Pluspunten

Semmie heeft een mooie, gebruiksvriendelijke website waarbij in een aantal tabbladen alle informatie is te zien over jouw belegging. Ik beleg op kleine schaal en dat is me zonder verdere ervaring bij semmie of andere beleggingsbanken erg meegevallen, ook aan andere beginnende beleggers zou ik semmie willen aanbevelen.

Op dit moment niets

Pluspunten

Alles is helder uitgelegd en ziet er visueel aantrekkelijk uit. Het komt vertrouwelijk over en alles is inzichtelijk. Ik kan nog niets zeggen over het financiële resultaat, omdat de periode de kort is.

Een mobiele applicatie voor iPhone. Daarnaast zou ik meer kennis op willen doen over beleggen. Wellicht is Semmie daar een mooi platform voor. Een combinatie van zelf beleggen en laten beleggen wellicht?

Pluspunten

jong en modern. Ik vind de manier van communiceren prettig.

Wanneer komt de Sammie App?

Pluspunten

Heldere uitleg, beleggen voor dummies met echt meer rendement dan een spraarrekening!

Ontwikkelen van een app, pushberichten bij daling of stijging

Pluspunten

Een goed bedrijf dat ook daadwerkelijk winst voor je maakt. Klantvriendelijkheid is echt top. Binnen 5 minuten heb je al response!

Pluspunten

goed advies en er word veel informatie gedeeld over je geld. hoe je ervoor staat en wat de koers doet.

ik kan niks bedenken, er is niet echt iets wat ik tot nu toe mis.

Pluspunten

Goed rendement, goed dashboard. Duidelijk en zeer snelle support.

Geen!

Pluspunten

Simpel en overzichtelijk beleggen. Ook makkelijk als alternatief voor kinderspaarrekening.

Pluspunten

Leuke simpele uitleg. Makkelijk te gebruiken en ook voor beginnende beleggers begrijpelijk en leerzaam.

Nog niets tegen gekomen

Pluspunten

Ik weet helemaal niets van beleggen en ben net begonnen met beleggen en vind het instappen erg makkelijk. Tot nu toe nog geen negatieve ervaringen gehad.

Misschien de maandelijkse uitleg iets makkelijker uitleggen zodat het voor een beleggings nieuwkomer sneller te begrijpen is...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken

Een app zou handig zijn!

Pluspunten

Makkelijk, betrouwbaar, simpel stappenplan, duidelijke uitleg

Pluspunten

Duidelijk en inzichtelijk. Zelf heb ik weinig verstand van beleggen, daarom is het dus prettig om ook uitleg te krijgen binnen je dashboard. Verbeteringen aan het dashboard worden ook snel doorgevoerd!

Pluspunten

Leuk leren beleggen

Meer duidelijkheid over hoe het precies gaat

Pluspunten

Duidelijke en transparante afspraken. Ideaal voor de leek om te beleggen. Het kan zijn dat de koersen dalen en dat voelt eng, maar heb geduld, deze stijgen ook weer. Ik heb voor Semmie gekozen omdat het inleg bedrag niet vast staat, opnemen kans ook op gewenst moment en omdat het rendement op dit moment veel hoger ligt dan bij de bank

Wellicht een betere weergave van de dalingen en stijgingen van de investeringen.

Pluspunten

Heel overzichtelijk hoe het geld belegd wordt. Ik gebruik het als spaarpot voor de kinderen.

geen opmerkingen

Pluspunten

Goede site Goede uitleg Maakt beleggen voor kleine beurs mogelijk

zou het zo niet weten. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Duidelijk word alles uitgelegd risco’s Kan je zelf beperken en blijft toch altijd beetje gokken

Goed bezig goed uitgelegd wannee kans op daling is maar dan rustig blijven en niet er gelijk uitstappen maat gewoon blijven vertrouwen en met tijd komt het wel weer goed blijft tenslotte gokken

Pluspunten

Very happy with Semmie!

Pluspunten

Duidelijk, eenvoudig, overzichtelijk en hele vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Correctheid, afspraak na komen,geen reclame anders dan Semmie op de site

Pluspunten

Ontzettend leuk om op deze manier te beleggen. Alles wordt voor je gedaan, je hoeft alleen maar op je (zeer overzichtelijke) dashboard te kijken. Ideaal voor mensen die net als ik geen verstand van beleggen hebben!

Pluspunten

Makkelijke, snelle en overzichtelijke site.

Mis een app en twee-factor authenticatie

Pluspunten

Goed overzichtelijk programma. Geen gedoe met minimale inleg. Makkelijk om te kiezen hoe je wilt beleggen, qua risico.

Een app voor IOS of Android.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.