Altijd een positieve reactie

In de loop der jaren, heb ik op verschillende adressen gewoond maar via Werksters.nl heb ik altijd een goede werkster gevonden.

Zoek je hulp? Dan is deze site een aanrader.

Eerlijke voorwaarden. Eerlijke prijs. Goed systeem. Nooit iets fout gegaan. Ze mogen toezeggingen na: makkelijk een account ingesteld. Dat kun je ook uitzetten. En ze bewaren al je berichten doet je ze ook van eerdere contacten kunt vinden. Absoluut mijn redding in 'hulpeloze' tijden.

Hands on efficient en schoon, fikn!

Zie boven. Top!

Geen maandelijkse bemiddelingskosten en toch een huishoudelijke hulp gevonden

Voor een maandelijks vast bedrag kun je zoeken naar een huishoudelijke hulp, zodra je er één hebt gevonden kun je opzeggen. Zelf afspraken maken met de huishoudelijke hulp over het uurtarief en je hoeft geen maandelijkse bemiddelingskosten te betalen zoals bij sommige partijen. Heeft enkele maanden geduurd voordat ik huishoudelijke hulp gevonden had en niet alle huishoudelijke hulpen reageren op je berichten. Je kunt op de website zien hoe actief ze zijn met inloggen, als mensen niet reageren op je bericht kun je dit melden. Tevreden over het verloop en de kosten

Prima georganiseerd en in duidelijkheid.

Alles verloopt heel vlot en prompt!

Hulp binnen enkele weken gevonden zonder de hoofdprijs te betalen voor “bemiddeling”

Een van de weinige betaalbare manieren om een betrouwbare hulp te vinden. Het aanbod was niet heel ruim, maar bleek voldoende. Communicatie via het platform werkte eenvoudig.

Binnen een paar uur een werkster gevonden

Je betaalt een abonnement maar deze kun je elk moment opzeggen. Ideaal. Binnen een paar uur een werkster gevonden, dus dat zijn eenmalige kosten die het prima waard zijn

Veel leuke reacties, goede site

De site is een ware hulp om in contact te komen met elkaar. Ook het aan en afmelden verloopt goed. En we hebben iemand gevonden waar we heel blij mee zijn!

Procedure is eenvoudig en redelijk goedkoop. De werkster is prima.

Mijn partner heeft uw website op internet vrij makkelijk gevonden. Het zoeken van een werkster was eenvoudig. Dat je het premium account alleen tijdens het zoeken van een werkster hoeft te betalen was niet direct duidelijk. De werkster die wij uitkozen is prima. Contact met haar verliep makkelijk.

Door Wekster.nl heb ik een werkster gevonden

Wel even zoeken en afspraken maken en goed doorvragen voordat men overgaat tot akkoord. Kennismaking gesprek van te voren is wel nodig

Veel en in hoog tempo aanbod van werksters. Goede website. Fantastisch systeem. Groet en Dank van Bea Zandwijken

Heel fijne, duidelijke site

Wij hebben een fantastische werkster gevonden via deze site. Het was makkelijk de profielen te bekijken, contact op te nemen en afspraken te maken. Ik hoop dat ze nooit meer weg gaat, maar mocht onze werkster stoppen dan zal ik zeker weer via deze website verder zoeken.

Goede website met werkster kosten en beschikbaarheid per dagdeel

Binnen een half uur had ik een werkster gevonden hetgeen klikte na een kennismakingsgesprek

Erg fijn!

Heel fijn dat het zo snel kon. En ze heeft meteen goed aangepakt. Dankbaar met zo'n fijne hulp in huis. Alles ruikt weer heerlijk en is schoon.

Ik heb binnen een week weer een huishoudelijk hulp gevonden.

Werkt goed

Fijn en overzichtelijk! Snel iemand gevonden die goed werk levert. Ook het opzeggen is erg makkelijk.

Systeem werkt erg goed

Ik kan niet anders concluderen dat het systeem erg goed werkt. Ondanks de krapte in schoonmakers krijg je veel reacties. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zie het anders maar eens voor elkaar te krijgen iemand te vinden. Ik raad het iedereen aan. Punt van aandacht: vermelden van referenties/beoordelingen per schoonmaker zou het nog makkelijker maken iemand te kiezen.

Prima site,

Snel contact gelegd en we gaan met enthousiasme aan de slag!

Prima werkende systeem, snel iemand gevonden

Leuk om eerlijke reviews te kunnen zien van de werksters.

redelijk snel een nieuwe match

Veel reacties, veel ook van buiten mijn woonplaats, wat ik zelf onhandig vindt. Maar Uiteindelijk een goede match die ik nog ga reviewen.

Snel hulp gevonden.

Via het plaatsen van een oproep snel hulp gevonden!

Snel contact

Binnen een paar dagen iemand gevonden. Erg fijn.

zinvol

Is alleen zinvol als gegadigden zich ook uitschrijven als ze al langer niet hebben gereageerd. Ik zou een termijn hier aan stellen. Zo houden jullie de database optimaal

Ben heel tevreden met werkster.nl

Je vind hier snel een goede werkster.

Ik heb mijn hulp gevonden.

Ik heb mijn hulp gevonden. Ze was de eerste die op mijn oproep gereageerd had en daar ben ik meteen maar in zee gegaan omdat in de communicatie met haar (via werkster.nl) ze zeer betrouwbaar overkwam. Dat was anders met D. en K., die na 3 dagen op mijn oproep reageerden. Op het verzoek om nader kennis te maken heb ik gevraagd om telefonisch een datum te prikken, maar hierop werd niet gereageerd. Jammer, maar toch ben ik zeer tevreden over werkster.nl Ga zo door want er is zeker behoefte aan deze site.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!