Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Een app

Pluspunten

Zeer eenvoudige omgeving om te gebruiken en tot nu toe een beter resultaat als de spaarrekening

Pluspunten

Ideale manier om op een duurzame manier te beleggen. Semmie verzend maandelijks begrijpelijke marktupdates en biedt een helder financieel overzicht. Hiernaast heb je de mogelijkheid om meerdere rekeningen (voor jezelf en je kind) te beheren via één account.

Functionaliteit van website niet altijd optimaal

Pluspunten

Net begonnen, en erg tevreden met de simplistische instellingen en makkelijke uitleg. Maakt beleggen inzichtelijk en makkelijk.

Een app voor smartphones zou ideaal zijn.

Pluspunten

Overzichtelijk. Veel informatie voor beginners

Pluspunten

Nou dat ik een bericht van jullie krijgt dat jullie blij over mij zijn dat ik klant ben nou ben ik ook Gr jurgen

Nog niet gemerkt

Pluspunten

Snel, duidelijk en overzichtelijk, precies zoals ik verwacht van een bedrijf dat met mijn geld aan de slag gaat

Tot dusver geen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk Belegt duurzaam In verbinding met jou als klant Maakt beleggen leuk

Pluspunten

Overzichtelijk

Ik snap er nog steeds weinig van

Pluspunten

Ze helpen je goed denken met je mee ik ben alleenstaande moeder en krijg het nu een stuk beter met dank aan Semmie

Tot nu toe geen verbeteringen te bedenken

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden en een makkelijke manier om voorzichtig te beginnen met beleggen

Een overzichtelijke app zou wel makkelijk zijn

Pluspunten

Transparant Gemakkelijk overzicht dankzij overzichtelijk dashboard

Pluspunten

Heel toegankelijk, fijn alles digitaal. Duidelijke methodiek en mogelijkheden.

Mis eigenlijk een app.

Pluspunten

Aanmelding en verwerking is eenvoudig. Overzichtelijke website.

Nadat ik voor kind 1 alle data van mijzelf en mijn vrouw had toegevoegd, moest ik voor kind 2 dezelfde data nogmaals invoeren. Dat kan gebruiksvriendelijker in mijn ogen.

Pluspunten

Duidelijke regels. Fijn dat je met weinig geld ook kunt beleggen. In korte tijd heeft mijn geld meer opgeleverd dan ooit de rente bij de bank.

Pluspunten

Prima en snelle service, erg tevreden mee! Interessant en leerzaam om zelf eens mee aan de slag te gaan.

Pluspunten

Prima 1 e ervaring, makkelijk te openen. Chat contact ook snel en deskundig en vriendelijk.

App zou makkelijk zijn

Pluspunten

Maakt beleggen begrijpelijk en leuk! Vriendelijke benadering en een frisse communicatiestijl.

Een app zou handig zijn, maar die komt eraan heb ik gehoord! Leuk!

Pluspunten

Erg blij met eenvoudige uitleg en erg overzichtelijke website.

Pluspunten

Duidelijke spelregels!

Pluspunten

Prettig en betrouwbare club. De hoeveelheid informatie en filmpjes om men kennis te laten maken met alle verschillende facetten van beleggen, en je deelgenoot te laten zijn van hun werkzaamheden zijn verfrissend. Via de chat is er altijd een kort lijntje met de support.

Pluspunten

Gemakkelijk.

Nog geen.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.