Simpel bestellen op de webside, snelle reactie via mail en snel geleverd
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Theo! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon
Snel geleverd. goed verpakt. goed product tegen een juiste prijs
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123schoon
Was goedkoop en snel bezorgd
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon
Merkartikelen voor een nette prijs en een probleemloze levering.
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, John. Daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123schoon
het product bevalt mij goed en het is makkelijk te gebruiken.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Dinus! Groetjes, het team van 123schoon
makkelijk zoeken en het bestellen gaat ook heel makkelijk. De bezorging ook super snel
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
prima site. Besteld en met 2 werkdagen bezorgd. Goed verpakt voor vloeistof.
Prima zending en bezorging, snel.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
snelle en correcte levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Joke! Groetjes, het team van 123schoon
Ik zocht en ik vond precies hetgeen ik nodig had bij 123schoon.nl Aan mij dus een heel tevreden, zelfs blije klant en mijn enthousiasme steek ik niet onder stoelen of banken dus maak ik graag de mensen in mijn omgeving attent op dit 123-verband want ook ben ik heel tevreden over 123inkt.nl ;-) Ik zeg: 123 Go! Met dank aan de Crew!
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel 123schoon als 123inkt. Daar doen we het voor! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon.
werd netjes geleverd best snel heb betaald by aankomst
Idem
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, het team van 123schoon
Leuke aanbiedingen en snelle levering
Namens het hele team van 123schoon willen wij je bedanken voor deze mooie review! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon
Geen gedoe, lekker duidelijk, 100% top
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Wim! Leuk om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Groetjes, het team van 123schoon
Altijd goed en veilig goede prijs.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon
prima geregeld☺
Erg snelle levering met een ruim assortiment. Niet geheel onbelangrijk vaak de goedkoopste. Ik kom snel weer terug.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Joey! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123schoon
Echt beoordelen kun je een winkel pas wanneer er een fout optreedt. Zo had ik een bestelling gedaan voor 3 tubes van 175ml, maar ontving 3 tubes van 100ml. Na mijn mail had ik de volgende dag de juiste hoeveelheid al in huis. Een dergelijke klachtafhandeling verdient 5 sterren!
Fijn te lezen dat jet tevreden bent over onze service Birgit! Graag tot de volgende keer. Groetjes, 123schoon
Ik werk in de zorg. En had handcrème nodig om mijn uitgedroogde handen te verzorgen. Ook desinfecterende gel besteld en meteen betaald. Alleen bevestigingsmail gehad verder niets meer gehoord of gezien. Artikelen zijn niet geleverd.
100% betrouwbaar. Zelfs in deze tijd, waarin ze zelf op de website waarschuwen voor langere levertijden werden de door mij bestelde producten beide keren dat ik heb besteld binnen 20 uur na bestelling al prima verpakt aangeleverd. Als dat logistiek lukt heb je de operatie als bedrijf goed voor elkaar. Chapeau
Op zoek naar desinfecterende handzeep en handgel, welke overal waren uitverkocht, kwam ik bij 123schoon.nl terecht. Wat een goed bedrijf. Heel behulpzaam en er wordt meegedacht, gezocht, met tot gevolg dat ik ‘s avonds laat nog een bestelling kon doen en deze werkelijk de volgende dag werd geleverd. Heel erg prettig en ik zag dat ze nog veel meer producten hebben, dus ik ga hier vaker bestellen. Echt: superservice en niet te vergeten: goede kwaliteit producten. Dank jullie wel 123schoon.nl.
In bevestiging bestelling staat "Uw bestelling wordt verstuurd met acceptgiro, deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te worden.". Maar vervolgens wordt ik gebeld en wordt me verteld dat ik eerst moet betalen en dan pas bestelling kan ontvangen. Heb bestelling geannuleerd. Vind het onacceptabel dat men probeert betaalvoorwaarde te veranderen nadat ik bestelling hebt geplaatst. Dit is winkel die blijkbaar uitgaat van wantrouwen naar nieuwe klanten. Dan vertrouw ik hen dus ook niet meer en ga niet eerst betalen en dan maar hopen nog mijn bestelling te ontvangen.
snel geleverd ,zeer klant vriendelijk ,zeker een aanrader
Vandaag besteld is hier zeer zeker van toepassing. Een aanrader om te bestellen!!!!!