Bedankt voor je mooie beoordeling, Anwar! Groetjes van het webcare team
Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent, Margreet! Veel plezier met de pen en graag tot een volgende keer. Groetjes van het webcare team
Namens het hele team van 123Schoon willen wij je bedanken voor deze mooie 5* beoordeling, daar doen we het voor! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes van het webcare team!
Bedankt voor je review, Frank! Fijn te lezen dat de levering goed is verlopen. Jammer dat er 2 flesjes leeg zijn en hierdoor ook niet bruikbaar. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan kijken wij graag met je mee naar de oplossing. Excuses voor het ongemak! Groetjes, Lesley van 123schoon
Vervelend te lezen dat dit is voorgevallen. Onze excuses voor het ongemak. We hebben het nagekeken, maar we kunnen geen e-mail van je terugvinden. Uiteraard komen we graag tot een gepaste oplossing. Onze klantenservice zal straks contact met je opnemen om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Groetjes van het webcare team
Originele beoordeling
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes van het webcare team!
Super dat je zo tevreden bent, Anke! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het webcare team
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Robin! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes van het webcare team
Bedankt voor de 10, Karin! Groetjes, van het Webcare Team
Super dat je zo tevreden bent, Marieke! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het webcare team
Bedankt voor je positieve review, Guido. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het webcare team
Bedankt voor je 5-sterren review, Monique! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het webcare team
Fijn dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Groetjes van het webcare team
Bedankt voor je mooie review Dennis! Een volgende keer helpen wij je graag weer verder. Groetjes het Webcare team.
Bedankt voor jouw positieve review, Cora! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123schoon
123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken, persoonlijke verzorging en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.