Miscommunciatie

Ondanks het invullen van de gegevens als op welke dag en bereikbaarheid, was het lastig om contact te krijgen met mogelijke schoonmaaksters. Er werd na antwoord geven, bijvoorbeeld niet meer gereageerd. Of pas twee weken later. Na 4 weken gelukkig wel live met een schoonmaakster kunnen afspreken en zij start binnenkort. Zou fijn zijn al er binnen bijvoorbeeld 3 dagen een reactie moet zijn ontvangen voor beide partijen.

maakt waar wat ze zeggen te doen

snelle reacties

snel een werkster gevonden

Het ging gemakkelijk om via werkster.nl een werkster te vinden.

Handig om snel een goede werkster te vinden

Je krijgt een mooi overzicht van alle werksters in de omgeving die werk zoeken. Ik kreeg een aantal reacties en nu heb ik snel weer een nieuwe hulp gevonden.

Site zit goed in elkaar, hier en daar wat onduidelijk.

Het gebeurt regelmatig dat mensen op mijn oproep reageren en dan niets meer van zich laten horen. Als ik zo alert ben geweest in het eerste telefoongesprek een nummer te krijgen wordt regelmatig niet opgenomen (antwoordapparaat!) en niet meer gereageerd. Deze keer ( 1 maand) zelfs twee keer een eerste kennismakings-afspraak bij mij thuis gehad, waar niemand kwam opdagen, maar ik realiseer mij dat jullie daar weinig aan kunnen doen. De laatste (Elisa) heb ik maar een nijdig bericht gestuurd. Heb nu hulp, waarbij ik nog niet weet hoe het af gaat lopen en nieuwe reacties kwamen er even niet meer, dus nu even inactief. Daarbij is het onduidelijk op welk moment de nieuwe maand ingaat! Ik wil graag een datum EN tijdstip weten, zodat ik weet wanneer ik precies inactief moet worden, zodat ik niet weer een maand actief hoef te zijn zonder dat er iemand reageert. Is dit nu het geval?

Veel kaf tussen het koren

Gegadigden lezen oproep slecht (reageren vanuit woonplaats, die meer dan 75 km. weg ligt.) Soms zeer summiere/ onvolledige beschrijvingen van werkzoekende werksters, die hun beschikbaarheid ook niet bijhouden. Ruim meer dan de helft antwoord niet of niet meer op persoonlijke berichten. Relatief duur voor mensen die een werkster zoeken.

Goed en duidelijk

Werkt heel gemakkelijk!

Ik had al heel snel een werkster gevonden. Wat ik fijn vind is dat je zonder premium account de oproepjes wel kunt lezen. Dan kun je van tevoren een beetje inschatten of er iemand passend bij zit. Als je wil reageren, dan betaal je voor het account en kun je evt ook zelf een oproep plaatsen. Dit ging allemaal heel gemakkelijk en snel! Als ik ooit nog eens een nieuwe werkster zoek, zal ik dat zeker weer hier doen.

Prima platform, binnen 24 reacties

Onlangs een oproep gedaan voor mijn ouders. Er kwamen heel snel 4 relevante reacties. Daaruit is een kandidaat gekozen en is inmiddels begonnen. Super dus.

Fijn zo om een hulp uit de buurt te vinden

Voelt vertrouwd zo

Prima platform, doet wat het moet doen.

Nadat ik betalend lid was geworden, een redelijk aanaantal reacties en gegadigden. Gesprekjes gevoerd en keuze gemaakt. Alkes binnen termijn van een maand.

Heel snel iemand gevonden.

Wij hebben heel snel iemand gevonden om te helpen en hadden veel reacties van geschikte mensen.

Reactie slecht.

De werkzoekende reageren zeer slecht op de berichten, eigenlijk bijna nooit.

5 Reacties en een goede wekster gevonden uit onze woonplaats

Makkelijk, duidelijk, eerlijk en echt simpel weer op te zeggen

Makkelijk, duidelijk, eerlijk en echt simpel om op tte zwggen

Matig

Wanneer er afspraken worden gegeven word er vaak afgezegd op het laatste moment. Of er komt niemand opdagen.

Mijn eerste indruk was goed,

Mijn eerste indruk was goed . Ik heb verschillende kennismakingsgesprekken gehad en wat mij daarbij opviel, is dat er zoveel personen tussen zitten, die geen Nederlands spreken, zelfs niet gebrekkig. Je moet via een telefoonapp communiceren en dat is bijna niet te doen. Men spreekt zelfs geen Engels. Jammer. Via jullie heb ik wel gevonden wat ik zocht. Missie geslaagd.

Eenvoudig te regelen en af te zeggen

Eenvoudig te regelen en waar aan te melden en af tezeggen

Geweldig@

Zeer duidelijk over procedure. Na aanmelding stroomden reacties binnen. Ik heb dan ook supersnel hulp gevonden. Betaling stopzetten Zeer eenvoudig!

Found good cleaner fast

Found good cleaner fast and efficient. Just place an add and wait for a few days to get bunch of offers. Used this service twice and was happy both times.

Gemakkelijk een hulp gevonden

Heb een advertentie gezet en daarna veel reacties ontvangen. Minpunt: pas daarna werd duidelijk dat ik moest betalen om daadwerkelijk in contact te komen met 1 van de mensen die gereageerd hadden.

fijn dat jullie er zijn zodat we kunnen kijken wie er bij ons past om het huis te poetsen

tevreden over jullie

Snel een werkster gevonden.

Prima kontakt gehad met fijne mensen. Heb ee alle vertrouwen in dat zij goed werk gaan leveren.

Snel geholpen

Er waren meer hulpen dan verwacht. Na 1 dag al voorzien van een goede hulp.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!