theorie. Door de 8-weekse opbouw is het goed mogelijk om de oefeningen in je dagelijks leven in te bouwen, en er in de toekomst dus ook iets aan te hebben.

Wellicht iets dieper ingaan op of langer stilstaan bij specifieke problemen waar deelnemers tegenaanlopen.

Pluspunten

Fijne trainer, prettige sfeer, goed lesmateriaal, goede opbouw van de training, veel eyeopeners, leuke groep en jammer dat de training voorbij is.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum