Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Rakesh! Groetjes, Lesley van 123schoon
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Silvia! Groetjes, Lesley van 123schoon
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123schoon
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Koen! We zien je graag nog een terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123schoon
Namens het hele team van 123schoon willen wij je bedanken voor de 5* review, Piet! Groetjes, Lesley van 123schoon
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, Lesley van 123schoon
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Groetjes, Lesley van 123schoon
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Marleen! Groetjes, Lesley van 123schoon
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen, Ria! Groetjes, Lesley van 123schoon
Namens het hele team van 123inkt willen wij je bedanken voor de 5* review! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Lesley van 123Schoon
Bedankt voor je positieve review, Erna. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor je 5-sterren review, Yvonne. Fijn dat het zo snel geleverd werd! Groetjes van het Webcare Team
Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt bij al onze 123shops, Dinie! We staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team
Fijn te lezen dat alles goed is verlopen, Damian! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor je 5-sterren review, Bonita! Fijn dat alles goed is verlopen. Groetjes van het Webcare Team
Goed te lezen dat je tevreden bent over het geleverde product, Marij! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor je positieve review, Nelleke! Graag tot een volgende keer. Groetjes van het Webcare Team
Fijn dat je bestelling zo snel geleverd is, Riet! Daar zijn we blij om. Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team
Wat goed te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs van het product, Cindy! Leuk dat we jouw nieuwe leverancier zijn. Groetjes van het Webcare Team
Jammer te lezen dat het pakket niet correct is bezorgd, Ad! Onze excuses hiervoor. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing. Groetjes van het Webcare Team
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over het geleverde product, Ad! Veel plezier ermee. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Amanda! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor. Groetjes van het Webcare Team
Bedankt voor de 10, Annette! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken, persoonlijke verzorging en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.