Power paste en scrub mommy besteld! Product werkt super, snelle levering.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Snelle levering voor een goede prijs.
Goed om te lezen dat je tevreden bent, John! Daar doen we het voor. Groetjes, Anouk van 123schoon
Snelle levering en alles volgens verwachting.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, René! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Efficient & goedkoop
Goed om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123schoon
Wat ze beloven doen ze ook
Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent met onze service! Groetjes, Anouk van 123schoon
de leifheit vloerwisser is een prima wisser.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Siebe! Groetjes, Anouk van 123schoon
op tijd geleverd. inhoud klopte. product is prima voor een goede prijs.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Ceuk! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123schoon
Tevreden met de snelle levering.
Bedankt voor deze 5-sterren review! Goed om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen! Groetjes, Anouk van 123schoon
Onze bestelling is mega snel geleverd. Goed geleverd, goed verpakt. Als verrassing zitten er fijne pennen bij de bestelling en een stapeltje vsitekaartjes. Zodra ons bestelde product op is weet ik zonder twijfel waar ik het opnieuw bestel!
Namens het hele team van 123schoon willen we je bedanken voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Groetjes, Anouk van 123schoon
Echt een goede snelle bezorgd
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Vlotte verzorgde en snelle levering!
Bedankt voor deze 5-sterren review, Tina! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Groetjes, Anouk van 123schoon
Vlotte levering.
Goed om te lezen dat je jouw bestelling zo snel hebt mogen ontvangen! Groetjes, Anouk van 123schoon
Alles blinkt en ruikt lekker fris
Fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop, Melanie! Groetjes, Anouk van 123schoon
Het bestellen gaat prima bij 123... Tot op heden geen klachten!
Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123schoon
Goede kwaliteit , snelle lev
Bedankt voor deze mooie review, Nic! Groetjes, Sanne van 123schoon
levering snel, accuraat en goede kwaliteit
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Henk! Groetjes, Sanne van 123schoon
Product perfect. Prijs veel te hoog. Maar los moeilijk te vinden en hier duidelijk en makkelijk
Bedankt voor je beoordeling, Dave! Groetjes, Sanne van 123schoon
de filters zijn snel geleverd voor een redelijke prijs. Als de voorraad op is ga ik ze beslist weer bestellen.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Alles goed en netjes verzorgd
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen Jose! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123schoon
Hele snelle en nette levering
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, John! Groetjes, Sanne van 123schoon
goed product tegen voordelige prijs
Bedankt voor deze mooie review, Ger! Groetjes, Sanne van 123schoon
Levering was super snel. Product lijkt goed.
We willen je bedanken voor het delen van je positieve ervaring, Win! Groetjes, Sanne van 123schoon
Snelle levering top spul goede kwaliteit raad het iedereen aan
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je ons aanbeveelt! Groetjes, Sanne van 123schoon
Prima goedkoop en snel geleverd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jolanda! Groetjes, Sanne van 123schoon
Zal hier weer bestellen als ik wat nodig heb, zeer snel en goede levering.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire