Pluspunten

Zeer gemakkelijke manier om te beleggen en geld te sparen.

Een app voor android!

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken platform & transparante strategie.

een APP is geen must wel leuk

Pluspunten

- Zeer snel en klantvriendelijk - Duidelijke en begrijpbare informatievoorziening

Pluspunten

This is a really great product - gives a really clear overview of your investment, options and keeps the whole experience uncluttered. Which is lovely. Also really good customer service.

none I have found so far

Pluspunten

Zeer communicatieve startup waar je echt als klant centraal wordt gezet. Transparant en duidelijk.

Pluspunten

Perfecte dashboard, duidelijke uitleg over beleggen. Een heel handig systeem.

Op dit moment nog geen verbeter punten.

Pluspunten

denken met je mee en de snelheid van reageren op vragen is verbluffend!

Pluspunten

Goeie transparante, duidelijk begrijpbare communicatie

meer communicatie over waar in belegd wordt

Pluspunten

Het is inzichtelijk wat ze doen met je geld, en ze reageren snel als je alsnog vragen hebt.

Ondanks dat je met een kleine inleg kunt beginnen zijn de onderhoudskosten relatief hoog. Gerust 50% van je rendement kan opgaan aan onderhoudskosten.

Pluspunten

Ideaal platform om makkelijk te kunnen beleggen. Het duidelijke dashboard is een groot voordeel, daarmee is zeer eenvoudig alles in te zien, oa in welke fondsen belegd wordt en wat het netto(! niet bruto) rendement is. In sommige kiyoh beoordelingen wordt gevraagd om een mobiele App, dat is mijn inziens niet nodig(ook duur om te maken). De website is namelijk geschikt gemaakt voor mobiele apparaten, waardoor het lijkt dat het een app is. Al met al benaderd Semmie de perfectie!

Klein verbeterpuntje van de site: Als je ingelogd bent kun je niet naar de veelgestelde vragen e.d.., dat zou eigenlijk onder de support knop moeten zitten. Daarvoor moet de gebruiker nu uitloggen.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk beleggen dat is waar Semmie voor staat. Vragen worden persoonlijk en snel beantwoord. Ik stort elke maand een vast bedrag en ik heb verder geen omkijken naar mijn beleggingen. Top, ga zo door!

Pluspunten

Heel goed bedrijf

Five stars

Pluspunten

Goede uitleg, makkelijk een account aan te aanmaken en prima helpdesk.

Tot nu toe geen punten van kritiek. Blijf dit vasthouden.

Pluspunten

Toegankelijk, snelle aanmelding en duidelijke informatie en verwachtingsmanagement

Pluspunten

Toegankelijk, duidelijk en niet moeilijk

Pluspunten

Super eenvoudig te openen. Het dashboard is helder en duidelijk, en een plezier om naar te kijken

Een app creeren.

Pluspunten

prima en stabiel

Pluspunten

Duidelijke website, fijn dat ze bezig zijn met duurzame doelstellingen, en goede klantenservice.

Altijd blijven verbeteren, maar ik heb nu geen concrete aanleiding. Volhouden en niet versloffen :-)

Pluspunten

Duidelijke informatie over de diverse mogelijkheden. Het openen van een rekening gaat makkelijk en de stappen zijn goed te volgen. Heldere communicatie op diverse mogelijkheden. Je wordt niet platgegooid met e-mails. Het is aan jou hoe je spaart, hoe snel je spaart en of je juist wat meer informatie wilt lezen of niet.

Eigenlijk heb ik er geen, ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Semmie mij als klant behandeld en zeer tevreden over het tot nu behaalde rendement

Pluspunten

Snelle en goede dienstverlening.

Pluspunten

eindelijk een platform waarbij je aan een mobiel device echt voldoende hebt. Alleen dit al maakt het duurzaam beleggen!

Nog niet

Pluspunten

Communicatief helder, sterk & duidelijk. Snelle terugkoppeling en begrijpbare taal. Nu al iets meer dan een jaar aan het sparen voor de kinderen met een prima rendement.

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik en om een rekening te openen. Het personeel is erg meedenkend en gemakkelijk te bereiken via de chatfunctie. Hiernaast erg goed dat Semmie duurzaam belegd en je weet dat er goed omgegaan wordt met je geld.

Niet van toepassing.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.