Pluspunten

Een briefje in de doos met daarop handgeschreven de tekst : veel plezier met je nieuwe jas. Dat is persoonlijk, verrassend, leuk! Mooi assortiment.

De filterfuncties online.

Pluspunten

Vriendelijke mensen; Prettige service; Mooie merken;

Ruimere keuze in grote maten eventueel apart bestelbaar.

Pluspunten

prettige winkel, prima personeel, lekker dichtbij

te weinig physieke jasjes ( wel veel on line)

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Mooie collectie Maatwerk

Lengtemaat 36 wat meer op voorraad

Pluspunten

Kundig en vriendelijk personeel Mooie maatpakken Goede en betaalbare collectie

Zithoek op overloop

Pluspunten

Hele prettige medewerkers Leuke ontspannen sfeer Goede collectie Voelt je gewaardeerd als klant Je loopt makkelijk eens binnen

Houden zo!

Pluspunten

mooie spullen, deskundig en vriendelijk

de merken wisselen althans voor mij nogal snel. Heb je iets wat je nog eens wilt kopen dan lukt dat vaak niet.

Pluspunten

Leuke en lieve mensen. Warmte. Zeer service gericht. Mooie collectie.

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Positief. Mooie kleding

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak geleverd met handgeschreven boodschap. Daarna prettige, niet opdringerige, communicatie. Mooie merken en producten. Ik voel mij er thuis

Wanneer ik de website op mijn mobiel bekijk verdwijnt de menubalkuit beeld. Dan moet je helemaal terug naar boven voor een ander item. Dat kan beter.

Pluspunten

Snelle service Alternatieve oplossingen Zeer klant vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betrokken

Pluspunten

Mooie producten, uitstekende service en een persoonlijke benadering onderscheiden Alexander Roodfeld van zijn directe concurrenten. Inmiddels heb ik meerdere maatpakken, overhemden en andere kleren hier tot mijn grote tevredenheid gekocht. Ties en team zorgen voor een relaxte, prettige winkelervaring. Absolute aanrader!

Vooral doorgaan waar jullie mee bezig zijn!

Pluspunten

Mooie collecties, persoonlijke benadering en service waar je altijd van op aan kunt.

Pluspunten

Ontspannen sfeer, geen gehaaste indruk, persoonlijke assistentie zonder weglopen en tijd voor een praatje

Tot op heden nog geen kunnen vinden

Pluspunten

enthousiaste medewerkers regelmatige klant informatie over producten en acties

medewerkers meer aanwezig aan de voorzijde van de zaak ipv aan de koffie tafel - zichtbaar voor passanten say hello

Pluspunten

Je wordt er altijd open en vrolijk begroet. Als ik vraag aan beste verkoopster, die in ken, om enkele pantalons uit te zoeken weet zij precies mijn maat en modellen klaar te leggen. Voor alle personen die in deze schitterende zaak komen wordt ongeacht wie je bent altijd de meeste zorg en aandacht besteed. En men is altijd welkom aan de stamtafel, voor de koffie. Het vuile kopje zet ik altijd zelf weg, het is als een soort huis.

Wat moet je aan de bedrijf voor verbeterpunten of tips aanbevelen ? Ik zou het niet weten 10 met een griffel

Pluspunten

merken keuze, vriendelijke, attente medewerkers, meedenken met de klant

Pluspunten

Geweldige service. Ze durven ook te zegqentegen de klant dat iets niet staat. Personeel is altijd zeer attent en gastvrij. Je koopt altijd iets van zeer goede kwaliteit. Ik kom er niet voor niets al ruim 30 jaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

x kwaliteit van de goederen die ze verkopen. klantbenadering is goed

eerlijk zijn tegen de klanten, Als iets te krap is niet verkopen, heeft de klant thuis ergernis over

Pluspunten

Mooie collectie en het meedenken en aanvoelen waardeer ik.

Gaat gewoon goed. Als ik iets moet noemen dan mag de winkel best iets vaker zichtbaar zijn op social media met productfoto's.

Visstraat 13-15

3311KX Dordrecht

Over Alexander Roodfeld Herenmode

Alexander Roodfeld is sinds 1927 gevestigd in Dordrecht. Wij adviseren iedere klant bij het aankopen van hun heren garderobe. Wij verkopen hoog gesegmenteerde merken met een lange historie. Sinds 2008 shopt u ook online op www.roodfeld.nl Wij doen er alles aan om onze bezoekende klant in onze webshop en winkel in Dordrecht te verrassen met nieuwe merken. Wij volgen de mode nauwlettend.