Perfect van bestellen tot leveren.
Ben zeer tevreden over telefonisch overleg, advisering en de technische support voor het gekochte artikel. Enige minpunt is dat er bij de aangeschafte aggregaat geen Nederlandse gebruiksaanwijzing aanwezig is.
Prima , bestel komende week misschien nog een dezelfde agregaat
Top.
Beste Frank, Bedankt voor uw positieve review! M.v.G., Optimal Trading BV
Snelle en correcte verzending. De generator even kort getest en hij werkt goed.
Beste Fam, Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback op de aangeschafte generator. M.v.G., Optimal Trading BV
Ysonic YS4000i , mooi compact en stil aggregaat met modulerend vermogen
Beste Henk, Bedankt voor uw positieve reactie. M.v.G., Optimal Trading BV
Het aggregaat heeft inmiddels 4 uur gedraaid met diverse belastingen zonder problemen. Start goed en relatief weinig geluid. Levering was keurig op tijd en netjes verpakt. Wel goed zichtbaar wat er in zat, dat zou een gevaar voor diefstal op kunnen leveren.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij nemen uw feedback m.b.t. de verpakking op in ons team. M.v.G., Optimal Trading BV
Aggregaat via hun eigen website besteld, betaald en keurig binnen een paar dagen thuis afgeleverd gekregen. Alles ging zoals beloofd. Dus mijn ervaring is goed.
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve reactie! M.v.G., Optimal Trading BV
Nu nog olie en benzine regelen.
Bedankt voor uw positieve review!
product andere dag geleverd, goede communicatie levering keurig uitgevoerd
Beste Erik, Bedankt voor uw positieve feedback m.b.t. uw bestelling! M.v.G., Optimal Trading BV
Generator uitgepakt olie en benzine er in en starten en lopen. Aangeschaft als backup ivm eventuele storingen
Beste Johnny, Vriendelijk bedankt voor uw positieve review! M.v.G., Optimal Trading BV
Ondanks enkele opstart problemen door mijn onbekendheid met dit soort apparaten, is uiteindelijk alles goed gekomen. Nu nog leren om in de praktijk het apparaat niet over te belasten. Ontdekken hoeveel vermogen sommige huishoudelijke apparaten nodig hebben.
Beste Maurice, Bedankt voor uw positieve feedback. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact nog opnemen met onze klantenservice! M.v.G., Optimal Trading BV
Zeer snel geleverd, product zoals beschreven.
Beste Gunther, Bedankt voor uw positieve feedback op onze service! M.v.G., Optimal Trading BV
niet leverbare 2e kans product werd kosteloos vervangen door een nieuw product
Beste Arie, Bedankt voor uw positieve review! Wij werken graag aan een correcte wijze van oplossingen vinden voor al onze klanten. M.v.G., Optimal Trading BV
Precies volgens afspraak verlopen. Vlotte levering!
Beste Eelke, Bedankt nog voor uw positieve feedback m.b.t. uw bestelling! M.v.G., Optimal Trading BV
Makkelijk, snel en goed
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review. M.v.G., Optimal Trading BV
Bedankt nog voor uw review!
Goed geregeld
Bedankt voor uw feedback!
Heb het pas enkele dagen. Zoals vermeldt, olie gekocht en met 450 cc gevuld (leek mij wat veel, liep er iets uit) Benzine erin en na 3x starten liep het al. Om te beginnen maar even niet max. belasten en er even koffie mee gezet (800 watt). zonder problemen. Volume bij deze belasting is goed. Nederlandse handleiding gemakkelijk te vinden op het internet. Maar kort in gebruik maar nu al erg tevreden. Toekomst zal het verder uitwijzen.
Beste Chris, Vriendelijk bedankt nog voor de feedback m.b.t. uw bestelling! M.v.G., Optimal Trading BV
Een generator YsonicvYS2300i gekocht waarmee ik startproblemen had. Apparaat mocht worden teruggestuurd met een retourlabel en tegelijkertijd werd een nieuw apparaat toegezonden. Dit alles op correcte en behulpzame wijze. Het tweede apparaat loopt als een zonnetje. Blij mee
Beste J. Watering, Bedankt voor uw positieve feedback en fijne ervaring met de Ysonic2300i. Wij streven er naar om altijd al onze klanten op een correcte wijze te helpen en denken daarbij altijd in oplossingen! M.v.g., Optimal Trading BV
Goed bedrijf, vriendelijk personeel, goede service en kwaliteit
Beste Jac, Bedankt voor uw feedback en complimenten! Wij streven ten allen tijden naar een goede kwaliteit en heldere communicatie. M.v.G., Optimal Trading BV
Snel geleverd en snel antwoord op mijn vraag
Bedankt nog voor uw review!
Snel en goed geleverd
Bedankt voor uw feedback!
O.b.v. reviews deze compacte aggregaat geselecteerd, die hier tegen een voordelige prijs werd aangeboden. Het apparaat pas 1 keer gebruikt, maar het werkt goed. De instructie is duidelijk en eenvoudig. Als-ie nu ook nog lang mee gaat is dit echt top.
Beste Adriaan, Bedankt voor uw positieve reactie! M.v.g., Optimal Trading BV
Ik kreeg een generator niet goed aan de praat en wilde hem terugsturen. De serviceafdeling belde me op en gaf heel goed advies, opgevolgd door een instructieve mail. Dat bleek heel goed te helpen. Complimenten voor de klantenservice van Optimal Trading! Ik ben inmiddels heel tevreden over de aankoop.
Beste Henk, Bedankt voor uw positieve review en fijne ervaring met onze klantenservice. Wij zetten ons als team graag in voor al onze klanten. M.v.G., Optimal Trading BV