Goede kwaliteit voor lage prijzen.

Daar waar de reguliere bekende merken van schoonmaakmiddelen teveel rekenen lijkt 123schoon bijna te weinig te rekenen. Verzendkosten waren hoger dan de prijs voor 50 Vloerdoekjes. Het enige minpunt is, dat 123schoon DHL gebruikt als hun vervoerder. DHL heeft op mijn totale ervaring met 123schoon een negatieve invloed. Voor 123schoon vijf sterren. Voor DHL geen enkele ster of het moet een vallende zijn.

Zeer snelle bezorging!

De bestelling werd zeer snel bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden middels de mail en de kids waren erg blij met de cadeautjes die erbij zaten!

Opnieuw een goede ervaring

Al meerdere keren producten besteld en steeds snel geleverd en van goede kwaliteit. De laatste keer: op zondag besteld en op maandag aan het begin van de middag het pakket al kunnen ophalen. Weer zeer tevreden met 123schoon.nl!

Goed assortiment, goede prijs, goede service

123schoon is "ouderwets internet" zoals het hoort: alles werkt gewoon, geen fratsen, waar voor je geld.

Goede service en snel geleverd

Fantastische service

Bestelling volgende dag ontvangen. Met spel kaarten en pennen. Hartelijk dank hiervoor.

Zeer vriendelijk en op tijd

Bij vragen direct aktie en professioneel en vriendelijk

Top van bestelling tot levering!

Aller verloopt vlot ... daar houden wij van. Snelle behandeling, netjes ingepakt en op 2 dagen geleverd. M.a.w. PERFECT!

Gemak dient de mens

Gewoon vanaf thuis niet door weer en wind en geen problemen met je auto parkeren, je boodschap doen vanuit een groot assortiment aangeboden...de keuze is reuze en met wat zoeken ben je ook nog goedkoper uit! Zoals gezegd..... "gemak dient de mens"!

Blij met het assortiment! En de prijs!

Ariel Fresh Sensations! Nergens in een winkel te vinden. Hier bestellen en 1-2-3 geleverd!

Ik bestel altijd mijn wasproducten en huishoud producten op 123 schoon. Altijd hele snelle levering en je kan er fijne promoties terugvinden.

U vraagt, wij leveren!

‘s avonds een bestelling geplaatst voor mijn ouders, levering op een ander adres, andere dag keurig afgeleverd. Prima ingepakt en nog een klein presentje in de vorm van een pen. Altijd welkom. In 1 woord: top.

Supersnel geleverd

Supersnel en goed geleverd

Correct en snel geleverd

Correct,snel en op tijd geleverd

Betaalbaar, groot assortiment en snel geleverd

Niets ontvangen.

Nog steeds niets ontvangen.

Ruim assortiment, snelle levering.

Webshop met een prima prijs- en kwaliteitverhouding

Een webshop met een prima prijs- en kwaliteitverhouding. Zelfde als 123inkt.nl en de andere webshops van dezelfde eigenaar, want ook daar zijn zeer goede artikelen voor scherpe prijzen te verkrijgen. Hier zeker een zeer tevreden klant!

Ik ben zeer tevreden snelle levering en goede producten .

Perfecte levering

Snelle en correcte levering

Errug goed

Goede prijzen, snelle levering!

Topkwaliteit en zeer goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden want het was de tweede maal dat ik een bestelling plaatste en beide keren werd er de volgende dag al geleverd.

Een fijn bedrijf met een top service. Snelle levering en bij problemen wordt alles netjes en snel opgelost! Super blij mee

Toppie

Ik doe geregeld bestellingen. Prijs kwaliteit en promoties top. Levering in favoriete afhaalpunt in Hasselt België is ook supersonisch snel.

Een goede ervaring

Wij kochten een aantal pakken schoonmaakmiddel. Direct betaald en keuze voor 123schoon voor de bezorging. Dit ging heel goed en was de volgende dag bij ons thuis. Prima werk van 123schoon.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK