Pluspunten

duidelijk, overzichtelijk, sorteerbaar.

sommige werksters laten erg verouderde informatie nog in hun profiel staan. b.v. beschikbaarheidstijden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk inschrijven. Snelle reacties

Voor de eerste keer denk ja dat je direct zelf kan reageren, maar dan blijkt dat je een premium account nodig heb, dit duidelijker aangeven

Pluspunten

Handige site om snel een huishoudelijke hulp te vinden in je eigen buurt! Via andere site lukt dat eerder niet en hier heb ik binnen 2 weken een goede hulp gevonden!

Sommige mensen staan nog op beschikbaar en zijn dat niet. Dit zou beter gecontroleerd kunnen worden.

Pluspunten

Enorm veel reacties gekregen, maar uiteindelijk een hele goede en leuke werkster gevonden.

Pluspunten

Snelle efficiente manier om snel goede hulp te vinden en gegevens daarover uit te wisselen. Zeer tevreden en het geld wel waard. Ik had een prima hulp binnen een week en meer dan genoeg keuze.

Pluspunten

Duidelijk overzicht aanbod

Pluspunten

Supersnel iemand gevonden Ondanks dat ik binnen 2 weken kosteloos kan opzeggen heb ik vrijwillig een maand betaald á € 9,95. Dat is niet duur voor een advertentie en is van harte gegund.

ik kan er geen bedenken. Misschien de layout wat meer contrast, Heb ik geen last van maar kan me voorstellen dat mensen met slechter zicht hier moeite mee hebben. Dus letter zwart ipv grijs.

Pluspunten

Snel en online Groot aanbod Goed op je woonplaats gericht Goede tips voor aanbieder en werkster Privacy

Wel heel veel mails plus herinneringen die worden gestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb snel iemand gevonden.

Geen idee.

Pluspunten

Een eigentijdse manier om een hulp in de huishouding te zoeken. Prima methode!

Pluspunten

Lekker snel en overzichtelijk

Nvt

Pluspunten

Makkelijk op te zeggen

Pluspunten

Zeer goed toegankelijk, zeker voor schoonmaaksters in de buurt.

De gegevens van de aangesloten werkster waren niet up to date. Ze was inmiddels verhuisd naar een ander deel van de stad. Ze vond het echter geen probleem.

Pluspunten

Duidelijke profielen van werksters, contact leggen met potentiële werksters makkelijk en vlot.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site om alles te vinden

Het is wel een punt om maandelijks te moeten betalen, beter is miss een eenmalige transactie per keer, en gelijk via iDeal. Voorbeeld, je vind een hulp en wil met deze een gesprek aanvragen, dan eenmalige kosten, niet gelukt volgende hulp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb erg snel een werkster gevonden, gewoon door het telefonische gesprek dat ik met haar had. Ik ga haar maandag bellen voor een ontmoeting en dan hoop ik dat ons gesprek net zo goed is als aan de telefoon. Verder heb ik binnen 1 dag besloten en daarom hoefde ik geen geld te betalen voor de eerste dertig dagen. Ik heb na mijn besluit meteen opgezegd. Ik vind dit een heel goed gebaar!! Deze mensen zijn niet op geld uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aantal aanbiedingen

Soms verouderde info

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geeft veel adressen van werksters door.

Pluspunten

Onze werkster in 1 dag gevonden

Pluspunten

Duidelijke webite, snel duidelijk wat ik moet doen.

Pluspunten

Communicatie verloopt via de site Zoeken binnen een bepaalde afstand

De werksters hoeven niets te betalen, dat t is niet helemaal fair. Waarom per maand betalen en niet per bemiddeling?

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!