Goed,maar afhankelijk van reacties werksters

Goed,maar afhankelijk van reacties werksters.

Eenvoudig en effectief

Je vind heel laagdrempelig iemand die geschikt is.

prima manier om een werkster te vinden

Snel een werkster gevonden dichtbij. Dit is me op een andere manier al jaren niet gelukt.

Had meer keuze willen hebben.

Ging allemaal erg moeizaam, het duurde bijna 3 maanden voordat ik iemand gevonden had. Verschillenden hadden een afspraak gemaakt en kwamen niet opdagen om kennis te maken. Daarbij was er een minimaal aanbod in Zevenbergen

Fijne en behulpzame site

De meeste werksters reageren snel op een uitnodiging. Een hulp vond de afstand een probleem. Een was al voorzien en met de derde is een match gekomen. Dank

Overzichtelijke website, goed aanbod kandidaten

We hebben snel een goede schoonmaakster gevonden via deze website. De website is gebruiksvriendelijk en de communicatie verloopt snel en gemakkelijk.

Superhandig!

Een hele snelle en handige manier om een werkster te vinden

Precies wat ik nodig had

Een werkster vinden was zo makkelijk.

Prettig

Snel contact!

Handig format

Snel reacties op de oproep ontvangen. Ook fijn dat er nadere informatie over de reageerders te vinden is. En snel een goede match gevonden.

Zeer overzichtelijke website.

Binnen een paar dagen al resultaat

Goede manier om een hulp in de huishouding te vinden.

correcte behandeling van beide zijde & overzichtelijk website

Met een aantal werksters (stom woord) mailcontact gehad, ging soepel en goed. Uiteindelijke iemand gevonden die ons kan ondersteunen met huishouding en schoonmaak e.d. Dank werksters.nl

efficient en betrouwbaar

Ik heb via werksters.nl snel een werkster gevonden. Ik heb veel reacties gekregen op mijn oproep en daaruit een keuze kunnen maken.

Snel reacties ontvangen

Nadat mijn advertentie geplaatst was heb ik vrij snel daarna al iemand aan kunnen nemen.

Niet echt positief

Mensen staan op jullie site. Regaeren niet , of komen niet opdagen Wel op de open oproep hadden zich er 2 gereageerd. 1 iemand komt op gesprek en de andere vroeg zich nog reiskosten. Al met al lukt het moeilijk om via jullie te krijgen.

Goede ervaring en een duidelijke site

We hebben een goede ervaring met werksters.nl Wel is het echt zoeken naar een goede schoonmaakster, want er zitten heel veel niet serieus reacties bij, of mensen die helemaal niet reageren.

Goede duidelijke website

Ik heb positieve ervaring met het vinden van een werkster via werksters.nl. Ik heb er mijn schoonmaakster en tuinvrouw gevonden. Ook het opzeggen van mn account gaat erg makkelijk.

Tweede keer dat we eenvoudig een werkster vonden.

Niet veel keuze voor onze woonplaats maar wel net genoeg.

Na oproep verschillende reacties gehad.

Meerdere oproepen gekregen. Daar leuk contact mee gehad. Inmiddels een hele lieve hulp gevonden.

goede website

De website is gebruiksvriendelijk en alle informatie die je nodig hebt kun je makkelijk terugvinden

Uitstekende ervaring

Duidelijke website, snel resultaat, hele goed ervaring

Na een eerste teleurstelling nu heel tevreden.

Onze eerste ervaring is niet als positief ervaren, na 2 dagdelen bij ons gewerkt te hebben is hij niet meer komen opdagen. Verschillende berichten achtergelaten maar geen respons. Deze persoon staat niet meer op de website. Daarna met iemand anders kennisgemaakt en we zijn nu heel tevreden met haar en er is ook goede communicatie. Website werkt perfect om iemand te zoeken.

Handig, maar prijzig

Handige site om te zoeken. Toen bij inschrijving iets fout ging hebben ze dat snel opgelost. Vind hem wel prijzig

Prima site die vraag en aanbod bij elkaar brengt

Was op zoek naar een hulp. Zelf actief leden benaderd en dat heeft een hulp opgeleverd. Ze moet nog starten dus even afwachten hoe die ervaring gaat zijn. Beperkt aantal leden is echt actief en zoekt nog werk. Voor deze prijs prima site.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!