Goede service,snelle levering en goedkoop

‘s avonds de spullen besteld (wc-papier en vaatwastabletten) voor een erg mooie prijs en de volgende dag al bezorgd dus geen gesleep met grote pakken Kan voorlopig weer voort

Goed en goedkoop, relevante kassakoopjes

Bestelling was netjes verpakt, goed compact ook voor de bezorger fijn

Zoals altijd: betrouwbaar en snel bij 1-2-3

Wasmiddel besteld. Hier is het goedkoper dan de bonus aanbiedingen van de grote supermarkten. Duidelijke webshop en bestelproces en levering conform aangegeven. Ik kan het van harte aanbevelen!

Supersnel en goeie prijs

Snelle levering en tegen zeer concurrerende prijzen. Goedkoper dan Albert Heijn. Had wat HG flacons besteld

top

snel en accuraat prima

Perfect en de juiste artikelen en onbeschadigd

Perfecte levering goede service en onbeschadigd en de juiste artikelen ga zo door de klant is koning.

ravie

en plus des prix concurentiels. la livraison est super rapide

Helemaal top

Top producten voor een betaalbare prijs en super snel geleverd

Wederom super goed

Het is echt super snel geleverd, altijd heel goed verpakt en is een topproduct. Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon! Altijd een extraatje er bij, een paar pennen of blocjes, gele marker en een kaart met 'bedankt voor je bestelling'. Maakt het ff net anders... Super

Goede kwaliteit lage prijs

Goede stofzuigerzakken voor hele nette prijs, en snel in huis

Hele snelle levering En product doet wat het moet doen Zeer tevreden

Vlotte levering

Zeer vlotte levering smiddags besteld volgende dag in huis

Bestelling vlug geleverd de volgende dag al binnen

slecht, zending niet ontvangen

Mijn zending is nog voor die was aangeboden bij mijn huis terug gestuurd door DHL. Ik vind dit een verschrikkelijke vervoerder want dit gebeurd met enige regelmaat als de bezorgen aan het einde van de dag pakketten over houdt. Ik begrijp dat dit niet 123schoon is maar zij zijn wel verantwoordelijk een degelijke vervoerder te kiezen. Precies hetzelfde gebeurde die dag met een zending van 123inkt.

Snelle levering. Goede prijs. Top!

Snelle levering. Goede prijs. Top!

Super snel bezorgd

De ene dag besteld en idd de volgende dag geleverd! Dit is dus beloofd wat ze zeggen!

Gematigd

Normaal gesproken ben ik geen fan van DHL maar deze keer hebben ze de verzending gered. De artikelen waren in een dusdanig slap stukje karton verpakt dat dit nooit maar dan ook nooit de reis zou kunnen overleven. Het karton was door meters DHL plakband aan elkaar geplakt en bij elkaar gehouden zodat de bestelde artikelen hun bestemming konden bereiken. Schaam je 123schoon dat je op deze manier iets verzend

Super goed geregeld en snel geregeld

Goede klantenservice

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Zag dit dezelfde avond. Contact gelegd met klantenservice die mij heel erg goed geholpen heeft. Het pakketje was al de deur uit dus gaf hij aan het pakket aan de deur te weigeren en weer retour te laten sturen. Waardoor er een creditnota aangemaakt wordt. Je krijgt dan netjes een mail waarin staat dat het pakket retour is ontvangen en dat het geld weer terug gestort gaat worden. Super netjes en snel werd dit alles geregeld. Top!

Alles bij elkaar

Fijne ervaring , gewoon alles op één website bestellen , merk, eigen merk wat je wil of nodig hebt . En zeer snelle bezorging ( al werken de bezorgbedrijven niet altijd snel) hadden wij het pakket de dag na bestelling in huis!

Alles oké afspraken kloppen en bezorgen ook top

Snel en goed

Heel goed en snel

Goede aanbiedingen en snelle levering

Goede aanbiedingen en producten. Ze leveren snel en netjes ingepakt.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK