Onvolledige levering en weken praten om het juiste te krijgen.

Ja, Mijn ervaring is zeer slecht, een blokhut besteld, waar het juiste dak niet bij zat. Dus gereclameerd. Lang gewacht uiteindelijk vragen ze mij om foto's te maken met een rolmaat ernaast om te bewijzen. Ze zeiden dat ze alle andere pakketten hadden nagekeken en dat die in orde waren. Na weken geven ze eidenlijk toe dat er onderdelen verkeerd in het pakket zaten. Dat zegt hij dat het 6-8 weken gaat duren om de juiste op te sturen, en of ik zelf niet een paar balken (schuin en in verstek en met deuvels) kan maken. Dat kan ik dus niet, daarom koop ik een pakket. En... waarom duurt het 6 tot 8 weken, als hij "andere" pakketten had na gekeken die allemaal goed waren, dan kan hij daarvan toch een dak opsturen. Nee allemaal leugens, en moeilijk doen. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden het juiste dak geleverd gekregen, de blokhut a 2000 euro stond al die tijd zonder dak.

Onverwacht snelle levering

Het hekwerk ziet er fraai uit. Het zou fijn zijn geweest als er ook bouten, schroeven en moeren meegeleverd waren, plus misschien een soort handleiding.

Mooi fraai design

Goed product. Enige is dat er geen bouten meegeleverd waren voor de sluiting van het hekje..... En dat we geen mail kregen wanneer nou precies het geleverd werd.

Uitstekende service

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering. De geleverde producten waren zeker niet te duur!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijke mensen, goed product

levertijd was langer dan op website staat ik heb spullen laten bezorgen en aangegeven dat het niet op donderdag geleverd kon worden. Hier werd geen rekening mee gehouden

Pluspunten

Prima product en service!

Pluspunten

Snelle service, actief mee denken. Flexibel

Pluspunten

Bellen na bestelling als de bestelling niet helemaal klopt erg fijn

Pluspunten

We hadden en verkeerde pak besteld, ze belden daarover op of de bestelling wel klopte. Super fijn en netjes! En ook verder erg vriendelijk en meedenkend!

Pluspunten

Werdt goed en snel geholpen,TOP

Pluspunten

alles is volgens afspraak verlopen en het hek ziet er heel mooi uit

geen idee

Pluspunten

Alles

Pluspunten

- goede klantenservice - goedkoop maar toch goed - snel geleverd - betalen aan de chauffeur bij aflevering

Niks op aan te merken, ik ben super tevreden.

Pluspunten

Alles goed geregeld en snelle service

Zou op dit moment niet weten! Misschien bezorgkosten voor particulieren verlagen

Pluspunten

Goede communicatie tot heden opdracht is nog niet geheel uitgeleverd. Verpakking van de eerste levering zeer degelijk. Het hekwerk heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De poeren en de bouten moeren zijn in verhouding met de overige metaaldelen aan de prijzige kant.

Pluspunten

veel waar voor je geld. Snelle levering en goede service

Pluspunten

Tweede deel van ons hekwerk besteld en ook deze is naar volle tevredenheid geleverd. Het is een mooi robuust hekwerk welke zeker een toegevoegde waarde heeft voor onze woning. Na plaatsing bestelling keurig gebeld om te controleren of alle hekken en toebehoren ook daadwerkelijk de juiste waren (dit nav een afwijkende maat poortje). Dat is pas service!

Pluspunten

Zeer mooie kwaliteit hek geleverd. Alles keurig verpakt om beschadiging te voorkomen. De meebestelde poeren zorgen voor een zeer snelle en eenvoudige plaatsing.

Pluspunten

Goede communicatie betreft levering

Pluspunten

netjes geholpen

geen idee

Pluspunten

Op de service is niks aan te merken ik ben zeer tevreden over dit bedrijf zal in de toekomst weer producten van hun afnemen indien nodig

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen op de website. Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Niets op aan te merken !

Ik zou het op dit moment niet weten.

Pluspunten

Zeer goede uitleg van de producten prijs kwaliteitverhouding is goed wat je vraagt krijg je

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar. Kwaliteit van het sierhekwerk was beter dan verwacht.

Koningslinde 30

7131 MP Lichtenvoorde