Snel bezorgd en goede service

Snel bezorgd en goede service

Voordelige keus en inhoud

Ik koop mijn afwas en schoonmaak middelen omdat ie meer volume heeft en voordeliger is dan van de supermarkt Het ligt eraan wat je wil nemen.

Prima leverancier.

De bestellingen bij 123inkt worden op een zorgvuldige manier afgehandeld. Je wordt als klant goed geïnformeerd over de bestellingen en de aflevering van de goederen.

alles in orde

goed product snelle levering vriendelijke leverancier

alles goed

bij 2 verschillende 123 besteld en alles was goed en alles was in orde

Fijne ervaring

Als verloopt hoe het moet

Shop-fan

Heerlijk fris vloeibaar wasmiddel van Ariël, waarvan je maar weinig hoeft gebruiken voor een lekker ruikende was! Bij 123 schoon zijn vaak voordeel pakken en koop ik voor een meeneembare prijs. Ben ook uiterst tevreden dat na elke bestelling, alles de volgende dag al gelijk bezorgd wordt!

Snel, groot betaalbaar aanbod.

Groot aanbod. Snel bezorgt. betaalbaar.

Juiste en snelle levering

De bestelling is snel en goed geleverd

Snelle levering en goede service

Ik heb een bestelling geplaatst. Zeer tevreden met de prijs. Goede korting. Zowel het bestellen, leveren verliep vlot. Via mail ben ik goed op de hoogte gehouden over de vordering van mijn bestelling.

Prima, en erg snel!

Bestellen, betalen en meteen de bevestiging en een dag later de aflevering, prima en zoals het hoort !

Nog goed afgelopen

3 zakken Dreft vaatwastabletten waren los in een schamele doos verpakt. Tijdens het vervoer was de doos stuk gegaan zodat de chauffeur de doos met tape aan elkaar moest plakken. Bij het afhaalpunt de doos geopend om toekijken of er nog alles inzat. Gelukkig zat alles erin en was niks gaan lekken. Dus was het nog goed afgelopen.

verzorgde verwerking van online bestelling

In vergelijking met andere online aanbieders van schoonmaak en onderhoudsproducten: de meest betrouwbare leverancier wat betreft degelijk verpakken van vloeibare producten. Bestelling wordt door PostNl steeds in een degelijke lekvrije verpakking geleverd, op mijn thuisadres. Ook prijzen zijn meestal zeer voordelig.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de producten; ze zijn scherp geprijsd en de verzending was snel. Ik beveel ze van harte aan.

Snelle afhandeling van mijn bestelling en goede producten

Vlotte levering

Altijd vlug geleverd en fijn dat je internationale producten kunt aankopen tegen een gunstige prijs , mijn favoriete webshop

Super snel geleverd

Bestelling zat in een juist formaat doos, niet te groot en de bestelling was supersnel geleverd

Goede service,snelle levering en goedkoop

‘s avonds de spullen besteld (wc-papier en vaatwastabletten) voor een erg mooie prijs en de volgende dag al bezorgd dus geen gesleep met grote pakken Kan voorlopig weer voort

Goed en goedkoop, relevante kassakoopjes

Bestelling was netjes verpakt, goed compact ook voor de bezorger fijn

Zoals altijd: betrouwbaar en snel bij 1-2-3

Wasmiddel besteld. Hier is het goedkoper dan de bonus aanbiedingen van de grote supermarkten. Duidelijke webshop en bestelproces en levering conform aangegeven. Ik kan het van harte aanbevelen!

Supersnel en goeie prijs

Snelle levering en tegen zeer concurrerende prijzen. Goedkoper dan Albert Heijn. Had wat HG flacons besteld

top

snel en accuraat prima