Pluspunten

Een prettige manier om summier kennis te maken met kandidaten, die zich voorstellen met hun kunde en kennis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De inschrijving verloopt vlot en correct en de reacties worden prompt doorgestuurd. Zakelijk en helder, zo is het plezierig.

Terwijl ik allang uitgeschreven was kreeg ik na ruim 2 jaar nog reacties, welke ik al snel negeerde. Dat vond ik voor degene die zich aanmeldde vervelend, echter leek het mij (nadat ik hier gewag van had gemaakt) de beste manier om dit te stoppen. Ook deze keer ben ik wat onzeker hoe lang ik na stopzetting van mijn oproep nog berichten krijg en of ik daarvoor moet betalen indien ik een vriendelijke afwijzing retourneer - dat is allemaal niet zo duidelijk.

Pluspunten

Een mooie manier om iemand te vinden

Ik heb allang mn account weer opgezegd en dan wordt er toch weer geld afgeschreven. Dat is niet leuk en slecht. Ik snap dat jullie het niet voor niets kunnen doen, maar dit riekt naar opzettelijke geldklopperij!

Pluspunten

Goede selectie is mogelijk door je postcode en de afstand in te vullen. Prima.

Je moet steeds opnieuw je selectie invullen als je er even uitgaat. zou mooi zijn als de vorige selectie als eerst op het scherm kwam.

Pluspunten

- Makkelijke interface - Ruim aanbod - Relatief goedkoop

- Berichten ook in email weergeven - Betere weergave foto's - Verbeterde mobiele versie (site of app)

Pluspunten

Op de uitgezette vraag om een werksters heeft 55% gereageerd. Zij die niet hebben gereageerd adviseer ik om uit het bestand te halen. Verder is de opgedane ervaring met uw werkneemster ( ben even haar naam kwijt) buitengewoon goed geweest. Een compliment! De totale ervaring met uw organisatie was uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een gemakkelijke manier om aan een huishoudelijke hulp te komen i.p.v briefjes in de supermarkt op te hangen.

-Wat mij erg stoort is dat sommige hulpen niet reageren. -Een foto bij de oproep zou prettig zijn, je kunt alvast een indruk van de hulp krijgen. -verwijderen van hulpen die lang niet ingelogd hebben.

Pluspunten

Duidelijkheid. Makkelijk in gebruik snelheid van contact; Effectief:Kwaliteit. Krijgt wat je zoekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijker om iemand te vinden.

?

Pluspunten

Makkelijke manier om aan potentiele kandidaten te komen.

De spelregels m.n. de kosten,van te voren aangeven.

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Snel resultaat, kon een keus maken uit verschillende candidaten

Pluspunten

Het werkt snel

Pluspunten

Prima site. Geen op- of aanmerkingen.

Pluspunten

Heel duidelijk website. Veel reacties gekregen.

Misschien direct melden dat je zonder upgrate geen contact kan maken met werksters

Pluspunten

je kan zoeken op je regio, makkelijk zelf een advertentie plaatsen, gemakkelijk beantwoorden aan reacties - alles wat je van zo'n site verwacht! Ik had in 3 dagen meer dan genoeg reacties!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb snel een werkster gevonden in mijn woonplaats.

Pluspunten

Fijne manier om aan een werkster te komen.

Geen idee!

Pluspunten

Snel geregeld, niet te lang betalen, niet zoveel tussenkomst. Geen formularia

Pluspunten

eenvoudig en transparant, gebruikersvriendelijk

toch best aantal kandidaten die niet reageren op oproep

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het doet wat het belooft

Al in een eerder stadium duidelijk maken dat reageren op oproepen geld kost.

Pluspunten

Ik heb binnen twee weken een werkster gevonden.

Het zou een pluspunt zijn als jullie de werksters zouden pushen om een (pas)foto te plaatsen.

Pluspunten

...snel en direct

...geen

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!