Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle levering en duidelijke communicatie. Klanten waarderen behulpzame service en betrouwbare prestaties van de producten. De ervaring is over het algemeen positief en de opvolging van vragen verloopt vlot.
Een bedrijf staat of valt met haar gedrag tegenover hun klanten...en net dit bedrijf, voorspel ik een grote toekomst als ze zich zo blijven inzetten voor hun klanten, naar info als er word om gevraagd, en hun totnutoe correct handelen bij vragen en eventuele problemen. Ik alvast, ben een tevreden klant naar levering toe...service...en ondersteuning algemeen. Proficiat aan het hele team wat hier eventueel achter zit...en doe zo voort.
4 August 2026
Francisco
2520 Oelegem-Ranst- België
Ik heb ze verteld wat ik er mee ging doen dat het voor de camper is,meneer heeft mij prima geholpen alles gevraagd wat ik moest doen kreeg netjes antwoordt de aggregaat thuis uitgeprobeerd werkt top dit bedrijf verdiend een dikke 9 voor klantvriendelijkheid.
31 July 2026
Oetse
Rotterdam
Je koopt iets online en ben je nooit zeker of de klantenservice je echt helpt. Hier waren ze zelfs op zaterdag aanwezig. En het gaat om best wat geld. Dus echt een betrouwbare bedrijf.
13 July 2026
David Lawton
Sint Jacobiparochie
Hi David,
Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen. Fijn om te horen dat onze service, ook op zaterdag, u zo goed is bevallen.
Fijne dag toegewenst,
Mo
Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, duidelijke uitleg en zeer snel in huis ,topbedrijf
8 July 2026
N Box
Alkmaar
Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze telefonische service, de duidelijke uitleg en de snelle levering.
Mo
In november apparaat besteld, goed gegaan allemaal. Vorige week geprobeerd en werkte niet. Gebeld naar het bedrijf en meteen goed advies gekregen. Het werkt 100% Echt geweldig. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
6 July 2026
Geert van Gerven
Mierlo
Hi Geert,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!
We waarderen je compliment enorm en zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service.
Mo
Ik had 2 door transportschade (niet door Optimal Trading veroorzaakt) Ysonic BS3500 generatoren. Ik had 2 aan/uit schakelaars nodig. Naar ik begreep zat deze generator niet meer in het assortiment. Toch hebben ze enorm hun best gedaan om die te vinden. En dat is gelukt! Geweldig om te merken dat er zo naar een oplossing gezocht wordt. Dat noem ik nou Service, zeker in deze tijd. Bedankt daarvoor.
26 June 2026
Ron
Drachten
Hi Ron,
Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat we de schakelaars toch nog hebben kunnen vinden en je hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor.
Mo
Ik mijn generator zelf op gehaald bijzonder vriendelijke mensen duidelijke uitleg ook kreeg ik over de mail uitleg over de generator ik heb hem nog niet gebruikt maar het ziet er goed uit
24 June 2026
Hans
Honselersdijk
Hi Hans,
Bedankt voor je mooie beoordeling, Hans. Fijn om te horen dat je het ophalen, de uitleg en de nazorg per mail als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de generator!
Mo
Jaar geleden een 2kW YS2300i gekocht om een geplande stroomstoring te overbruggen van een aantal uur. Handleiding is duidelijk en de stappen om het aggregraat te preppen (olie en benzine toevoegen) en te starten/stoppen zijn duidelijk genoeg zodat iedereen, ongeacht technische affiniteit, het aggregraat kan gebruiken. Het aggregraat starte direct en ik kon veilloos mijn aquarium laten draaien gedurende de stroomstoring. Let op: het aggregraat genereert wel uitlaatgassen, zet hem niet onder een overkapping, maar lekker in het open. De reden dat mijn ervaring 'Ronduit geweldig' is komt vanwege de nazorg. Ongeveer 10 maanden later aggregraat weer gestart, kreeg ik er geen stroom uit. Motor draaide, maar leverde geen stroom. Contact gehad met Mo, die me uitstekend te woord stond en trachtte samen met wat basis troubleshooting te doen, toen het duidelijk werd dat dit niet op afstand gefixed kon worden, heb ik het opgestuurd waarna het binnen de garantie gerepareerd kon worden. Kapotte inverter, zeldzaam, maar konden we beide niks aan doen. Goed werk Mo en team!
23 June 2026
Justin
Sijbekarspel
Beste Justin,
Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen en de complimenten.
Mo
Na heel wat probleemen met mijn honda 20i De stap genomen naar een nieuwe generator Gekozen voor de ys 4000. Deze loopt veel rustiger met dubbel zo veel vermogen Tot nu toe zeer tevreden
23 June 2026
dirk
smit
Beste Dirk,
Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de YS4000i zo goed bevalt en rustiger loopt met meer vermogen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe generator.
Optimal Trading BV
Nieuwe Gernerator Ysonic YS4000i. Snelle levering, mooi apparaat. Koude start prima na 1 of 2 x trekken. Na gelopen te hebben was de warme start moeizaam, tot 6x trekken... Gebeld met service Opt. Trading. Werd netjes teruggebeld. Advies warme start met iets choke erop proberen ( is traploos). Start prima nu. Top service vind ik......
30 March 2026
Johan
Waverveen
Beste Johan,
Bedankt voor je uitgebreide review, Johan! Fijn om te horen dat de levering en het apparaat goed bevallen. Goed dat je even contact hebt opgenomen over de warme start, en mooi dat het met het advies nu opgelost is. Mocht je nog vragen hebben, dan help ik je graag weer verder!
Mo
Verkeerde aggregaat besteld ivm te weinig vermogen. Gevraagd of deze omgewisseld kon worden voor 1 met meer vermogen en en totaal geen punt bij optimal trading. Perfecte service en medewerker mo zeer vriendelijk. Geen moeite is te veel.
19 March 2026
jose
spijkenisse
Beste Jose,
Bedankt voor je mooie review, Jose! Fijn dat ik je heb kunnen helpen met het omwisselen van het aggregaat en dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan sta ik graag weer voor je klaar!
Mo
Mijn eerste bestelling, Ysonic 2300 kon ik omruilen voor een 4000. Stond nog nieuw in de doos van een week geleden. Was geen probleem, nieuwe factuur opgemaakt en generators omgewisseld in Rockanje. Lekker gewerkt.
26 February 2026
Oudenhoorn
Beste Peter,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat het omruilen soepel verliep. Veel werkplezier met de YS4000i en graag tot een volgende keer!
Mo
Vriend van mij had de y4000i laatst gekocht en liet mij de werking zien, werkte perfect en weinig lawaai. Ik heb deze nu ook gekocht als noodaggregaat bij stroomuitval.
17 February 2026
Eric
Heerenveen
Beste Eric
Bedankt voor je review. Fijn dat de YS4000i goed bevalt en dat je nu voorbereid bent bij stroomuitval.
Mo
Geen gedoe. Snelle service en netjes ingepakt. Deze partij zou ik een volgende keer weer kiezen.
19 January 2026
Niels
Leeuwarden
Bedankt voor uw positieve feedback, fijn dat u tevreden bent!
MvG,
Optimal Trading BV
Hele fijne klantenservice. Snelle levering. Wij zullen vaker hier bestellen.
8 January 2026
Hayat
Amsterdam
Beste Hayat,
Vriendelijk bedankt voor de positieve feedback!
We zien u graag weer terug in de toekomst.
MvG
Optimal Trading
Na levering van een aggregaat, schijnbaar omgegevallen en het hele aggregaat en de doos vol met olie. Contact gehad met Optimal Trading hierover, foto's opgestuurd naar hun en bericht terug gekregen dat het aggregaat retour gestuurd werd, en geruild voor een nieuwe. Gezamenlijk overlegd om de gepaste datum uit te zoeken om te ruilen. Uitstekende service, komen gemaakte afspraken helemaal na zoals afgesproken. Super bedankt voor de service. Optimal Trading is zeer zeker aan te bevelen
24 December 2025
Rob
Sittard
Beste Rob,
Vriendelijk bedankt voor de positieve feedback!
Nogmaals excuses voor het ongemak van de 1e levering.
Wanneer zich onverhoopt problemen voldoen, streven wij er altijd naar om een correcte wijze tot een oplossing te komen.
MvG,
Optimal Trading BV
De door mij gezochte inverter ysonic 2300i was uitverkocht, geappt wanneer ze verwachten die weer op voorraad te hebben, kreeg ik een bericht terug dat dit niet bekend was, hou onze website in de gaten Vandaag een appje dat er enkele weer op voorraad zijn gekomen, meteen besteld dus. Dit vind ik een hele mooie attente service van ze, mocht ik later nog eens een lnverter nodig hebben, dan koop ik die hier, service is voor mij belangrijk Peter
22 December 2025
Deurne
Hele mooie generator! Blij mee.
6 December 2025
Jeroen
SINT PANCRAS
Beste Jeroen,
Wat fijn om te lezen dat uw bestelling prettig wordt ervaren.
Vriendelijk bedankt voor de positieve review!
Optimal Trading BV
Snelle levering van het bestelde product. Goed (nood)generator...doet het prima zoals omschreven (nog niet onder 'full load' getest maar verwacht dat dit ook prima verloopt
6 December 2025
Dalfsen
Beste Peter,
Vriendelijk bedankt voor de positieve terugkoppeling over de aangeschafte generator!
Optimal Trading BV
Na 2 dagen product in huis en na de gebruiksaanwijzing grondig te hebben gelezen olie en benzine op peil gebracht en na een korte haal starte het apparaat vlot, ook nog ff een looplamp aangesloten en ook deze werkte zonder problemen.
5 December 2025
jaap
Rockanje
Perfect van bestellen tot leveren.
4 December 2025
René
Zoetermeer
Ben zeer tevreden over telefonisch overleg, advisering en de technische support voor het gekochte artikel. Enige minpunt is dat er bij de aangeschafte aggregaat geen Nederlandse gebruiksaanwijzing aanwezig is.
1 December 2025
Kees
Warmond
Prima , bestel komende week misschien nog een dezelfde agregaat
30 November 2025
John
Stadskanaal
Top.
27 November 2025
Frank
Wezup
Beste Frank,
Bedankt voor uw positieve review!
Optimal Trading BV
Snelle en correcte verzending. De generator even kort getest en hij werkt goed.
22 November 2025
Fam
Aalten
Beste Fam,
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback op de aangeschafte generator.
Kerkweg 34
3235 XL Rockanje