Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zien je graag weer terug. Groetjes, het webcare team van 123schoon
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de service, snelle bezorging en het retourproces. Graag tot de volgende keer! Groetjes, het webcare team van 123schoon
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review Wim! Veel plezier met de bestelde artikelen. Groetjes, het webcare team van 123schoon
Wat leuk dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer! Groetjes, het webcare team van 123schoon
Namens het hele team van 123schoon willen wij je bedanken voor het plaatsen van deze mooie 10* beoordeling! Groetjes, het Webcare team van 123schoon
Goed dat je bij ons aangeeft dat je niet tevreden bent over het artikel. We hebben de factuur direct uit coulance voor je gecrediteerd en zullen de creditnota per e-mail aan je toesturen. Zou je aan ons willen doorgeven of je het betaalde bedrag teruggestort wenst te krijgen of dat je dit als tegoed op je account wenst te bewaren voor een eerst volgende bestelling? Wij zien de reactie graag tegemoet. Groetjes, Romy van 123schoon
Originele beoordeling
Fijn te lezen dat wij het product in ons assortiment hebben! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123schoon
Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kijken graag welke oplossing wij hiervoor kunnen aanbieden. Wij hebben je daarom een e-mail gestuurd. Zou je daarop willen reageren? Dan helpen wij je graag verder. Groetjes, Christianne van 123schoon
Thank you for the 5* review!
Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor. En bedankt voor het begrip :) Groetjes, Kelly van 123schoon
Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen Merina! Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, Anouk van 123schoon
Bedankt voor je positieve beoordeling, Nataschs. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je review, Maarten. Wat leuk om te lezen dat je een trouw klant bent bij de 123-familie! Wij zien je graag terug in een van onze webshops voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je positieve review, George. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je positieve beoordeling, Peter. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123schoon
Wat leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je review, Herman. Wat spijtig om te vernemen dat een en ander niet naar tevredenheid is verlopen. Gelukkig heb je het pakket alsnog ontvangen. Indien je verder nog vragen hebt dan vernemen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je beoordeling, Francis. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je review. Wat fijn dat alles vlekkeloos is verlopen. Groetjes, Christianne van 123schoon
Bedankt voor je 5* beoordeling, Jos! Fijn dat alles naar wens is verlopen is. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123schoon
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve beoordeling, Petra! Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat is natuurlijk heel graag gedaan. We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123schoon
Originele beoordeling
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, Rob! Groetjes, Romy van 123schoon
We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en service, Peter! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123schoon
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review, Marianna! We hebben je uiteraard graag geholpen. Groetjes, Romy van 123schoon
123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken, persoonlijke verzorging en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!