Makkelijke manier om in contact te komen met sollicitanten. Het verbaasde me dat ik 4 afspraken heb gemaakt waarbij de sollicitant de afspraak af zei of zelfs weg bleef. Uiteindelijk iemand uit de buurt kunnen vinden. Ik maakte me wel zorgen of ik makkelijk kon opzeggen, maar dat lijkt ook te lukken.

Super snel een goede hulp gevonden!

Nadat ik mijn oproep had geplaats, had ik binnen een paar uur al reactie van diverse werksters in mijn omgeving. Inmiddels kennisgemaakt met één van hen en meteen een goede match. Communiceren met de werksters via de chat werkt prima. Nu ik iemand heb gevonden, meteen account opgezegd. Dat gaat ook heel makkelijk. Dus ik ben super tevreden over de service van werksters.nl

Matig met name in de zoekgalerij.

Met name een groot aantal werksters dat zichzelf met naam en foto aanbiedt laten het afweten om snel te reageren. Van sommigen moet ik nu 2 maanden later nog steeds een reactie krijgen. Ik heb geen respect voor personen die niet het fatsoen hebben om binnen een paar dagen te reageren. Maar goed ik ben inmiddels voorzien.

Paar directe reacties maar daaruit kwam niets definitiefs. Daarna reageerde er iemand uit Den Bosch en dat werd een fijn gesprek. Volgende week begint ze! Heel blij mee! Moet gewoon zo zijn.

Ik heb veel reacties gekregen op mijn oproep en snel een werkster gevonden

Snel veel reacties gekregen . Niet allemaal compatible met mijn oproep maar uiteindelijk toch vrij snel een goede hulp in de huishouding gevonden via deze site.

2 x in korte tijd succesvol iemand gevonden

4 jaar geleden voor het eerst iemand via dit platform gevonden en vandaag voor de tweede keer opnieuw een nieuwe werkster gevonden omdat de vorige ermee stopt. Je kunt eenvoudig zelf een oproep plaatsen en ook zelf werksters in de buurt benaderen. Een premium account zeker waard, fijn dat je ook direct weer kunt opzeggen zodra je iemand gevonden hebt.

Binnen enkele dagen een huishoudelijke hulp gevonden.

Heldere site,met resultaat in 1,5 dag!!

Positief

Oproep geplaatst. Zelfde dag al meerderen reacties. Iemand op gesprek gehad. Meteen goed. Begint met 1 week. Allemaal heel makkelijk te regelen op deze manier. Ja, automatische afschrijving schrok ik even van. Meteen weer opgezegd. Dat was idd heel makkelijk. Dus eenmalig 20 euro betaald. Voor gebruik van site / het gemak.

Alle mensen met wie we een afspraak maken komen niet opdagen

Mijn man heeft via dit platform geprobeerd een nieuwe schoonmaker te zoeken er werd vrij snel gereageerd maar geen één is komen opdagen naar de gemaakt afspraak. Kan me niet voorstellen dat toevallig is website ziet er ook verdacht uit.

Mega snel geholpen!

1 van de weinige sites waar je gewoon maandelijks kan opzeggen en toegang hebt tot alle oproepen en zoekende. Veel reageerden niet, dus advies is wel om veel berichtjes eruit te gooien als het dringend is.

Snel en goed geregeld.

Veel reacties ontvangen en goede begeleiding door werksters.nl.

Blij een goede werkster uit de buurt te hebben gevonden!

Met het abonnement een goede match kunnen vinden uit de buurt. Helaas ook 5 andere schoonmaaksters benaderd die nooit gereageerd hebben.

Na vele negatieve ervaringen met andere websites om een hulp in de huishouding te vinden was ik blij verrast met jullie website. Ik kon zelf selecteren met wie ik een gesprek wilde en had direct contact. Tot grote tevredenheid een nieuwe dame gevonden die komt helpen.

Een efficiënte plek om een schoonmaker hulp te vinden

Er staan ​​genoeg beschikbare schoonmakers op de website vermeld, en het is gemakkelijk om er een goede voor u te vinden. Let op: niet alle geregistreerde schoonmakers zijn meer actief op de website, dus let op hun laatste inlogdatum

Super, meteen dezelfde dag een hulp gevonden die ook nog eens maar 1 straat verder woont!

Geweldig. Ik was een beetje sceptisch omdat je om in contact te komen met een mogelijke hulp, een soort abonnement moest afsluiten, maar ik vond het de gok waard. Blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb meteen diezelfde dag een hele leuke hulp gevonden die ook nog eens maar 1 straat verder woont. Kan niet beter, en toen ik daarna het abonnement opzegde (dat is letterlijk 1 klik!) krijg je toch nog toegang voor de resterende dagen van de maand omdat je voor een hele maand betaald heb. Echt super dit. Ben jij ook sceptisch vanwege dat abonnement, dat is dus niet nodig. Ik ben erg geholpen met dit netwerk.

snelle hulp gevonden

Snel iemand gevonden die in de buurt woont

Ik gebruik werksters.nl al best lang, ik denk 20 jaar ofzoiets. Ik ben verhuisd van Den haag naar Zevenaar en nu weer naar Leusden. Altijd een passende werkster gevonden en zo niet, dan zei ik dat het niet meer nodig was. Ik raad het Altijd iedereen aan. Niks is zo fijn als een schoon huis en het motiveert mij om nog even het huis op te ruimen. Heerlijk! Groetjes Wendy

Snel, goed en ruime keus

Makkelijk account aanmaken en opzeggen. Ruime keuze uit verschillende type mensen en de meesten reageren vlot. Je kunt veilig via dit platform communiceren en indien gewenst over gaan op whatsapp.

Werk goed

Je krijgt gelijk een lijst met werksters in de buurt. Ik had een afspraak met iemand die helaas niet kwam. Daarna ern nieuwe afspraak gemaakt met een andere en dat blijkt een fijne werkster. Ik ben blij met haar.

Snel iemand gevonden!

Al dezelfde dag een fijne hulp gevonden. Site doet wat hij beloofd.

Geweldige hulp bij het zoeken naar een werkster

Ik had binnen korte tijd aanbiedingen voor mijn woonplaats Groningen en ik heb heel snel iemand gevonden via werkster.nl

Transparant

Heb een werkster gevonden, met een eigen oproep. Site werkt goed en makkelijk. De site verstrekt tips en is duidelijk over de afspraken en het abonnement.

Zeer eenvoudig en zeer snel prima werkster gevonden

Zeer eenvoudig en zeer snel prima werkster gevonden

Super ervaring

Wij hebben de juiste persoon gevonden via Werkster.nl. Het is zeker aan te bevelen als je een goede werkster zoekt.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!