efficiente site

Wij kregen veel reacties en konden snel een keus maken. Hopelijk maakten we de goede keus!

Eenvoudig in gebruik en doeltreffend

Ik wist eigenlijk niet zo goed waar te beginnen met zoeken toen ik deze site tegenkwam. Binnen 24 uur hele fijne hulp gevonden!

snel en naar wens

Snelle reactie door een werkster en daar blij mee. Andere werkster reageerde helaas niet, maar er is veel keuze. Fijne site.

Goed concept, amper reacties

De website werkt best prima. Filteren levert niet altijd dezelfde resultaten op. Omschrijvingen en locatiegegevens zijn goed. Helaas reageren de meeste kandidaten niet. Uiteindelijk van de tien verzoeken drie reacties gekregen. Eén heeft tot een match geleid. Het helpt een beetje dat je kunt zien (en sorteren op) laatste datum van inloggen van kandidaten - zegt iets over hoe actief ze zijn.

Een aantal goeie reacties

Dezelfde dag iemand gevonden

Makkelijk

Direct contact met geïnteresseerden

Al twee keer succesvol een werkster gevonden

Werksters.nl werkt voor mij heel goed ik kan in mijn woonplaats of in de buurt zoeken en zelf een advertentie plaatsen. Ik heb wel ervaren dat mensen soms werk zoeken of zelfs een afspraak maken, maar niet reageren/langskomen. Dat is heel vervelend. Deze site laat zien wanneer mensen voor het laats actief waren dat helpt om te zien wie echt actief werk zoekt.

snel een werkster gevonden

Prima gegaan aanvraag geplaatst binnen 24 uur 2 reacties gekregen. Heb nog niet eens werksters hoeven te benaderen.

Snelle reacties en resultaat

Ik heb binnen 3 weken een nieuwe werkster, heel fijn. En prettig dat het abonnement zo snel ook weer opgezegd kan worden. Wel jammer dat je eerst een betaald account moet afsluiten om te kunnen reageren. Dat wordt aan de voorkant niet benoemd

Fijne site en snel veel interessante reacties

De website is erg gebruiksvriendelijk. Na het plaatsen van een oproep ontving ik al snel een aantal reacties van ervaren gegadigden. Binnen een dag had ik een nieuwe schoonmaakster. Ik ben blij.

Ik had gelijk beet. Super site. Bedankt Rotterdam. Groeten van jullie overbuur

Prima site, goed en snel geregeld.

Nadat mijn advertentie snel geplaatst werd, verliep het contact via de site prima.

Goede site om een hulp te zoeken

Niet alle werksters zijn die ze zeggen dat ze zijn. We hebben inmiddels 2 werksters gehad waarmee we problemen hadden. Onze eerste was echter super en we gaan nu vol vertrouwen door met werksters 4. Het lijkt veelbelovend.

Mijn ervaring is boven mijn verwachting goed!

Ik heb een werkster gevonden in mijn eigen woonplaats. Zoals ik dat wenste. Het contact leggen via deze site heeft mij daarbij geholpen. Heb ik als fijn ervaren. M.v.g. Klarie van den Berg.

Prettige site

Een aantal mensen aangeschreven die gewoon niet reageren. Wel een reactie op mijn oproep

Lieve vrouw

Ze heeft nog niet gewerkt bij ons maar ze komt over als een lieve, serieuze vrouw die graag anderen help met schoonmaken

Goed platform

Overzichtelijk en helder. U vindt snel een fijne interieurverzorger

Nooit komen opdagen

De gemaakte afspraak is nooit nagekomen en hiervan geen bericht gekregen.

Vrijwel niemand reageert

Ik heb in eerste instantie drie werksters aangeschreven. Na drie weken nog geen reactie te hebben gehad heb ik nogmaals drie anderen aangeschreven. Na een week reageerde iemand die ook nu bij ons komt werken. Uiteindelijk is het dan toch gelukt. Bij snellere reacties had ik 5 sterren gegeven.

Duidelijke uitleg

Keu ui verschillende werksters, contact makkelijk gelegd. Snel overeengekomen,. Geen verdere nasleep

Goede bemiddeling - werkster snel gevonden

Goede manier om te bemiddelen voor een schoonmaakster. Ook fijn dat je maar betaalt totdat er een match is. Oproep zelf plaatsen - was ook de tip - werkt het beste. Website zelf is een beetje achterhaald. Wel fijn dat je een naam kreeg bij een profiel en informatie over ervaring.

Heel effectief

Ik heb snel weer een werkster kunnen vinden nadat de vorige is gestopt vanwege een nieuwe fulltime job. Dit was niet de eerste keer dat ik werksters.nl heb gebruikt, want ik heb al meerdere werksters kunnen vinden via deze website.

snel en gericht

Kreeg weliswaar weinig reacties van de contacten die ik zelf had gekozen, maar van de drie reacties van andere, blek een meteen raak

Advertentie levert meerdere passende reacties op. Had dus meer dan voldoende keuze. Prima.

is gelukt

Ik heb via Werkster.nl een hulp gevonden. Kennismakingsgesprek gevoerd en ze gaat beginnen. Kan nog niets zeggen over hoe het bevalt.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!