Pluspunten

Duidelijk, transparant, overzichtelijk, professioneel en klantvriendelijk

Pluspunten

- Duidelijk en overzichtelijke website - Uitstekende klantenservice - Meedenkend - Geen onzin

Pluspunten

Overzichtelijk dashboard. Snelle hulp via chatfunctie.

Nog te kort voor aangemeld, volgt eventueel later nog.

Pluspunten

Snelle en duidelijke interactie van en met medewerkers

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk en leuk. Mbv Semmie kun je je eerste stappen wagen in deze gecompliceerde wereld.

Pluspunten

Goede klantenservice, duidelijke voorwaarden, duidelijk inzicht. Komt Profesioneel over en tot nu toe positieve resultaten!

Geen tot nu toe

Pluspunten

Tot nu is onze ervaring positief we zijn nog maar net begonnen.

Pluspunten

Transparante en duidelijke website, doen wat ze beloven: je geld duurzaam beleggen.

Pluspunten

Geweldig gebruiksvriendelijke website/service met een schat aan informatie die zeer duidelijk en kundig is aangeboden. Leuk om te zien wat er met je inleg allemaal gebeurd en hoe veel aandacht er aan wordt besteed!

mogelijkheid om aanpassingen te doen in de portefeuille zou wel een leuke aanvullig zijn.

Pluspunten

Enthousiast! Ook de boosters zijn leuk. Vooral het betaalverzoekje is een goeie manier om je geld direct in te leggen op je beleggingsrekening.

Pluspunten

Een ideaal platform voor de minder ingewijden op het gebied van beleggen zoals mezelf. De gehele opzet van de website, de informatievoorziening inclusief FAQ is uitstekend opgezet en was voor mij ook de trigger om klant te worden. Nu ongeveer 4 maanden verder heel tevreden ook over de user interface (zie zelf niet echt de noodzaak voor een aparte app), waarbij ook waardering voor de regelmatige updates/nieuwsbrief. Tot nu toch al een mooi rendement gerealiseerd door Semmie ondanks toch een wat moeilijkere afsluiting van 2018 gezien de financiele situatie op de markt en een dikke plus. Samengevat absoluut een aanrader.

Eventueel iets meer inzetten op het vergroten van de naamsbekendheid. Uiteindelijk Semmie gevonden na zoeken op internet en op basis van de goede reviews.

Pluspunten

Fijne klanteservice Duidelijk

Kom er niet snel op...

Pluspunten

Goede communicatie en nu al leuke rendementen op kleine schaal

Pluspunten

Positieve indruk. Zeer duidelijke user interface en communicatie naar de klant.

Momenteel nog geen opmerkingen.

Pluspunten

Super easy and great support when question!

Have a version in English! :)

Pluspunten

Zonder inspanning kan je toch voor relatief weinig geld meespelen op de beurs. En met die boosters heb je best wat marge om te verliezen als je het klein speelt. Zo kan je eigenlijk niet echt verliezen: https://www.wateengast.nl/heeft-iemand-misschien-15-euro-voor-me

Hoe meer analysemogelijkheden hoe beter, dus wat extra grafiekjes zouden van mij geen kwaad kunnen.

Pluspunten

mooi en betrouwbaar

Pluspunten

Prettige communicatie Alles netjes en snel geregeld Duidelijke site

Pluspunten

goede uitleg

tot nu toe geem

Pluspunten

Duidelijk en zeer positief

Pluspunten

All good so far... Prompt replies from the customer support and nice interface of the website.

It would be nice to have the website translated in English. Also, what about developing a mobile app?

Pluspunten

Snelle klantenservice

Enkele opstartproblemen, transacties niet zichtbaar) en geen app

Pluspunten

Ik heb me pas net ingeschreven dus voor lange termijn heb ik weinig feed back. Wat me meteen al trok was het gemak, duidelijk en ook netto kosten. Iets wat voor een onwetende belegger als ik heel fijn is. Het is echt beleggen voor dummies, en nog op goede doelen ook.

nog geen.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.