Pluspunten

Snel en gemakkelijk beleggen dat is waar Semmie voor staat. Vragen worden persoonlijk en snel beantwoord. Ik stort elke maand een vast bedrag en ik heb verder geen omkijken naar mijn beleggingen. Top, ga zo door!

Pluspunten

Heel goed bedrijf

Five stars

Pluspunten

Goede uitleg, makkelijk een account aan te aanmaken en prima helpdesk.

Tot nu toe geen punten van kritiek. Blijf dit vasthouden.

Pluspunten

Toegankelijk, snelle aanmelding en duidelijke informatie en verwachtingsmanagement

Pluspunten

Toegankelijk, duidelijk en niet moeilijk

Pluspunten

Super eenvoudig te openen. Het dashboard is helder en duidelijk, en een plezier om naar te kijken

Een app creeren.

Pluspunten

prima en stabiel

Pluspunten

Duidelijke website, fijn dat ze bezig zijn met duurzame doelstellingen, en goede klantenservice.

Altijd blijven verbeteren, maar ik heb nu geen concrete aanleiding. Volhouden en niet versloffen :-)

Pluspunten

Duidelijke informatie over de diverse mogelijkheden. Het openen van een rekening gaat makkelijk en de stappen zijn goed te volgen. Heldere communicatie op diverse mogelijkheden. Je wordt niet platgegooid met e-mails. Het is aan jou hoe je spaart, hoe snel je spaart en of je juist wat meer informatie wilt lezen of niet.

Eigenlijk heb ik er geen, ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Semmie mij als klant behandeld en zeer tevreden over het tot nu behaalde rendement

Pluspunten

Snelle en goede dienstverlening.

Pluspunten

eindelijk een platform waarbij je aan een mobiel device echt voldoende hebt. Alleen dit al maakt het duurzaam beleggen!

Nog niet

Pluspunten

Communicatief helder, sterk & duidelijk. Snelle terugkoppeling en begrijpbare taal. Nu al iets meer dan een jaar aan het sparen voor de kinderen met een prima rendement.

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik en om een rekening te openen. Het personeel is erg meedenkend en gemakkelijk te bereiken via de chatfunctie. Hiernaast erg goed dat Semmie duurzaam belegd en je weet dat er goed omgegaan wordt met je geld.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Snel, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Rendabeler dan spaargeld. Een goede keuze als je geen omkijken naar je beleggingen wilt hebben.

Hoewel er veel informatie gegeven wordt, blijft het beleggen toch abstract en op afstand voor mij. Ik hoef echt niets zelf te doen. Prettig en toch ook een beetje gek...

Pluspunten

Klantvriendelijk Reactiesnelheid Eenvoud en makkelijk te bereiken voor als je wat nodig hebt!

Tot nu toe nog geen!

Pluspunten

Alles digitaal, heldere communicatie.

Pluspunten

Mooi overzicht en goed inzicht in de activiteiten

Mobiele app

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Transparante platform waar je overzichtelijk bij kan houden waar je geld in belegd is

Pluspunten

Communicatie top, uitleg over het beleggen top.

Pluspunten

Heldere communicatie, goede service en professionele betrokken medewerkers die snel en duidelijk antwoord geven op je vragen. Bedrijf is erg coulant, rekening openen duurde langer dan verwacht, Semmie stortte daarop € 10,- voor het ongemak. Top service!

Ga zo door! Misschien een idee om af en toe een soort van bonus erin te gooien, bijv. als je een X bedrag stort dat Semmie daar iets bij doet. Stimuleert klanten meer te storten en om te blijven storten.

Pluspunten

Super sympathiek! Handig om geld apart te zetten.

Onboarding procedure kan beter. Teveel gedoe met documenten.

Pluspunten

Erg makkelijk en overzichtelijk, dit maakt beleggen leuk.

Pluspunten

Semmie is een ideaal platform voor de jonge -ietwat- onervaren belegger. Prima helpdesk en zeer overzichtelijk dashboard maken het gebruik van Semmie uitermate eenvoudig en leuk!

Het concept van Semmie klopt. Om het service niveau nog hoger te leggen raad ik aan pro-actief relatiebeheer te integreren. Een jaarlijks telefoontje waarbij de huidige beleggersportefeuille wordt doorgelicht waarbij het advies kan zijn om voor een andere beleggersstrategie te kiezen.

Pluspunten

top concept goede website interessant verhaal

app

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.