Pluspunten

Super makkelijke en doeltreffende geldbelegging! Zonder dat je zelf tijd kwijt bent, en hier zitten specialisten voor wie dit dagelijkse koek is. Erg fijn is dat je een eigen portfolio invult. dus je eigen risico bepaald.

Pluspunten

De eenvoudige werkwijze en voldoende rendement deden mij besluiten bij Semmie aan te sluiten. Inmiddels sparen we ook voor onze zoon via semmie!

Bonusstelsel voor aanbrengen van nieuwe semmie fans.

Pluspunten

Inzichtelijk Overzichtelijk Gemakkelijk

Zelf kunnen aanpassen van fondsen Grafieken met beter inzicht Een SMS sturen instellen met koerswijzigingen stijgingen of dalingen

Pluspunten

Helder & duidelijke dienstverlening, geen verrassingen en zeer gebruiksvriendelijke portal gericht op eenvoud.

Ik kan op dit moment geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Enorm transparant en het instant beantwoorden van vragen online is perfekt. Zeker voor een beleggings-leek als ik is dat prettig en ik begin me al aardig "thuis" te voelen.Ga zo door.

Pluspunten

ik ben happy!!!!

Pluspunten

Nu een paar maanden een Semmie account. Erg tevreden over het gemakkelijke gebruik omdat ik automatisch maandelijks geld overmaak hoef ik nergens over na te denken Semmie doet de rest. Ook erg belangrijk het rendement wat ik tot nu to heb behaald is

Een update over het rendement met uitleg erbij.

Pluspunten

Direct antwoord bij antwoorden online. Makkelijk en overzichtelijke portefeuille en duurzaam!

Graag een app in de toekomst, heb ik al gevraagd en komt maar ze moeten er nog even voor sparen :)

Pluspunten

Hoog rendement, goede service

Ik ben eigenlijk over alles tevreden

Pluspunten

Helder verhaal, lage all-in kosten. Makkelijk dat je meerdere rekeningen in 1 account kan inzien.

graag iets meer uitleg van de reden achter de aan of verkoop van een fonds. Nu staat alleen de basis er, maar ik zou graag wat dieper er op in gaan.

Pluspunten

Makkelijk en laagdrempelig beleggen. En als ik het geld toch nog nodig heb, krijg ik het (zobder boete) snel terug!

Pluspunten

Makkelijk openingsproces online, simpel en goed dashboard, prima rendement en je kan zo je geld weer opnemen als je dat wilt.

Ik zou graag meer willen leren over beleggen dus misschien online lessen gaan geven over hoe het werkt.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.