Laden reviews...
251 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Totalt sett er tilbakemeldingene svært positive. Rask levering, god pris og trygg emballasje er ofte nevnt. Bestillingsprosessen og kundeservice oppleves som pålitelig. Noen ganger oppstår problemer, men løsningene er vanligvis raske.
Prima, producten waren netjes verpakt en snel geleverd . Geen minpunten
R.
Noord-Brabant
Ik kreeg bericht hoe laat het product thuis geleverd zou worden. Ik bleef thuis. Later kreeg ik bericht dat ik het product moest ophalen bij een postal punt terwijl ik doorgegeven had dat het thuis geleverd moest worden
Beveelt niet aan
Anja
Dronten
Bedankt voor je review, Anja!
Wat vervelend te horen dat je pakket niet thuis is afgeleverd. Wij hebben je een e-mail opgestuurd om je verder te helpen!
Groetjes, Sharon van 123schoon
Elke dag met een wisdoekje over de vloer! Stofzuigen moet nog wel wekelijks maar zo heb je een schoon gevoel.
Ankie
Zoetermeer
Goede service, Snelle verzending en prima prijs
4 April 2026
Marc
Helmond
Het bestellen ging makkelijk en de levering was zeer snel. Prima en eerlijke site !!!!
4 April 2026
Jan Scheepens
Sint-michielsgestel
De goederen (2× wasmiddel 4 ltr en 2× wasverzachter 4 ltr) zaten allemaal in één zwakke doos waardoor deze veel te zwaar was. Gelukkig zijn de flacons op zichzelf stevig genoeg.
Willem
Almere
De bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Altijd een leuk extraatje, een pen een blocnootje of wat anders. Prima service
Martin
Wijk bij Durstede
Veel keuze en zeer kwaliteitsvol materiaal! Ook is het bestelde echt de dag erna aan huis geleverd!
Peter
Gent
Bij elke bestelling bij 123 heb je de spullen de dag erna al binnen. De spullen zijn perfect verpakt in stevige doos en genoeg opvulling zodat de spullen 123 veilig vervoerd kan worden ... Maar het grootste voordeel is toch wel de super aanbiedingen waardoor het super fijn om bij 123 te bestellen. Groet Sandra
J.S. Zwaan-Grunstra
Opperdoes
Mooie aanbiedingen en fijne site. Snelle en goede levering, goede communicatie
Marlies
HERPEN
Ik bestel regelmatig een voorraad schoonmaakproducten bij 123schoon. Er zijn altijd wel leuke deals te rapen alsook zijn er producten in het aanbod die ik lokaal niet terugvind in de winkel. De verpakking van de producten is door de jaren heen ook verbeterd waardoor er nu minder kans is op lekken. Ook altijd goede ervaringen gehad met de klantendienst: je krijgt snel een antwoord en elk probleem wordt onmiddellijk opgelost. Top!
Vicky Jans
Alken
Artikelen zoals besteld, netjes verpakt, snel geleverd. Top!
E
Hoofddorp
Snel geleverd en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Lot Leermakers
LOON OP ZAND
Snelle levering en alles goed verpakt.
H
Emmen
Website geeft duidelijk aan voor 23:59 besteld! volgende dag geleverd. Was het product nodig dus daar (uren voor de deadline) besteld omdat het direct geleverd zou worden. Volgende dag een mailtje dat het de dag erop pas komt. Dit in tegenstelling tot alle communicatie in de webshop! Overigens dezelfde ervaring met 123inkt! Dit is gewoon misleidend!
Beveelt niet aan
JJ Smit
Gieterveen
Bedankt dat je dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als een bestelling niet op tijd binnen is voor een belangrijke deadline.
We hebben de status van je bestelling nagekeken om te achterhalen waar het mis is gegaan. De bestelling is op 31 maart geplaatst en nog diezelfde avond om 21:55 ingepakt en verzonden. Helaas heeft het pakket vervolgens vertraging opgelopen in het sorteercentrum van DHL. Op basis van de huidige informatie verwachten we dat het pakket morgen wordt bezorgd.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. Als kleine tegemoetkoming hebben we een tegoed voor gratis verzendkosten op je account geplaatst.
Snelle levering van goede producten.
Tineke
Castricum
Bulk bestellen levert hier voordeel op. Snel geleverd en tegen een concurrerende prijs.
Arie
Zeewolde
het bestellen online is vlot verlopen en de bestelling is heel vlug toegekomen
ingrid
edegem
In dit geval wasmiddelen nodig, goed merk en snel geleverd.
Ivo
Ede
Ik had zondag besteld maandag in huis goed gedaan ga zo door heerlijk gr.Theo v Doeselaar
Theo
Helmond
Snel bezorgd en goede service
Anneke
Losser
Ik koop mijn afwas en schoonmaak middelen omdat ie meer volume heeft en voordeliger is dan van de supermarkt Het ligt eraan wat je wil nemen.
M F J Wust
Amstelveen
De bestellingen bij 123inkt worden op een zorgvuldige manier afgehandeld. Je wordt als klant goed geïnformeerd over de bestellingen en de aflevering van de goederen.
Z. Bonnema
DRONRYP
goed product snelle levering vriendelijke leverancier
maurice vinckx
ramsel