Pluspunten

Snel, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Rendabeler dan spaargeld. Een goede keuze als je geen omkijken naar je beleggingen wilt hebben.

Hoewel er veel informatie gegeven wordt, blijft het beleggen toch abstract en op afstand voor mij. Ik hoef echt niets zelf te doen. Prettig en toch ook een beetje gek...

Pluspunten

Klantvriendelijk Reactiesnelheid Eenvoud en makkelijk te bereiken voor als je wat nodig hebt!

Tot nu toe nog geen!

Pluspunten

Alles digitaal, heldere communicatie.

Pluspunten

Mooi overzicht en goed inzicht in de activiteiten

Mobiele app

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Transparante platform waar je overzichtelijk bij kan houden waar je geld in belegd is

Pluspunten

Communicatie top, uitleg over het beleggen top.

Pluspunten

Heldere communicatie, goede service en professionele betrokken medewerkers die snel en duidelijk antwoord geven op je vragen. Bedrijf is erg coulant, rekening openen duurde langer dan verwacht, Semmie stortte daarop € 10,- voor het ongemak. Top service!

Ga zo door! Misschien een idee om af en toe een soort van bonus erin te gooien, bijv. als je een X bedrag stort dat Semmie daar iets bij doet. Stimuleert klanten meer te storten en om te blijven storten.

Pluspunten

Super sympathiek! Handig om geld apart te zetten.

Onboarding procedure kan beter. Teveel gedoe met documenten.

Pluspunten

Erg makkelijk en overzichtelijk, dit maakt beleggen leuk.

Pluspunten

Semmie is een ideaal platform voor de jonge -ietwat- onervaren belegger. Prima helpdesk en zeer overzichtelijk dashboard maken het gebruik van Semmie uitermate eenvoudig en leuk!

Het concept van Semmie klopt. Om het service niveau nog hoger te leggen raad ik aan pro-actief relatiebeheer te integreren. Een jaarlijks telefoontje waarbij de huidige beleggersportefeuille wordt doorgelicht waarbij het advies kan zijn om voor een andere beleggersstrategie te kiezen.

Pluspunten

top concept goede website interessant verhaal

app

Pluspunten

Semmie heeft een mooie, gebruiksvriendelijke website waarbij in een aantal tabbladen alle informatie is te zien over jouw belegging. Ik beleg op kleine schaal en dat is me zonder verdere ervaring bij semmie of andere beleggingsbanken erg meegevallen, ook aan andere beginnende beleggers zou ik semmie willen aanbevelen.

Op dit moment niets

Pluspunten

Alles is helder uitgelegd en ziet er visueel aantrekkelijk uit. Het komt vertrouwelijk over en alles is inzichtelijk. Ik kan nog niets zeggen over het financiële resultaat, omdat de periode de kort is.

Een mobiele applicatie voor iPhone. Daarnaast zou ik meer kennis op willen doen over beleggen. Wellicht is Semmie daar een mooi platform voor. Een combinatie van zelf beleggen en laten beleggen wellicht?

Pluspunten

jong en modern. Ik vind de manier van communiceren prettig.

Wanneer komt de Sammie App?

Pluspunten

Heldere uitleg, beleggen voor dummies met echt meer rendement dan een spraarrekening!

Ontwikkelen van een app, pushberichten bij daling of stijging

Pluspunten

Een goed bedrijf dat ook daadwerkelijk winst voor je maakt. Klantvriendelijkheid is echt top. Binnen 5 minuten heb je al response!

Pluspunten

goed advies en er word veel informatie gedeeld over je geld. hoe je ervoor staat en wat de koers doet.

ik kan niks bedenken, er is niet echt iets wat ik tot nu toe mis.

Pluspunten

Goed rendement, goed dashboard. Duidelijk en zeer snelle support.

Geen!

Pluspunten

Simpel en overzichtelijk beleggen. Ook makkelijk als alternatief voor kinderspaarrekening.

Pluspunten

Leuke simpele uitleg. Makkelijk te gebruiken en ook voor beginnende beleggers begrijpelijk en leerzaam.

Nog niets tegen gekomen

Pluspunten

Ik weet helemaal niets van beleggen en ben net begonnen met beleggen en vind het instappen erg makkelijk. Tot nu toe nog geen negatieve ervaringen gehad.

Misschien de maandelijkse uitleg iets makkelijker uitleggen zodat het voor een beleggings nieuwkomer sneller te begrijpen is...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken

Een app zou handig zijn!

Pluspunten

Makkelijk, betrouwbaar, simpel stappenplan, duidelijke uitleg

Pluspunten

Duidelijk en inzichtelijk. Zelf heb ik weinig verstand van beleggen, daarom is het dus prettig om ook uitleg te krijgen binnen je dashboard. Verbeteringen aan het dashboard worden ook snel doorgevoerd!

Pluspunten

Leuk leren beleggen

Meer duidelijkheid over hoe het precies gaat

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.