Ik vind semie zeer gebruiksvriendelijk

Semmie is een zeer gebruiksvriendelijk product en overzichtelijk ingericht. Ook al heb je geen verstand van beleggen, weten ze je toch te enthousiasmeren.

Erg makkelijk te gebruiken via app

Werkt erg makkelijk via de app. Makkelijk storten en opnemen!

Easy

Nice and easy way to save money for later

Kan niet beter

Ik kijk niet naar grote bedragen Ze zijn altijd welkom dat zeg k jullie eerlijk maar waardeer en eer de kleinere Bedragen ook want daar begint het Allemaal

Vriendelijk en extreem benaderbaar

Zie hierboven, en een mooi rendement is natuurlijk meegenomen 👍

Makkelijk en goede service

Alles verloopt heel vlot met Semmie, ze hebben me vanaf het begin meteen goed en snel geholpen met al mijn vragen.

Ik vind het overzichtelijk

Tot nu toe voor een leek als ik, ben ik heel blij met Semmie.

Super makkelijk

Geduld is een schone zaak storten en de rest gaat vanzelf

Very good investment app.

Perfect for sustainable investments on long term prospect gains.

Bijna 12% rendement, waar krijg je dat nog?

Ik doe al mee sinds de start van Semmie, omdat ik het als blogger mocht uitproberen. Inmiddels staat de teller op 11,77% rendement. Dat krijg je nergens meer. Er is 1 x een klein dipje in de resultaten geweest, maar verder alleen gestegen. Heb het al aan meerdere mensen getipt. Ik ben oprecht enthousiast over dit voor mij geheime spaarpotje.

Betrouwbaar en goed rendement.

Het rendement is goed en de status van de rekening is heel overzichtelijk.

Semmie is fantastisch.

Heb nu 3 maanden een rekening op Semmie en ik ben zeer tevreden over het resultaat en de overzichtelijke site/app.

Geweldige manier om je geld te investeren

Super makkelijk en overzichtelijk, behulpzame medewerkers.

Overzichtelijk en fijne manier van beleggen!

Ik gebruik Semmie om voor de langere termijn te beleggen, en ben nu ongeveer 3 maanden bezig. Mijn ervaring tot dusver is erg positief. De website en app zijn overzichtelijk, en overal wordt duidelijk uitleg over gegeven. Ik kan bijhouden hoeveel rendement ik tot nu toe behaald heb, en de Semmie boosters zijn een leuke manier om dit nog wat te verhogen. Kortom, voor een first-time belegger ben ik zeer tevreden!

Overzichtelijk en fijne manier van beleggen!

Simpel, overzichtelijk, goed rendement

Ik spaar voor mijn 3 kinderen. De app en website zijn heel overzichtelijk. Het is heel snel te zien wat je rendement is en alles is voor iedereen te begrijpen. Incasso’s instellen, extra bijstorten, het is gemakkelijk in te stellen. Ik ben supertevreden en vind dit de beste. Ik heb 5 vergelijkbare aanbieders uitgeprobeerd.

Snel en duidelijk

Geen eerdere ervaring met een beleggersclub, De reactie van Semmie is snel en duidelijk.

Eenvoudig

Is eenvoudig te gebruiken. 1 rekening waar je geld op stort. Verder doen zij de rest. Let wel op, want het kost wel geld!!!

Iedereen kan beleggen met Semmie

Semmie zit zo goed in elkaar dat iedereen het met gemak kan gebruiken. Met een paar vragen beantwoord je hoeveel risico er genomen mag worden met jouw portefeuille, je maakt geld over of stelt het automatische incasso in en je bent klaar. Tevens prima rendement tot nu toe maar dat kan natuurlijk ineens anders zijn.

Erg leuk wordt sparen zo...

Een mooie leuke frisse site en een leuke manier om naar een doel toe te sparen. Het inschrijfproces ging er vlot, snelle reacties. Informatie kan je inlezen en/of bekijken, elke maand een update en je ziet waar je spaargeld heen gaat. Een aanrader als je wilt sparen met beleggen, maar dit niet helemaal in de vingers hebt of hier terughoudend in bent. Leuke optie is bv. ook een betaalverzoek, heb je iets voorgeschoten, beleg het in je spaardoel, spaar je toch snel even wat bij elkaar ook al gaat het niet om al te grote bedragen.

Erg overzichtelijk en duidelijk!

Wanneer ik een half jaar geleden wilde beginnen met beleggen zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet goed hoe en waar ik moest beginnen. Iemand in mijn omgeving benoemde Semmie en zo ben ik begonnen. De interface van Semmie is erg overzichtelijk en de klantenservice helpt je gelijk wanneer je vragen hebt. Ik ben zeer tevreden!

Eenvoudig om te starten met beleggen

Kies 1 van de 3 risicoprofielen en Semmie doet de rest!

transparant en makkelijk toegankelijk

Ik heb lang gezocht naar een goede plek om geld te beleggen. Het is voor mij de eerste keer dat ik geld beleg. Semmie is een makkelijk toegankelijke organisatie met fijne medewerkers die je goed helpen als je vragen hebt. Daarnaast vond ik het belangrijk dat mijn geld goed geinvesteerd wordt, waardoor ik bij Semmie terecht kwam. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad, ik hoop dat mijn geld op de lange termijn ook een gunstig rendement gaat krijgen, maar dat zal de tijd moeten leren.

top

Je bent aan het sparen. Natuurlijk zit er een risico aan vast maar tot op heden gaat het nog steeds goed. 👍🏻

Ik gebruik Semmie nu een tijdje en ik vind dit een stuk beter dan handelen in CRYPTO munten. Kortom doen dus !

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.