makkelijk leuk om te proberen

Leek mij altijd al leuk om iets te beleggen etc, alleen geen verstand en tijd voor om dat uit tezoeken. Met Semmie gaat dit super makkelijk, en heb je er zelf geen rompslomp van. Ideaal

Geweldig en duidelijk

Beleggen zonder kennis is mogelijk, Semmie doet het allemaal voor je. Maar daarnaast leggen ze precies uit waarom ze iets doen en hoe het beleggen nu precies werkt. Dan snap je wat er met je geld aan het gebeuren is. Dit doen ze door middel van een duidelijke nieuwsbrief en youtube filmpjes waarin ze alles uitleggen.

Makkelijk je geld laten beleggen

Semmie maakt beleggen erg makkelijk. In een paar minuten heb je een account aangemaakt en kan je beginnen. Tot nu toe ben ik erg tevreden maar ben ik benieuwd hoe Semmie op de lange termijn gaat presteren.

Makkelijk

Na lang gekeken te hebben waar ik zou willen beleggen (lang... 1 dag), toch bij Semmie uitgekomen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ze maken het mij wel het makkelijkst. Daarnaast weet ik liever waar ik aan toen ben qua kosten, dan dat ik allerlei kosten krijg die alleen in de kleine lettertjes te vinden zijn. 1 nadeel: na het openen van de rekening werd ik gebeld om te vragen of alles goed was gegaan. Veel mensen zouden dit waarderen, maar ik kies juist voor een bedrijf waar ik alles online kan doen, omdat ik een hekel heb aan bellen. Dat het mogelijk is om te chatten is voor mij een groot voordeel. Ook is het overzichtelijk. Hét verbeterpunt zou zijn: een app.

Erg makkelijk in gebruik

Zeer tevreden met semmie. Account was in 5 min geregeld. Makkelijk om een tweede account te maken voor welke doel je ook wilt!

Voor een leek is dit super. Personeel is netjes, correct en professioneel.

Het gebruik en ondersteuning is zeer makkelijk. Als je ergens iets van wilt weten dan geven ze altijd netjes en duidelijk antwoord. Ze nemen de tijd en alles is overzichtelijk.

Prettig en efficiënt

Toen ik hieraan begon had ik geen enkel idee over beleggen, maar de videos met uitleg hebben mij ontzettend veel geholpen.

Happy 😊

Clear and good information how they work with you're money. Small costs,and more profit than my bank account!!!

Very accessible site!

Never experienced an investment application where you can get acces withing 20 minutes, just on your iphone! No investments in weapons, climate polluters etc, that appeals to me. Super responsive team, my hopes are high. Keep up the good work Semmie!

Simpel beleggen

Lekker makkelijk, goede video's en een prima rendement tot nu toe. Heel simpel in gebruik. Helemaal tevreden

Heb nog nooit iets met beleggen gedaan. Ze geven je updates over de markt iedere maand waardoor je er beetje bij beetje in rolt. Als je vragen hebt heb je ook binnen no time antwoord op je vraag. Dus daarom ook een dikke welverdiende 9

Eenvoudig beleggen tegen lage kosten

Makkelijk beleggen tegen lage kosten.

Makkelijk beleggen voor de toekomst

Om een spaarpot voor onze zoon op te bouwen hebben we vorig jaar een Semmie rekening geopend. De communicator is allemaal heel duidelijk en je krijgt continu updates over de portefeuilles en de msrktwerking hierachter. In je dashboard is in een oogopslag te zien hoe het met je beleggingen gaat. Op deze manier kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met beleggen en bovendien levert het meer op als sparen.

Gemakkelijk

Ik ben op basis van de geboden informatie voorzichtig ingestapt. Uiteindelijk zijn mij ervaring positief. Duidelijke informatie en overzichtelijke beleggingsportefuille.

Eenvoudig beleggen voor de onervaren belegger!

Beheerd beleggen eenvoudig gemaakt. Een app zou het nog beter maken!

Eerste indruk: Voelt zeer vertrouwd

Ik heb geen ervaring met beleggen en heb sinds kort een rekening geopend bij Semmie. Tot nu toe bevalt het super goed, alles is duidelijk uitgelegd en ik heb het gevoel dat ik Semmie kan vertrouwen. Ik ben benieuwd naar wat het gaat brengen de komende jaren!

Makkelijk beleggen

Ik behaal een leuk rendement, vragen worden snel beantwoord.

Beleggen in een fris jasje!

Semmie biedt voor mij de uitkomst om mijn spaargeld op zij te zetten en te beleggen zonder mij daar zorgen over te maken / tijd in te stoppen. Met als uiteindelijk doel een passief inkomen te genereren. Het platform is mega gebruiks vriendelijk, fris en hip! Het is een waar feestje om te beleggen bij semmie versus de vaak grijze / ingewikkelde platforms als Flatex/Binck. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het feit dat het om duurzame iniatieven gaat waarin wordt belegd. De kennis bank leert mij ook meer over de financiële wereld wat ik tof vind! Korte clips van 2 minuten zijn informatief en 'fun' om te bekijken. Ik mis nog wel een mobiele app.

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Ik had totaal geen verstand van beleggen. Maar met hulp van het zeer vriendelijke personeel van Semmie ben ik wat wijzer geworden. Ze reageren zeer snel via de live chat en zijn erg vriendelijk. De kennis video's zijn ook erg duidelijk en handig. Ben nu al bijna een jaar bij Semmie denk ik en het bevalt me erg goed tot noch toe.

Fijn bedrijf

Ik ben door verschillende collega’s geholpen met verschillende vragen. Zelfs een medewerker die de tijd nam om mijn vraag te beantwoorden, terwijl het al over 17.00 uur was! Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk en absoluut geen 9-5 mentaliteit.

Eenvoud en service gericht. Top!

Zonder kennis en ervaring wordt je begeleid in het beleggen. Enige wat nog resteert is geduld 😊

Laagdrempelig, overzichtelijk en interessant

Laagdrempelig, overzichtelijk en interessant. Met Semmie mijn eerste stap gezet om te gaan beleggen.

Prettige overzichtelijke site

Fijne mensen bij Semmie.nl Na mijn klacht over dat de filmpjes niet ondertiteld waren en daardoor niet toegankelijk voor doven en slechthorenden, zijn alle filmpjes meteen ondertiteld!! Waauw, dat noem ik service en klantvriendelijkheid!

Makkelijk investeren voor drukke fulltime werker

Het dashboard is erg overzichtelijk. Door drukke baan en gezin heb ik zelf niet de tijd om dagelijks naar grafieken te kijken. Kleine inzet per maand wat ik normaal op een spaarrekening zou zetten wordt nu wat mee gedaan. Beter rendement dan wat je aan rente op een spaarrekening krijgt.

Geweldig dat op deze manier iedereen kan beleggen.

Heel eenvoudig en makkelijk in het gebruik. Ik heb 0 ervaring met beleggen dus ben met een relatief klein bedrag begonnen maar dat groeit harder dan mijn spaarrekening.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.