kan veel beter
op donderdagavond 2 artikelen besteld ruim voor 23.59 uur, zodat het de volgende dag zou worden geleverd, maar wat blijkt, het word pas na 5/6 dagen geleverd. navraag gedaan bij "klantenservice" en kreeg als antwoord dat 1 artikel niet op voorraad is, en waarschijnlijk pas in de loop van de week erop weer op voorraad zou zijn, zodat dan mijn bestelling zou worden uitgeleverd. had ik gezien dat een bepaald artikel niet op voorraad was, dan had ik iets anders besteld zodat het in iedergeval binnen 2 werkdagen werd geleverd. nu heb ik dus elders het bestelde artikel moeten kopen omdat ik zonder zat. :: antwoord op mijn reactie van klantenservice op vrijdagmiddag :
Bedankt voor uw reactie.
Wij streven ernaar om uw order binnen 24 uur bij u af te leveren. Helaas is dit bij uw order niet mogelijk omdat het volgende artikel niet meer direct beschikbaar is in onze magazijnen:
Artikel: Aanbieding: Finish spoelglans regular 400 ml (6 flessen - 400 ml)
Het artikel staat al in bestelling en wij verwachten uw order te kunnen verzenden in de week van 01-04-2024. Zodra uw order verzendklaar is ontvangt u van ons nog een email met verzendbevestiging en barcode om het pakket online te volgen. Wenst u alvast een deellevering te ontvangen, dan horen wij dit graag van u.
Dus ik krijg als ik geluk heb na 5/6 dagen mijn bestelde goederen omdat bestellen bij 123schoon niet zeker is of het op voorraad is, dit word dus bij het bestellen niet aangegeven.