Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt zorgvuldig ontwerpadvies en betrokken ondersteuning tijdens het hele aankoopproces. Het personeel was vriendelijk en deskundig, waardoor het vinden van de juiste items gemakkelijk ging. De levering verliep soepel en de communicatie over vervolgstappen was duidelijk. Samengevat gaat de ervaring over kwaliteit van advies, klantgerichtheid en betrouwbare service.
Sellini heeft prima werk geleverd, met name het ontwerp en de begeleiding door Sophie was geweldig! We zullen anderen zeker aanbevelen jullie te bezoeken.
Vrijwel complete inrichting
15 May 2026
Jan
Lemmer
Gezellige gesprekken goed advies. Fijne communicatie over levering van de meubelen.. Precies uit gezocht wat bij ons past.
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Bank eettafel eettafel stoelen eettafelbank lampen kast. Mooi en goed.
Beveelt niet aan
11 May 2026
Postma
Luxwoude
Gestart met een interieuradvies van Selinni wat helemaal aansloot bij onze wensen. Mooie meubels, lampen en combinaties! Goed geholpen om het een mooi passend geheel te maken. Aanrader!
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Hoekbank, fauteuil, barstoelen, tvmeubel, lampen.
11 April 2026
Joke Wiersma
Sneek
Al meerdere meubel stukken gescoord bij de leuke hippe meubel winkel . Je wordt erg goed begeleid in de keuze van stoffen . Er wordt met je mee gedacht .
Bankstel , eethoek, eetstoelen , kast
29 March 2026
Anna
Sneek
Ik heb een Routz tv meubel gekocht. Bij Selinni was het meubel een stuk goedkoper. De service was goed. Het meubel werd thuisbezorgd en netjes op de juiste plek gezet.
Routz tv meubel
25 March 2026
Natalie Huijgen
Sliedrecht
Op basis van een foto van een vriendin besloten bij Sellini te gaan kijken. We konden de betreffende lamp niet in de showroom vinden, hebben een medewerkster gevraagd. Lamp was al verkocht, waar we niet van opkeken, maar kon nog besteld worden. Binnen een week kregen we al een telefoontje dat de lamp opgehaald kon worden.
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Lamp en HK Living mokjes, beide heel mooi.
24 December 2025
M
Sneek
Tessa denkt met je mee, wat erg prettig is. Fijne ervaring zowel voor onze bank en eethoek.
N.v.t.
21 December 2025
Annie de Graaf
Stiens
Bij de aanschaf van een Dyyk bank en fauteuil zijn we goed geadviseerd bij kleur- en materiaaladvies. Zeer tevreden en prima communicatie!
Dyyk 4-zitsbank en draaifauteuil
17 December 2025
Paula en Geert
Leeuwarden
Korte lijntjes en makkelijk in contact voor vragen. Snelle antwoorden
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Banken tafel.en tv kast...mooie kwaliteit
15 December 2025
J. De vries
Burgum
Wij gingen opzoek naar een fijne hoekbank waar we met zijn vieren lekker uitgebreid op konden loungen. Dit is zeker gelukt met een goed advies erbij. Door de kleurenstalen van onze muren er bij te houden zijn we samen tot onze mooie bank gekomen,. En ook nog een merk uit Nederland wat wij een leuke bijkomstigheid vinden. Topservice!
Hoekbank
16 September 2025
Fam. Veenema
Stiens
Wauw! Wat een klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Zelfs zonder afspraak of voorbereiding werden we geholpen nadat we bij een andere interieurwinkel (wel op afspraak) min of meer zijn weggestuurd. Erg toegankelijk en meedenkend en voor kinderen een leuke speelhoek onder de trap. Niets was teveel. Is het niet zoals het hoort, geen probleem ze helpen dit oplossen. Absoluut om aan te bevelen!
Meubels en interieuradvies
16 September 2025
Fam. Goossen
IJsselmuiden
Goede klantgerichte service in de keuzes en het leveringstraject.
Bank
Albert
Oentsjerk
Ik slaag er altijd. En mijn schoondochter krijgt ieder jaar een cadeaubon van mij van jullie op haar verjaardag.
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Tafel en apothekers kast Dienblad en accessoires daar op. En een prachtige lamp
Yvonne Timmerman
Noordwolde
De hulp bij aanschaf is heel goed. Na bij meerdere wooncentra geweest te zijn, hadden we hier voor het eerst het gevoel dat we echt geholpen werden. Ze denken mee en zijn geduldig. De levering duurde lang, maar dat schijnt overal zo te zijn en werd van tevoren gecommuniceerd. De bank is van goede kwaliteit en daar zijn we ook erg blij mee. De aftersales/service is ook goed. We hadden twee kleine dingen met de bank die even opgelost moesten worden. Dat werd met goede service aan huis netjes en snel opgelost.
bank
Van de Kamp
Sint Nicolaasga
Prettig bedrijf dat gericht is op persoonlijke aandacht en service. De speciale producten die zij leveren hebben een hoge kwaliteit en zijn in de gemiddelde interieurzaak niet te vinden.
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Vooral verf en mijn dochter een tafel op persoonlijke voorkeur. Uitstekende producten
8 May 2025
Albert
Sneek
Vriendelijke, en hele goede service!
Mooi schilderij (doek )
5 May 2025
Marjolein Prins
Joure
Na een interieur advies van Jeldou hebben we alles besteld. Zo enthousiast waren we. We moesten er wel een tijdje op wachten maar Tessa hield ons goed op de hoogte toen de levertijd langer werd dan verwacht. De meubels zijn prachtig. De kwaliteit is hoog. Fijne levering aan huis. Communicatie met Tessa verloopt erg prettig.
Elementenbank, salontafels, vloerkleed
5 May 2025
Evelien en Arjen
Leeuwarden
We wilden graag een paar lampen kopen die niet aanwezig waren in de winkel. Ze werden besteld en thuisbezorgd. Als ze niet mooi stonden in onze kamer dan konden we ze terugbrengen naar de winkel. Dit was niet nodig, want ze staan super mooi!
Mooie wandlampen
29 December 2024
Dijkstra
Joure
Wij gingen op een zaterdag naar Deurne naar Selinni wonen voor pakjesavond voor onze dochter. Het liep die dag anders. De maandag gebeld en Tessa heeft me fantastisch geholpen door onze bestelling telefonisch aan te nemen. Het ging zo snel dat wij onze bestelling van HK living woensdag thuis kregen bezorgd. Het inpakken voor pakjesavond voor onze dochter kon beginnen. Alles nog goed gekomen. Daar ben ik Tessa dankbaar voor. Pakjesavond was geslaagd. Ook namens onze dochter heel erg bedankt!
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
HK living servies heel mooi
19 December 2024
Peters
Helden
Wij zijn goed geholpen bij onze keuze en zeer leuk en gemakkelijk in omgang. Dikke duim!
Vloerkleed
19 December 2024
Ger de Vries
Leeuwarden
Tessa van Selinni wonen denkt enorm met je mee! Super blij met onze nieuwe bank. Dank je wel voor de flexibiliteit en service!
HK living bank
18 December 2024
Charis de Bruin
Lemmer
Heel vriendelijk en correct geholpen…. Goede uitleg over product en een super goede en netjes bezorg service.
Zwarte metalen vitrinekast. Zeer tevreden
16 December 2024
Hendrikx
Heerenveen
Klantvriendelijk zowel fysiek als digitaal zeer tot zeer goed bereikbaar.
Viteinekast
16 December 2024
Geart Hoekstra
Joure
Leuke spullen gekocht. Deskundig geholpen en fijn mee gedacht. Wij komen zeker terug! Ondanks dat 2 kasten niet helemaal hetzelfde blad hadden waar zij overigens niets aan konden doen, losten ze het perfect op.
Kast, bank en decoratie
17 May 2024
Hoven
Leeuwarden
Echt geweldig. Goed assortiment en super aardig personeel. Ik ben er meerdere keren zeer succesvol geslaagd. En wat een service! Producten die niet op voorraad waren, werden voor mij geregeld zonder enige verplichting.
Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan?
Fauteuil, kleed, accessoires, bureau, lampen
23 April 2024
petra wieringa
Selinni wonen
We creëren gave interieurs met de producten van onze merken!
ONZE PRODUCTEN
Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang
ONZE MERKEN
BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving
Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton
vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me
Marconiweg 24